Beauty by Lifecare: Cosmetice din gama Biotissima – Review

Cred că în ultima vreme am devenit mai interesată de produsele de îngrijire decât cele de machiaj. Cumva tind să cred că e de bine, întrucât un ten căruia îi oferi mai multă atenție și o îngrijire mai asumată, va arăta mult mai bine chiar și fără machiaj. Mă consider norocoasă că nu am avut prea multe probleme cu tenul (iar aici mă refer la acnee), căci până și vechea mea problemă cu dermatita este de rezolvat. Mereu mi s-a spus că am un ten curat, dar era de așteptat, întrucât am o rutină serioasă de îngrijire.
Acum ceva timp mi s-a propus să testez două dermato-cosmetice de la Biotissima, care sunt disponibile pe site-ul Lifecare. De aici mai încercasem acum un an câteva produse, cărora le-am făcut review AICI. Cele două produse, Crema de față și Masca facială cu venin de albină, au venit foarte bine împachetate, într-o cutie chiar uriașă.

Crema Instant Perfection make-up mousse solution este perfectă pentru a fi utilizată ca bază pentru fondul de ten. Are o consistență nici prea grasă, însă nici prea light. Nu are parfum, însă mirosul te duce oarecum cu gândul la crema de gălbenele, nefiind totuși unul puternic. Este necesară o cantitate foarte mică și trebuie întinsă foarte bine pentru a intra în piele, întrucât, în caz contrar, crema se va vedea albă pe ten. Uleiurile BIO și extractul de regina nopții din compoziție hrănesc și hidratează pielea.
MOD DE UTILIZARE
Se aplica dupa curatarea si hidratarea cu cremele obisnuite, apoi se întinde intr-un strat subtire, uniform pe pielea fetei sau a gatului, ulterior putandu-se aplica si machiajul.Produsul se indeparteaza prin demachiere.
 
INGREDIENTE: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Oil, Parfum, Dimethiconol, BHT, Mica, CI 77891. *ingredients from biologically controlled environments.
Masca facială cu venin de albină mi-a plăcut mai mult, are un efect imediat, tenul capătă un aspect mai luminos, împrospătat și hidratat. Veninul de albine este recunoscut pentru capacitatea de a crește elasticitatea pielii, prin impulsionarea producției naturale de colagen. Eu am folosit această mască dimineața, pentru un plus de revigorare.

MOD DE UTILIZARE
1. Scoateti masca faciala (masca are 2 straturi, un strat mătăsos și un strat alb perlat)
2. Aplicati cu grijă masca pe fată cu stratul alb perlat spre exterior si apăsati usor cu degetele pentru a se atasa perfect de fată.
3. Îndepărtati cu grijă stratul alb si ajustati usor cu degetele stratul mătăsos pe fată.
4. Se îndepărtează după 20/ 30 min si se masează usor cu degetele pe fata până la absorptia completă a serului.
Doar pentru uz extern. A nu se utiliza pe pielea iritată. A nu se utiliza de persoanele hipersensibile. A se indepărta dacă apare un disconfort.
INGREDIENTE: Water,1,2-Butanediol, Niacinamide, Trehalose, Propylene glycol, Algae Extract, Hyaluronic acid, BetaGlucan, Honey Extract, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Ascorbic Acid, Disodium EDTA

Voi ați încercat vreun produs din gama Biotissima?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

21 de gânduri despre “Beauty by Lifecare: Cosmetice din gama Biotissima – Review

  1. Si eu am inceput sa apreciez mai mult produsele de ingrijire decat cele de machiaj. Am inteles ca asta este mai important. Foarte bune produsele alese de tine

Lasă un răspuns