We all want… Infinite love ♥

Atunci când seara se lasă, simțurile tale se intensifică. Ieși din duș cu un mers tărăgănat și îți dai iar ochii peste cap fiindcă ai uitat, din nou, să pui sticla de vin la frigider. Dar ție îți place oricum. Cu mișcări senzuale îți îmbraci pielea suavă în notele unui parfum elegant și parcă deja conturezi un tango de emoții. Deschizi playlist-ul preferat, îți dai telefonul pe mute și te așezi încet lângă fereastră pentru a lua pulsul orașului. Ai uitat și de lumânările parfumate, dar le aprinzi din reflex. Și acum aștepți…
Sunt genul acela de persoană care adoră să fie învăluită mereu în note de parfum, pentru că îmi dau o stare de bine, îmi modelează simțurile și mă relaxează. Îmi place că după ce mă întorc acasă în camera mea a rămas aroma parfumului pe care l-am purtat întreaga zi și întreaga încăpere devine o reverie în note elegante.
Astăzi vă voi vorbi despre parfumul Melissa (K-101) de la Infinite Love Perfumes, pe care l-am primit în cadrul Spring Beauty Event. În ultima vreme am avut ocazia să descopăr destul de multe parfumuri și astfel am aflat că mă atrag diferite combinații de arome, la care nu m-aș fi gândit.
Parfumul Melissa este similar cu Magie Noire (Lancome), fiind un parfum matur, elegant, potrivit pentru doamnele atrase de Vintage & Baroc. Din punctul meu de vedere, este un parfum de seară, care impune un context elegant, dar și o ținută pe măsură. Este genul acela de aromă pe care ai purta-o într-o seară de toamnă, când mergi la Operă; sau care îți vine în minte atunci când savurezi acele praline Mozart.
Deși în descrierea de pe site se menționează ca parfumul este unul fresh, pe pielea mea am simțit cumva opusul, însă acest aspect poate fi influențat și de ph-ul pielii. La baza acestui parfum stau note de Lichen (24%), Gălbenele (18%), Miere ( 17%). Aroma sa persistă până la 6 ore, iar mie personal îmi place cum se resimte la finalul zilei, după câteva ore de la aplicare, când mirosul este unul mai delicat, cizelat.
Notele de vârf sunt: bergamot, cassia, coacaze, trandafir, zambila, zmeura; iar cele de mijloc: cedru, iasomie, lacramioare, miere, narcisa, stânjenel, tuberoza, ylang-ylang. Notele de bază sunt: ambră, mosc, paciuli, santal.
Voi ați încercat acest parfum?
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “We all want… Infinite love ♥

  1. As vrea sa ma bucur de un asemenea rasfat senzorial si o sa caut parfumul. La ce anume te referi cand spui ca are note de Lichen, ca eu nu stiu decat banala simbioza dintre o ciuperca si o alga care poarta acest nume.

  2. Superba introducerea! Chiar ma vedeam si eu facand ce spui tu!
    Imi place mult poza cu lumanarea aceea si parfumul si ma bucur tare ca iti place ce ai ales! Si eu am doua preferate…persista cam 6-7 ore, iar apoi…aroma se duce incet incet, dar pe haine inca ramane!

Lasă un răspuns