Provoacă-ți simțurile la Museum of Senses din București

Din categoria ”Unde mai ieșim în București?” face parte Museum of Senses, un loc menit să-ți testeze simțurile și să îți schimbe percepțiile. Acesta a fost dechis în luna decembrie 2017 și este situat la etajul 1 în incinta Afi Palace Cotroceni. În ceea ce privește programul, este deschis în intervalul 10-22 . Legat de prețuri, acestea sunt clasificate astfel: adulți – 35 RON, copii (înre 5-15 ani) – 25 RON, familii – 90 RON, iar pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane îi puteți contacta pentru a obține un discount.

img_2587

Văzusem pe Instagram zeci de fotografii de la acest muzeu și știți cum se spune, ”mai bine mergi să-l vezi o dată decât să auzi despre el de zeci de ori”. În general sunt atrasă de artă, mai ales de cea neconvențională, iar Museum of Senses fiind unicul de acest gen din România, am intuit că va fi o experiență cel puțin interesantă.
Angajații mi s-au părut de treabă, mereu acolo să te ajute ori cu fotografii, ori cu diverse informații, iar locul este chiar wow. Deși vezi în multe postări ce se află acolo, importantă este acea trăire pe care o resimți, cum percepi tu acele ”iluzii” și cum le răspunzi. Unul dintre cele mai populare exponate este Camera Inversă, despre care mulți dintre voi m-au întrebat după. Este ideală pentru fotografii mai speciale, însă vă spun sincer că nu se compară cu senzația pe care o ai atunci când pășești în acea încăpere ce seamănă cu o galaxie și trebuie să traversezi un fel de ”pod”, având senzația că ești rotit la 360 de grade. O experiență chiar amețitoare, dar de încercat 😀


38d39f89-c329-4bdb-a35f-247f9b2354d0

Camera lui Ames (cea în care vă puteți vedea din perspectiva unui uriaș sau a unui pitic), camera infinită sau cea cu proiectoare sunt doar câteva din cele peste 40 de exponate din muzeu care vă vor surpinde simțurile. Este un loc în care puteți realiza zeci de fotografii, vă testați simțurile, dar mai ales vă puteți distra într-un mod inedit. Dacă sunteți anti ieșiri clișeice și plictisitoare, locul acesta este pentru voi.

32d5ed38-03ab-489b-be43-9c94907c8e6a

Mai multe fotografii găsiți pe pagina mea de Instagram: @voxofvanity – https://www.instagram.com/voxofvanity/
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

29 de gânduri despre “Provoacă-ți simțurile la Museum of Senses din București

  1. La muzeu nu cred ca duc din simplul motiv ca am fobie de mall-uri. Referitor la observatia ta, ca angajatii sunt saritori sa te ajute sa iti faci poze, daca erau barbati, te cred pe cuvant la ce picioare frumoase le-ai aratat 😀

  2. am vazut ca si nepotica mea a fost acolo si chiar mi se pare interesant,nu ca eu m-as duce ,nu as vrea sa ma vad cu picioarele in jos,sa nu cumva sa imi cada fusta!

  3. Oh, wow! Din ceea ce descrii, chiar pare o experiență… amețitoare 🙂 Mulțumim că ne-ai împărtășit-o și nouă! Când o să am drum la București cu familia, vom face o oprire și acolo, că tare m-ai făcut curioasă.

  4. Wow, sa stii ca am vazut pozele la tine, care arata superb btw si chiar ma intrebam care e faza cu ele, clar cand mai vin in Bucuresti trec si eu pe acolo, pozele sunt facute de cei de acolo sau de cinte-a insotit?

  5. Si in Iasi a fost deschis un astfel de muzeu, dar din pacate n-am reusit sa prind nici un loc sa-l vizitez. Patul din cuie l-am vazut in poze si la Iasi, dar acesta la care ai fost tu arata mult mai interesant si plin de surprize. Camera in care stai cu capul in jos e fascinanta!

Lasă un răspuns