Casual Monday – OOTD

Aveam de ceva timp fotografiile cu această ținută în draft și mă gândeam zilele trecute că din punct de vedere tematic nu ar mai merge să le postez. Și chiar când mă hotărâsem să repet ideea ținutei, nu de alta, dar m-am trezit cu o iarnă în toată regula.
Jacheta bleumarin pe care o port este din poliester, nu se șifonează atât de repede și arată foarte elegant. În ultima vreme am purtat-o destul de des, chiar în această formulă, întrucât este de sezon și conferă întregii ținute un aer mai chic. În primă instanță m-a atras forma mânecilor, care spre încheietura mâinii sunt în formă de clopot – tip floare.
Acum câțiva ani dobândisem o mare obsesie pentru pălăriile cu borul mai larg și poate știți că am una într-o nuanță vibrantă de burgundy. Ei bine, când am văzut-o pe aceasta am realizat că neapărat trebuie să am o variantă și pe negru, întrucât se asortează mult mai ușor. Ea mai are în plus o bentiță împletită (tip spic), care arată super drăguț. Această pălărie este dintr-o lână mai delicată, fină la atingere, ce are un aspect vintage.
Ținutele casual sunt cele pe care le abordez cel mai des în ultima perioadă, întrucât sunt cele care îmi permit să fiu flexibilă și să mă simt confortabil. Outfitul de azi este în ton cu sezonul calendaristic, însă nu și cu ceea ce este de fapt afară. Recunosc, vremea mi-a cam stricat planurile, aveam câteva idei foarte faine pe care abia așteptam să le pun în practică, dar se pare că va trebui să le mai amân cu cel puțin câteva săptămâni.
În altă ordine de idei, acest blazer și pălăria sunt disponibile pe site-ul bonprix, la prețuri avantajoase. În medie durează o săptămână (maxim două) până când comanda se procesează, hainele venind din afara țării. Nu am avut probleme cu dimensiunile sau mărimea articolelor vestimentare comandate, excepție făcând acel pulover cu paiete care era mărime universală despre care am scris AICI.

Voi ați făcut cumpărături de pe site-ul bonprix? 😀

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

26 de gânduri despre “Casual Monday – OOTD

  1. Nu am cumpărat de la Bonprix, dar prietenele mele mai asaltează site-ul din când în când. Îmi place outfitul tău negru-albastru. Ce faină e pălăria! Aștept un pic de căldură și voi scoate și eu la plimbare o pălărie. Am 3 pălării, toate pe culori închise, dar nu prea le-am purtat. Upsy! 😂 😂

  2. Ce frumoasa e jacheta <3 Si eu cumpar des de pe Bonprix. Imi place sa gasesc produse pe care nu le vad si in alte magazine. 🙂

  3. Arati extraordinar de bine chiar si pe zapada. Imi place ce ti-ai ales de la Bonprix. Iti vin tare bine si palaria iti da un aer boem

Lasă un răspuns