Have yourself a Merry Christmas❤️

Pe măsură ce înaintezi în vârstă realizezi că sărbătorile nu înseamnă doar cadouri, ținute opulente și expuneri numeroase pe rețelele sociale, martore cumva la acea iluzie de fericire superficială. Știți, când suntem cu adevărat fericiți nici măcar nu suntem pe Facebook. Într-o lume în care sărbătorile sunt comercializate intens, ideal ar fi să ne întoarcem spre lucrurile mici și autentice care ne valorifică. Pentru mine Crăciunul nu înseamnă neapărat zăpadă și Moși, ci acel moment magic când împodobești bradul, îl decorezi cu zeci de luminițe, pentru ca mai apoi să-l admiri ore în șir, hipnotizat parcă de magia sa latentă.

Fericirea e atunci când ești alături de cei pe care îi iubești, știi că îți sunt alături, conștientizezi iminența fiecărei clipe și le ești recunoscător pentru că pur și simplu sunt acolo. Știi că ați trecut prin multe, că ei te iubesc și că mai mult le pasă de tine decât de propria persoană. Să fii alături de părinți și să depănați amintiri, uitându-vă pe fotografii din perioada de poveste, este mai mult decât un sentiment. Este ceva pentru care ai trăi o viață.
Împlinirea e atunci când nu ai zeci de prieteni, ba chiar îi poți număra pe degetele de la o mână, însă poți conta pe ei atunci când simți că singur nu poți face față. Și nu numai. Cei care ți-au fost complici atunci când ai pus la cale zeci de planuri stupide, care te sună constant dacă nu te văd online și care iau un refuz la o ieșire ca pe o oportunitate de a-ți face o vizită spontană. Prietenii sunt cei care te fac să te simți ‘acasă’, chiar și atunci când ești la sute de km distanță. Este ceva pentru care ai trăi o viață.
Crăciunul e atunci când te gândești cum să-i surprinzi pe cei dragi, ce colinde să mai adaugi în playlist și când mai aranjezi încă o ghirlandă luminoasă pentru că te umple cu entuziasm. E atunci când îți faci ceai cu scorțișoară și nu mai uiți să-l bei și, desigur, când te uiți la seria Home Alone chiar dacă știi perfect fiecare secvență. Crăciunul înseamnă tradiții, empatie și delicatese gătite de bunica.
Pentru mine spiritul Crăciunului constă în a dărui fără a aștepta ceva în schimb. Este ocazia perfectă de a-i face și pe cei mai puțin norocoși decât noi să se simtă speciali, prețuiți și importanți. Însă nu trebuie să fie o ocazie unică și singulară, pentru că lucrurile mici în aparență și mărețe în esență sunt cele care ne fac să traim autentic.
Fii alături de cei dragi, nu doar prezent, fii implicat, ascultă și manifestă afecțiune. Îmbrățișează-l pe ce de lângă tine și mulțumește-i. Colecționează amintiri, nu lucruri și lasă magia sărbătorilor de iarnă să-ți umple sufletul cu armonie❤️
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Have yourself a Merry Christmas❤️

  1. Wow… dar ce brazi si ce locatie superba pentru poze. Vezi, imaginile te contrazic. Societatea ” te obliga” sa simti Craciunul asa cum vrea ea, in foarte mare parte, chiar daca tu ti-ai dori sa insemne altceva.

  2. Foarte frumos totul. In primul rand tu arati superb. Parca ai fi scoasa din cutie. In al doilea rand bradul ala arata spectaculos si produsele pandora sunt totul pentru o femeie. Cu un produs de genul dai gata pe oricine

  3. Sa stii ca pare ceva must have sa fii pe retelele sociale…in primul rand, trebuie sa fim fericite, sa ne bucuram cu adevarat de viata, de familie, de prieteni. Unele lucruri chiar trebuie sa ramana pentru tine, nu sa le impartasesti in online…

Lasă un răspuns