Minus 417 & minerale prețioase din Marea Moartă – Review (Part 2)

În articolul precedent am descris două produse marca -417, iar pentru că am avut un feedback foarte bun de la voi, mi-am propus să vă mai prezint alte două cosmetice, pe care cu siguranță le veți îndrăgi și voi după ce le veți utiliza.
Voi începe cu această cremă hidratantă de mâini, ce catifelează și hrănește pielea în profunzime, redându-i fermitatea. În plus, conține ingrediente ce protejează mâinile în perioada rece oferindu-le un aspect sănătos și catifelat la atingere. Îmi place foarte mult ambalajul cremei, se vede că cei de la brandul -417 sunt foarte atenți la detalii, iar un lucru care m-a surprins în mod plăcut este mesajul ”Thank you” care se regăsește pe fiecare cutie în care este un produs.

Aspectul lor duce spre eleganță, iar calitatea este una înaltă. Aroma acestei creme de mâini este ușor exotică și fresh, persistând destul de mult timp. Printre principalele ingrediente active se numără vitaminele, uleiurile naturale (ciuboțica cucului & măsline), precum și și minerale din Marea Moartă. O cantitate mică este mai mult suficientă, crema se întinde foarte ușor și intră imediat în piele. Este una dintre preferatele mele și de curând a început să o folosească și mama mea. Așadar, are un mare plus de la amândouă 🙂
Gelul spumant cu granule din lufa naturală este un produs ce curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Grăbește microcirculația tenului lăsându-l moale și reîmprospătat. Acest gel spumant conține vitaminele A, B, E și F, apă din Marea Moartă, granule de lufa, Aloe vera și uleiuri esențiale din migdale dulci, struguri și avocado.

Acest produs este recomandat tuturor tipurilor de ten, pentru uz zilnic, însă tenul meu sensibil, cu pielea descuamată, momentan nu îmi permite să îl folosesc prea des. Până acum l-am aplicat de trei ori și pot spune că este foarte light și curăță delicat tenul. Are mici particule exfoliante care nu mi se par foarte dure. Totuși, rămân la exfolierea tenului o dată pe săptămână pentru a nu-l agresa.
-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă. Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de rejuvenare, fiind sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Informații și pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu/

Voi ați încercat vreun produs de la acest brand?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

17 gânduri despre “Minus 417 & minerale prețioase din Marea Moartă – Review (Part 2)

  1. Eu folosesc samponu si balsamu si sunt întradevar super bune chear daca au un pret mai piperat dar merita eu sunt alergica si nu suport dar acest brend este foarte bun .

Lasă un răspuns