Martie autentic, cu Mathilde

Se spune că luna Martie este dedicată femeilor. Este despre flori gingașe, muguri verzi, raze de soare și… o nouă garderobă, alcătuită exclusiv din noua colecție de primăvară de la Mathilde! Deși întreaga simbolistică a lunii se conturează în jurul principiului de trezire la viață după o iarnă friguroasă, eu cred că esența este cumva alta. Pentru mine, a fi femeie înseamnă a fi autentică. Da, conceptul acesta pe care îl auzim parcă prea des în ultima perioadă și pe care, cu siguranță, fiecare l-ar putea traduce diferit.
Ce înseamnă pentru mine autenticitatea?

Aș lua o pensulă, o pânză albă și aș picta un autoportret. Parcă deja mă văd într-un outfit ce denotă atitudine, determinare și curaj, dar totodată ce sugerează feminitate. Aș fi într-o rochiță de o culoare roșie, vibrantă, care să mă scoată din anonimat. A fi autentic înseamnă să îți asumi ceea ce faci și să evidențiezi ceea ce te reprezintă.

Pentru mine, valorile culturale tradiționale au fost și mereu vor fi cele care mă inspiră cel mai mult. Iar acest lucru reiese mai ales din ceea ce aleg să port. A fi autentic înseamnă să porți o creație românească, ce aduce cu sine o parte din tradiție. Este ceva ce te reprezintă și care îți dă curajul de a fi tu însăți, fără acea mască.

Tradiție, unicitate și feminitate – așa aș descrie piesele vestimentare a brandului Mathilde. Rochița pe care o port este o creație românească, dintr-un material calitativ și are o culoare intensă. Ea este în ediție limitată, iar motivele florale sunt brodate manual. Este o rochiță lejeră, practică (are chiar și buzunare), versatilă și care evidențiază naturalețea feminină. Poate fi purtată atât cu tocuri, cât și cu balerini, pantofi ori sandale fără toc, iar cele mai rebele pot alege și combinația cu o pereche de Converse vișinii sau New Balance de o culoare neconvențională.
Ce port:
Rochie cu motive florale brodate – Mathilde
Brâu albastru – Mathilde

Pentru tine ce înseamnă a fi autentică?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

34 de gânduri despre “Martie autentic, cu Mathilde

  1. Foarte faina rochia. Si ce ma bucur sa citesc acest articol! Inseamna ca maine te vei simti tRe bine la eveniment, iar eu abia astept sa stam la povesti! ❤️❤️❤️

  2. Frumoasa tinuta si iti vine super fain. Frumoasa si tentativa de a picta, iti sta foarte bine in fata sevaletului, ne-ai oferit un tablou splendid

  3. Autentic pentru mine înseamnă să fiu sincera, măcar cu mine însumi, sa aleg mereu unicitatea, originalitatea și onestitatea. În ceea ce privește hainele… Îmi place mult rochița, pare foarte versatila,perfecta pt orice ocazie.

  4. Autentic = adevarat, original. Cat despre rochie, am alte gusturi decat aceste creatii. De exemplu pe mine ma oboseste vizual alaturarea de rosu pur alaturi de albastru intens. Dar, bine, eu am avut doar doua tinute rosii la viata mea, o rochie, cand eram studenta, si un compleu purtat pe la 38-40 de ani, la unele ocazii gen 8 martie, pt. ca mi se pare o culoare extrem de intensa si de eye-catcher, adica ceva de care eu fug… prefer sa trec neobservata, sa observ eu pe altii, nu ei pe mine.

  5. Ce frumos te prinde culoarea roșie! Este superbă rochița și are o tentă românească subtilă, frumoasă. Cred că autenticitatea poate veni chiar și prin purtarea de haine de nișă, atâta timp cât le personalizăm într-un mod potrivit personalității noastre. Te pup, dragă! 😘😘😘

  6. Nu stiu cat de autentica sunt eu, dar tu m-ai cucerit. Eleganta ta se simte prin toti porii si ai un stil aparte de a poza si de a povesti. Mi-a facut placere sa citesc randurile tale si sa ma incante pozele tale. Felicitari pentru ceea ce faci! Te imbratisez cu drag

  7. Draguta rochia!
    Autentic…dupa cum si denumirea, sa fii unic! Sa fii tu, la urma urmei!
    Ma uit in mediul online, uneori si la TV….toate fetele seamana intre ele, parca toata lumea promoveaza aceeleasi prostii si se pare ca astea prind la public! Trist…oare cand se va depasi aceasta strategie si aceste lucruri care nu sunt chiar reale?!?!

Lasă un răspuns