Costum cu atitudine, în stil personal

Se spune că stilul este o modalitate de a arăta lumii întregi cine ești, fără a spune o vorbă. Stilul personal este diferit de trendurile care vin și pleacă, fiind asociat cu semnătura ta unică și reprezenativă. Cu toții putem avea haine la modă, semnate de designeri renumiți sau chiar modele unicate, însă la ce folos dacă nu știm să le combinăm în așa manieră încât să se potrivească cu cine suntem noi?
Într-o lume în care întreaga industrie Fashion încearcă să scoată clone trendy pe bandă rulantă, eu aleg ceea ce îmi place din ultimele apariții și le integrez în stilul meu personal. Niciodată invers. Mereu vor fi în vogă hainele din materiale de calitate, care se așază bine și îți dau acel imbold care te face să ai curajul de a fi tu însăți. Dacă atunci când descoperi o piesă vestimentară nu te vizualizezi în următoarea secundă purtând-o având un vibe de extaz, atunci n-o cumpăra.

Am fost zilele trecute la Mathilde și de cum am intrat în magazin m-am oprit în fața acestui costum. Dejă mă vizualizam cum aș arăta îmbrăcată cu el și cum l-aș stiliza. Majoritatea persoanelor când văd un costum se gândesc doar la o ținută office. Eu am dus ținuta la alt nivel, alăturând un duo format dintr-o maletă neagră cu mesaj ironic și un maiou cu glitter. Inițial voiam să combin totul cu o pereche de pantofi maro de tip Oxford, însă aș fi denaturat efectul chic al pantalonilor.
Această ținută mă reprezintă în totalitate, lucru transpus și prin fotografii. Eram fericită și mulțumită de cum arătam în acest costum, iar zâmbetul meu deschis poate să confirme. Materialul din care sunt confecționate sacoul și pantalonii este unul fin și plăcut la atingere, de înaltă calitate. Pattern-ul este foarte chic, iar emblema brand-ului din dreptul buzunarului accentuează efectul de eleganță.

Ce port: 

Sacou și Pantaloni RADY`S G de la Mathilde

Am ales un costum cu atitudine, în concordanță cu stilul și starea mea de spirit. Voi avea întotdeauna stilul meu personal, indiferent de părerile celorlalți sau de ce se promovează în trenduri. Îmi asum să fiu un flamingo printre o ceată de porumbei.
Mathilde are o nouă colecție de primăvară care s-ar putea să fie exact piesa lipsă din puzzle-ul garderobei tale 🙂

Today changes with you! 

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

29 de gânduri despre “Costum cu atitudine, în stil personal

  1. Ce superbe sunt pozele! Îmi place mult cum ai integrat sacoul și pantalonii în ținuta ta. 😍😍 Mi se pare că ți se potrivesc foarte bine și se vede acest lucru. Compleul este foarte interesant și chic rebel. 😘

Lasă un răspuns