Sorbetto Rosso by Escada. Or a cocktail of memories ♡

Se spune că fiecare vară are propria ei poveste: începe lent, precum briza mării și se termină ca amurgul, lăsându-ne cu un amalgam de trăiri aparent neconturate. Visezi cu ochii deschiși, adormi după răsărit și vibrezi de fericire pe ritmurile melodiilor de care nu te mai saturi să le asculți. Cufundat în nisipul arzător, cu un mojito lână tine, te întrebi ce ți-ai putea dori mai mult de atât. De-am fi noi doi pe plajă, pierzând noțiunea timpului, depănând amintiri pe care nu le vom uita prea curând…

Vara e un cocktail de amintiri, cu aromă dulce, fresh, de care nu te poți sătura… de pepene! E acea aromă pe care o simți prin toți porii și care te urmează la orice pas. E parfumul tău pe care nu-l poți uita și care te face să fii tu. Pentru că știi, fiecare parfum se simte diferit pe fiecare dintre noi. Și parcă la tine se simte cel mai bine.
În fiecare vară am avut un parfum specific, o aromă reprezentativă care să fie martoră, peste ani și ani, a amintirilor mele. De data aceasta, am simțit vara mai aproape, pentru că nu e doar un anotimp, ci un sentiment. Sorbetto Rosso de la Escada este un parfum aromatic – fructat, care abia a apărut, însă de care m-am îndrăgostit instant. În general nu sunt adepta parfumurilor dulci, însă acesta are un iz de vară, de soare, de mare, de vacanță și de relaxare.

Notele de vârf ale acestui parfum sunt para, calona și mandarina; cele de mijloc sunt pepenele roșu, sarea de mare, note de apă, floarea tiare, mărul, trandafirul și căpșunele; iar notele de bază sunt ambra, pralina și mosc. Este un parfum dinamic, ce exprimă energie și o stare de bine. Cred în terapia prin arome, iar acesta mă binedispune mereu când îl port.
Pentru mine, Sorbetto Rosso de la Escada este un cocktail de amintiri. Persistă destul de mult timp pe piele, în jur de 6 ore, iar pe final izul său devine foarte delicat. Tonurile acvatice din componența sa îi conferă o notă de eleganță și chiar de mister. E genul de parfum pe care îl aplic dimineața înainte de plecare, pentru a visa întreaga zi la vară; sau chiar seara, la un cocktail în oraș cu fetele.
Eu am varianta de 100ml, iar sticluța este una transparentă, cu ombre de albastru și piersiciu care se întrepătrund într-un mod senzual. Parfumul mai este disponibil în variante de 30ml și 50ml, precum și ca roll-on. Aroma sa surprinde încă de la primul puf și promite să îți confere o stare de entuziasm. Trebuie încercat, chiar merită 

Sorbetto Rosso by Escada – summer #2k18`s scent

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

24 de gânduri despre “Sorbetto Rosso by Escada. Or a cocktail of memories ♡

  1. Felicitări! Este cel mai bun articol pe care l-am citit vreodată despre un parfum. Ador vara, m-ai făcut să visez, să mă întorc în timp, să zâmbesc de dragul amintirilor, să aștept cu și mai mare nerăbdare vara și, ce este cel mai important, m-ai făcut să îmi doresc acest parfum!

Lasă un răspuns