Superstay Matte Ink Maybelline – review & swatch

Se spune că trendurile vin și pleacă, însă eu sunt foarte convinsă că unul dintre ele nu se va demoda prea curând (aș fi scris chiar niciodată). Este vorba despre rujurile lichide mate, pe care cu siguranță nu le vom da uitării prea curând. Cei de la Maybelline au lansat în decembrie o nouă colecție de astfel de rujuri, în 7 nuanțe irezistibile. Chiar când mă gândeam să îmi achiziționez și eu câteva dintre ele, s-a întâmplat să intru in posesia tuturor nuanțelor (*insert here malefic laugh*).

Acum ceva timp postasem un articol despre rujurile lichide mate pe care le aveam până în acel moment (AICI este pentru cele care nu l-ați văzut), însă s-au schimbat destul de multe până atunci, întrucât am impresia că numărul lor s-a dublat.

Revenind la noua colecție de la Maybelline, am postat pe Instagram acum ceva timp un unboxing și câteva dintre voi m-ați rugat să revin și cu swatch-uri. Voi ați cerut, eu am executat. Mereu am fost sceptică atunci când a fost vorba de rujuri, pentru că nu eram sigură că nuanța din spotul de prezentare este de fapt cea reală. Și încă un aspect, nu știu dacă doar mi se pare mie, însă tind să cred că rujurile mate au tendința să se închidă la culoare după cea timp. Ați remarcat și voi?

Voi vorbi la modul general despre aceste rujuri lichide mate, întrucât au aceeași textură și implicit aceleași caracteristici. Singurul dezavantaj este faptul că este lipicios imediat după aplicare și ai impresia că buzele vor rămâne practic lipite. Însă după aproximativ 10 minute, rujul se usucă mat, arătând foarte fain. Îmi place că în colecție există o diversitate de nuanțe, de la cele nude, cele cu subton roz sau roșu, până la cele burgundy.

Cele 7 nuanțe disponibile sunt: Loyalist, Dreamer, Lover, Pioneer, Believer, Escapist și Voyager. În prezentarea oficială este precizat că rezistența lor ajunge undeva până la 16 ore. Acest aspect este însă influențat de mai multe lucruri, însă ce pot să vă spun din propria experiență este că rujul rezistă intact chiar și până la 8 ore, în cazul în care nu consumi prea multe alimente. În caz contrar, durata de persistență la mine a fost de 4 ore. Totodată, aceste aspecte pot varia de la persoană la persoană. Legat de culoare, unele dintre ele (în special cele mai închise, din a doua jumătate) trebuie aplicate cu grijă, nefiind atât de opace. Culoarea trebuie uniformizată și eventual mai adăugați puțină cantitate de produs, fără a exagera. În caz contrar, știți ce aveți de făcut. Nu uitați că less is more 😀

Nu vă mai țin în suspans și vă prezint swatch-urile celor 7 rujuri lichide cu finish mat din colecția Superstay Matte de la Maybelline:

Sinceră să fiu, nu aș putea alege o preferată. Până acum am purtat însă cel mai des ultima nuantă, Voyager. Le găsiți în DM, Cora, Auchan, chiar și pe emag, la prețul de 35 de lei (reduse de la 42 de lei). Acum câteva săptămâni le văzusem la reducere și în DM, însă nu mai erau toate nuanțele disponibile.

Cum vi se par? Care e cea mai faină nuanță?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “Superstay Matte Ink Maybelline – review & swatch

  1. Toate sunt super frumoase, imi plac toate dar nu mi s-ar potrivi toate. Cel putin, nu sunt obisnuita cu nuantele foarte inchise. Imi place Dreamer, Lover, Pioneer. Incercandu-le, poate m-ar mai cuceri si alte nuante.

  2. Nuantele sunt foarte dragute, insa si mai mult imi place cum ai ales sa le faci swatch-uri :). Eu nu voi mai cumpara produse de makeup in viitorul apropiat, deoarece am muuult mai multe, devat ar avea nevoie un om normal :))). Sper sa ma tin de asta! Te pup, draguta mea :*

  3. Au lansat o colectie foarte frumoasa si tu ai fost chiar norocoasa pentru ca ai sansa sa te bucuri de toate. Ca si tine, imi place foarte mult ultima nuanta, seamana mult cu ceva ce port in prezent, dar nu mat.
    Cel mai mult ma atrage rezistenta lor pe buze, 4-8 ore chiar decent pentru un ruj lichid mat.

  4. Nuanţele sunt superbe. De cum am văzut principala fotografie mi s-a pus pata pe nuanţele 2 şi 3 ;)) Nu că celelalte nu sunt superbe, dar astea sunt cele mai purtabile pentru gusturile mele.

Lasă un răspuns