PANDORA Shine sau despre bijuteriile cu personalitate

Sunt genul acela de persoană ale cărei preferințe se schimbă constant, iar asta ar fi valabil cam pentru… orice. Pentru mine nu e îndeajuns ca ceva să fie atrăgător doar o dată sau de două ori, ci ori e forever, ori never. Cel mai bun exemplu în acest sens sunt hainele sau chiar bijuteriile, pe care le port o perioadă și după renunț la ele. Totuși, există și câteva mici excepții, anumite lucruri care mă surprind constant. And that`s the key to my ♡

Indiferent de ce ținută port, pentru ce make-up optez sau ce stara de spirit am, brățara mea cu charms este nelipsită. Și asta din simplul fapt că pentru mine e mai mult decât o brățară, iar acele mini-talismane surprind un anumit moment important din viața mea, sau un lucru care mă definește.
Dacă mă urmăriți pe Instagram, sigur ați observat că acum câteva zile am participat la evenimentul de lansare a noii colecții PANDORA Shine. Strălucirea bijuteriilor expuse acolo a fost susținută de valoarea oamenilor din jur, cei care prin felul lor de a fi te inspiră și te determină să te autodepășești.

Noua colecţie PANDORA Shine cuprinde seriile de bijuterii Bee Mine şi Rays of Sunshine, precum şi modelele emblematice ale PANDORA, alături de cele în ediţie limitată. Acestea sunt perfecte pentru crearea unor look-uri complexe şi atrăgătoare. Combină şi potriveşte noile bijuterii PANDORA Shine în propriul mod unic şi natural, pentru a fi mereu luminoasă.
Scoate în evidenţă fiecare latură a personalităţii tale cu PANDORA Shine – cea mai recentă inovaţie reprezentată de noi bijuterii minunate, create din argint 925 placat cu aur. Inspirată de sclipirea blândă a razelor de soare, frumoasa nuanţă aurie pune în lumină amprenta personală a celor care poartă aceste bijuterii, îndemnându-le pe femei să fie creative şi îndrăzneţe, pentru a-şi dezvălui adevărata strălucire interioară.

#DOPANDORA #PANDORAShine

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 
 

24 de gânduri despre “PANDORA Shine sau despre bijuteriile cu personalitate

  1. Pandora are bijuterii superbe, inca nu mi-am luat nimic, am de la o alta firma dar din punctul meu de vedere nimic nu depaseste calitatea lor

  2. Pozele sunt superbe si tu stralucesti la fel de tare precum bratarica ta! Iubesc si eu bratarile Pandora si am si eu una. As purta-o zilnic

    1. Intotdeauna am admirat bratarile Pandora si intotdeauna te-am admirat si pe tine, faceti echipa perfecta. Nu am nicio bijuterie Pandora dar imi doresc o bratara .

Lasă un răspuns