Life as a carrousel

Viața noastră e asemenea unui carusel. Există momente când avansezi spre culmile cele mai înalte ale succesului, precum și clipe când simți că totul tinde spre regres. De multe ori ne axăm pe partea mai puțin pozitivă a vieții, dramatizăm tot ceea ce ni se întâmplă și uităm să fim fericiți. Uităm de fapt ceea ce contează și ne cramponăm asupra unei situații limită fără a vedea de fapt exercițiul de autodepășire la care suntem supuși. Fiecare situație de care ne lovim este o piesă de puzzle: dacă o privești atent, de aproape, nu vezi mare lucru, însă dacă te depărtezi și privești în ansamblu piesele pe care le-ai îmbinat până acum vei observa că totul începe să prindă contur și să capete un sens.

Ne uităm către cei mici și ne zicem: „cât de ușor este pentru ei să fie fericiți!”. Dar pe noi cine/ ce ne oprește? Poți fi cine vrei tu să fii, să simți ceea ce îți impui și să-ți creezi singur/ă scenariul propriei vieți. Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, să visezi, să speri și să perseverizi în ceea ce faci.
„Old enough to know better, young enough to  still do it anyway”

Oameni mici, probleme mari. Câteodată mi-e așa dor de copilărie, de perioada în care efectiv mă plictiseam de la atâta plictiseală și totul era un joc cu păpuși perfecte, ursuleți pufoși și bomboane de ciocolată. Dar cine a zis că nu poți evada din realitate, fie chiar și pentru o zi sau câteva ore?

În general nu sunt adepta accesoriilor sau a pieselor vestimentare cu moțuri puerile din tot felul de materiale, însă de această dată am făcut o excepție. Șapca mi-a plăcut mult prea mult pentru a o ignora și mi se pare că arată foarte drăguț. Blazerul pe ca îl port are o culoare foarte delicată, este de efect și perfect pentru acest sezon. Însă, se șifonează foarte repede și se calcă destul de greu. Bluza albă din dantelă mi se pare foarte elegantă, dar în același timp este și versatilă. Și cine ar fi ghicit, materialul este unul moale, chiar comod.
Uneori parcă și văd: femei pulover lung. Da, chiar așa, iar totul se face blank. Eu sunt adepta celor mai scurtuțe, cum este și cea prezentă și cred că modelul aceasta mă avantajează.

Cap – HERE

Blazer – HERE

Blouse – HERE

Purse – HERE

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “Life as a carrousel

  1. Eu sunt fascinată de carousel, oriunde vad unul, trebuie sa mă opresc să-l admir, mă liniștește!
    Cu gândul la copilărie, mai port tricouri cu desene animate.

  2. Foarte frumoase pozele! Îmi place ținută ta! Cat despre articol îți dau mare dreptate. Am un băiețel de un an jumate și îmi place să mă bucur cu el, de copilăria lui și îmi aduc aminte de copilăria mea 😍 Am învățat să îmi fac propiul scenariu despre viața mea și de atunci sunt mult mai fericita și mai relaxata 😍

Lasă un răspuns