#Spring Beauty Event – O experiență motivantă și… delicioasă:)

În vara aceasta se împlinesc patru ani de când scriu constant pe acest blog, de când relaxarea pentru mine înseamnă să fac fotografii, iar timpul liber e rezervat pentru găsirea de idei pentru materialele vizuale pe care le vedeți. Blogul face parte din mine, mi-a adus oportunități pe care nu le-aș fi obținut așa de curând în mod normal și mai presus de toate, mi-a conferit acea satisfacție personală de care fiecare dintre noi are nevoie. M-a ajutat să mă descopăr pe mine însămi, să-mi cunosc abilitățile și să-mi elimin limitele. M-a determinat să visez cu ochii deschiși, să mă autodepășesc și să merg mai departe chiar și atunci când voiam să renunț la tot.
De multe ori sunt întrebată care este cea mai mare realizare care a derivat din deținerea acestui blog. Răspunsul meu poate părea clișeic pentru unii dintre voi, însă pentru mine cea mai mare realizare în acest sens este faptul că am cunoscut persoane deosebite, care au avut un anumit impact aspura mea. Unele au fost asemenea unor cărămizi în vederea construirii unui zid, iar altele m-au provocat să devin mai rezistentă, puternică, atentă. Unele m-au făcut să mă simt apreciată, iar altele să vreau mai mult de la mine, să fiu mai implicată și să mă dezvolt frumos.

Pe 17 Martie a avut loc, la Yucca Center – Pancakes & More Bistro, #Spring Beauty Event, un blogmeet organizat de câteva bloggerițe deosebite, despre care ziceam și mai sus. Și pe acestă cale țin să le menționez: Alina Anghel Blog, Oana Alexandru Beauty Blog, The Beauty Corner by Cristina Nae, Zambet Gratis Blog, Lory`s Blog. Pentru mine a fost al doilea eveniment de acest tip la care am participat , iar genul acesta de ieșiri mă inspiră și totodată determină să îmi doresc să devin profesionistă în ceea ce fac.

8b96f04e-7955-4ca8-adde-7fa625f211feef219c2d-8a1d-4d49-8bea-f1151e08fbbb

Scopul acestui eveniment a fost de a reuni bloggerițe de beauty cu o vechime variabilă în blogosferă, dar cu o comunitate activă și bine cladită. Au participat 18 bloggerițe care au avut ocazia să se cunoască între ele și să povestească despre hobby-ul lor comun (blogging-ul de beauty), de ce și cum scriu pe blog, ce le motivează, cum și-au creat comunitatea și care sunt planurile de viitor.
Deși fiecare bloggeriță invitată avea stilul ei personal și modul său unic de a fi, am găsit totuși un punct comun, un fir roșu care ne leagă: la baza deschiderii unui blog a stat impulsul de a transmite ceva, de a ne face auzite, iar scrisul în mediul online era cel care a dat glas vocii interioare. Poate că nu mereu oamenii au timp să ne asculte, însă cu siguranță există și persoane care ne citesc cu drag, se regăsesc în ceea ce expunem noi online sau găsesc sfatul de care au nevoie.
Locația în care ne-am desfășurat întreaga activitate este una foarte primitoare, în care am fost răsfățate cu tot felul de clătite atent gătite special pentru noi. Pancakes & more Bistro pregătește cele mai bune clătite din oraș, atât dulci, cât și sărate, iar un lucru e sigur: sunt de neratat!!!
Trebuie să menționez că de la acest blogmeet am plecat cu zeci de cadouri de la partenerii noștri dragi, care ne-au oferit ultimele apariții în materie de beauty, produse pe care abia aștept să le testez și să vă scriu despre ele. În curând vor urma și câteva concursuri cu premii tentante, așa că stați pe aproape 🙂
P.S: Lory de la Lory`s Blog a realizat și un material video despre acest event și vă invit să-l vizionați:
Mă încântă foarte mult ideea de a avea o comunitate a bloggerilor de beauty din București, de a ne susține, de a ne motiva și încuraja, întrucât toate avem un scop comun. Sper ca acest blogmeet să continue cu ediții în fiecare sezon și abia aștept să le revăd pe fete 🙂

Sponsori si parteneri: YankeeLand, Flormar, Famous Luxury Perfumes, Malika Colors, Green Lab Cosmetics, PR Avenue (Bonilash si Skinegal), Bioderma, Yves Rocher, ilmagazzino.ro, Adda Shop (Elemis si Fragonard), Golden Rose, Domeniile Samburesti, Yucca, Pellamar, Cadouri Dichisite, Aqua Carpatica, Paula`s Choice, PureShapes, Cupio, Inglot, Pupa, Ostara, One Day Butterfly Fashion Store, Infinite Love, 7th Heaven, Life Care, NOTE Cosmetis, Apidava, Ziaja, Escada, Triodeluxe Cosmetics, Cosmetic Plant, Beauty One (Label M), Rletters Design, Rimmel London, Gamarde, The Makeup Shop, Barza, Eveline Cosmetics, Visuel, Lensa, Rowe, Chocolissimo, Green Sugar, Charme d’Orient, L`Occitane, Eduard Canura Fotograf

 

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “#Spring Beauty Event – O experiență motivantă și… delicioasă:)

  1. Cred ca din toata lista de bloggerite nu cunosc 2 sau 3. Ma bucur ca sa vad atatea fete cunoscute si apreciate intr-un singur loc. Faceti o treaba extraordinara

  2. Astfel de evenimente sunt foarte apreciate, se intalnesc o multime de fete frumoase, pasionate de scris. Ce poate fi mai frumos?!

  3. Sa stii ca am cunoscut persoane frumoase prin intermediul blogului. Am descoperit persoanel calde si bune cum rar mai gasesti in ziua de azi.

Lasă un răspuns