Despre Aloe Vera și beneficiile sale

După o iarnă destul de blândă, cu temperaturi rezonabile, iată că și primăvara își face ușor, ușor simțită prezența. Astfel, odată cu noul sezon și cu trezirea la viață a naturii, corpul nostru are nevoie, de asemenea, de un impuls de prospețime. Nu este necesar să îți schimbi complet stilul de viață, ci să apelezi la mici trucuri menite să îți îmbunătățească atât, fizicul, cât și mintea. Iar pentru rezultate uimitoare acționează din interior spre exterior! Din acest motiv, Aloe Vera este vedeta acestui sezon.
LifeCare® a pregătit o gamă de produse cu Aloe Vera destinată unui ritual complet de îngrijire și nutriție. Un ingredient cu proprietăți deosebite pentru frumusețe și sănătate, Aloe Vera, vine cu beneficii uimitoare datorită cărora această plantă contribuie la îmbunătățirea și menținerea în  formă a întregului corp. Este bogată in vitaminele C și E – două dintre cele mai importante vitamine pentru organism.
Aloe Vera, o singură plantă, cu beneficii multiple, ce poate fi folosită sub diverse forme pentru o îngrijire completă:
Ca supliment alimentar
Este binecunoscut faptul că Aloe Vera este o adevărată sursă de nutrienți. De aceea, consumată ca supliment alimentar, îți va alimenta corpul cu un cocktail plin de vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E), minerale (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, mangan, crom, cupru, fier) și 19 aminoacizi dintre care 8 esențiali ( care nu pot fi produși de corpul uman).

e2fac5d5-c272-4b67-8368-cadd4173a944

Suplimentul alimentar Life Impulse® Gel Aloe Vera Pulp poate ajuta la detoxifierea organismului, cu efect benefic asupra sistemului digestiv și imunitar. Gelul conține 99,79% Aloe Vera Barbadensis Miller crescută în Mexic, nemodificată genetic, fiind o sursă naturală de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Are proprietăți antiinflamatorii, antibiotice, detoxifiante și poate ameliora arsurile la stomac. Produsul conține ingrediente bioactive esențiale – polizaharidele pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscută. De asemenea, Aloe Vera și-a dovedit de-a lungul timpului calitățile în fortificarea și meținerea sănătății sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului. Poate susține sistemul imunitar, datorită proprietățiilor antivirale, antibacteriene și analgezice.
Pentru sănătatea orală
Un zâmbet frumos și o sanătate orală excepțională sunt printre elementele esențiale ale unei stări generale bune. Din acest motiv, trebuie să acorzi o atenție sporită dințiilor și gingiilor tale, iar de aceea, Aloe Vera îți este un aliat de nădejde. Aloe Vera are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice, care pot fi utile în tratamentul gingivitei, paradontozei și a altor afecțiuni orale. Studiile clinice au aratat că produsele dentare care conțin aloe au o capacitate remarcabilă de a reduce gingivita și acumularea de placa bacteriană.

d6d65c33-6586-40cd-8fef-3f1156daf85d

O formulă cu totul specială Pasta de dinți gel cu aloe vera BIO Kräuter®, oferă o îngrijire completă a dințiilor si gingiilor : protejează împotriva formării tartrului, îndepărtează placa bacteriană, depunerile de pe suprafața dinților și curăță spațiile interdentare cu ajutorul acidului silicic din compoziție, care acționează ca un abraziv natural și nu, în ultimul rând, conferă o senzație îndelungată de prospețime întregii guri.
Pentru îngrijirea pielii
Dacă pielea ta nu este tocmai în cea mai bună formă, fiind în continuu uscată și crăpată, este timpul să apelezi la Aloe Vera. Proprietățile sale hidratante îți vor catifela excelent întregul corp.
            Aloe Vera gel Krauter® hrănește intens pielea, ajutând la regenerarea țesutului. Aplicat constant, gelul previne îmbătrânirea prematură și intensifică procesul natural de refacere celulară.
            Profită de beneficiile vaste ale Aloei Vera și recapătă-ți sănătatea și frumusețea în cel mai scurt timp!
img_7234
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

29 de gânduri despre “Despre Aloe Vera și beneficiile sale

  1. Imi plac mult produsele Life Care si le folosesc cu drag! Le retin si pe cele prezentate de tine si poate le testez. Par faine!! 😍😍

Lasă un răspuns