Shape of winter

Inițial voiam să denumesc acest articol „Stand up for love”, însă nu pentru că (mai) ascult pisele trupei Destiny’s Child, ci pentru simplul fapt că acest motto îmi apare sub diverse forme în ultima vreme. Se întâmplă ca de multe ori să abandonâm un lucru sau să căutăm unul similar, neobservând de fapt că acesta este mai aproape de noi decât am crede. Și mă refer atât la lucrurile materiale, cât și la cele spirituale.
De exemplu, zilele trecute când nu eram în București ci acasă, iarna mi-a reamintit că poate lua controlul oricând. Tocmai de aceea, am reluat obsesia pentru hainele de blană, însă și pentru căciuli mai nou. Așadar, toată săptămâna am fost într-un fel de shopping hunt pentru căciula perfectă, dar fără succes. Și ca să vedeți că aveam dreptate mai sus, mama mea a venit într-o zi cu o cutie în care se aflau câteva dintre căciulile sale din blană naturală. Bineînțeles, dintre toate mi-a atras atenția acest model pentru că, ghiciți ce, era exact ceea ce căutam de ceva timp!

În altă ordine de idei, mi-a ajuns în sfârșit comanda de la Bonprix și voiam să vă arăt ce achiziții am mai făcut. Printre ele se numără acest minunat pulover cu paiete, decoltat și strălucitor, pe care abia așteptam să-l port. De obicei nu am probleme cu mărimile și mi se potrivește cam tot ce în comand, însă, de data aceasta, puloverul care este mărimea 36 mi se pare puțin cam mare. Voi ce credeți?

Este un pulover subțire, de efect, perfect de purtat într-o zi de iarnă puțin mai călduroasă. Deși când am făcut pozele afară era zăpadă, chiar era soare și o vreme de primăvară, deci nu, nu am răcit. Este dintr-un material pufos și plăcut la atingere și se așază perfect.

Pulover cu paiete – AICI

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

25 de gânduri despre “Shape of winter

  1. Anul acesta am dat-o și eu pe blana, mi-am luat o geaca cu blana tare calduroasă, Mama mea are o căciulă la fel de frumoasă ca a ta și tot încerc să o conving să mi-o facă cadou.

  2. Arată foarte frumos puloverașul cu paiete! Pare foarte simpatic și mă duce cu gândul la magia Crăciunului. 😍 Cred că ție îți vine ok mărimea aceea.
    De fel nu port haine cu paiete sau țesături metalice (mai ales dacă sunt și pe interior) pentru că nu le suport pe piele.
    Îmi place mult cum îți vine căciula. Se pare că era mai aproape de tine decât de așteptai! Și mama mea are niște căciuli de blană fanteziste. Îmi place aspectul lor, dar mă cam gâdilă blănița aceea pe frunte și la urechi. Până acum nu am purtat ceva de acest tip. 🤣
    Foarte faine pozele! 😘

Lasă un răspuns