Ghid de Cadouri pentru Crăciun

În fiecare an sunt entuziasmată în pragul acestei sărbători festive, însă parcă de data aceasta febra pregătirilor pentru Crăciun m-a acaparat și mai devreme, pe la mijlocul lui Noiembrie mai exact. Toată camera mea este deja decorată în spiritul Crăciunului, am pus lenjeria cu fulgi de nea, precum și pătura pufoasă, pot spune că port deja botoșeii tip șosetuțe din lână moale și aproape că am terminat și un playlist corespunzător. În curând voi face și brăduțul, doar el mai lipsește. Voi în ce stadiu sunteți cu pregătirile?

Bineînțeles, cea mai mare bătaie de cap o reprezintă cadourile pentru cei dragi, pentru că în fiecare an dorești să iei ceva diferit, ceva inedit, acel lucru care să-i aducă persoanei respective o reală bucurie. Și să se încadreze în tematică, desigur. Astfel, pentru a vă veni în ajutor, am decis să împărtășesc cu voi câteva idei de cadouri și chiar vă rog să veniți și voi cu propuneri în secțiunea de comentarii. Așa că, iată la ce m-am gândit eu:

  1. Decorațiuni de Crăciun – Sigur nu veți da greș cu ele! La Jumbo găsiți o multitudine de chestii super drăguțe, la prețuri foarte accesibile. Următorul magazin cu decorațiuni adorabile, la prețuri chiar tentante, este Pepco. Știu că în ultima vreme au avut probleme cu aprovizionarea, însă cei de la conducere au anunțat că această problemă a fost rezolvată. Totodată, nu știu dacă ați văzut, însă cei de la Jysk au și ei decorațiuni foarte faine, elegante, vintage sau retro, marea majoritate în stil hygge/ norvegian. Mai jos puteți observa câteva dintre ele:
  2.  Șosete cu motive de Crăciun & lenjerie – La Pepco am remarcat câteva foarte drăguțe, pe care chiar le-am și cumpărat. În plus, ambalajul este minunat. 3
  3. Advent Calendar – Am tot văzut pe internet, mai ales de Black Friday, însă printre preferatele mele este cel de la L`Occitane. O parte dintre voi l-ați văzut deja zilele trecute pe InstaStories, îmi place foarte mult și chiar voi scrie un articol despre el pe blog. Nu uitați, folosiți codul #VOXOFVANITY și beneficiați de 20% reducere la orice achiziție.
  4. Seturi de beauty – Am remarcat că acum de Moș Nicolae cei de la Sephora au câteva pachețele, sub 100 de lei,  în ambalaj de bomboane, chiar foarte drăgălașe. Totodată, astfel de seturi găsiți cu siguranță și pe The Make-up Shop. Am mai remarcat zilele trecute la L`Occitane  un globuleț cu două produse de beauty, care arăta foarte fain.
  5. Căni cu motive de Crăciun – Cred că pe cele mai drăguțe le-am remarcat la Jumbo, erau în formă de Moș Crăciun, reni sau oameni de zăpadă și erau diferite față de ce mai văzusem eu până acum. Totodată, alternative mai găsiți la Pepco, Auchan, Cora, etc. snowman-figural-mug-benefiting-give-a-little-hope-campaign-c
  6. Voucher cadou la un magazin (online/fizic) – În caz că nu aveți idee de cadou, un voucher cu o anumită sumă vă poate scoate din încurcătură! 😀
  7. Lumânări parfumate, ghirlande sau pături pufoase colorate în stil festiv suport-lumanare-pentru-sarbatorile-de-iarna_01
  8. Set cu parfum
  9. Set căciulă & mănuși
  10. Un pulover cu mesaj amuzant/ festivdouble_christmas_crimbo_xmas_festive_twin_naughty_nice_jumper_sweater_sweatshirt_pullover_knitted_santa_rudolph_present
  11. Un colaj cu fotografii într-o ramă deosebită
  12. Un coș cu multe dulciuri
  13. O carte despre iarnă & Crăciun – de exemplu Hygge, despre care am scris AICI.
  14. O colecție de ceaiuri cu arome specifice acestui anotimp
  15. O baterie portabilă – bineînțeles, decorată foarte drăguț și acompaniată de dulciuri, globuri sau… o pereche de mănuși cu Touchscreen.
  16. Un trandafir criogenat în cupolă, care-i va aminti mereu de tine 😀
  17. Bilete la cinema cu un film de sezon
  18. Un boardgame: de exemplu Activity
  19. O pereche de pijamale cu motive de Crăciunsd4_3
  20. Obiecte handmade, personalizate
  21. O programare la masaj sau SPA
  22. Bilete către o excursie spontană
  23. Un set de bijuterii, un ceas sau… un smartwatch – mie personal îmi plac foarte mult bijuteriile de la Pandora, arată deosebit și sunt împachetate de vis.
  24. O zi de neuitat cu diverse activități: mers la ski, patinoar, karaoke sau chiar într-o stațiune/loc de vis
  25. Actul în sine de a fi alături de persoana respectivă, arătând recunoștință, este de cele mai multe ori cel mai frumos dar.

Voi la ce v-ați gândit? V-a fost utilă această listă? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

19 gânduri despre “Ghid de Cadouri pentru Crăciun

  1. Misto propunerile tale!!!
    Sa stii ca sunt in urma…chiar de tot! Trebuie sa recuperez..si pe partea de cadouri, dar si pe partea de decoratiuni..sper sa ajungem si prin Jumbo…desi mi-e teama pentru portofelele noastre :)))

  2. Inainte de a face cuiva cadou, tare m-as cadorisi pe mine cu o bratara Pandora. Pentru ceilalti as alege decoratiuni si obiecte cu motive de craciun, caniile prezentate de tine sunt perfecte.

  3. Uhh:) Cat de drăguț si de sezon este articolul tau! Imi plac tare mult ideile tale de cadouri si chiar o sa ma inspir putin in luarea de cadoute de aici 🙂 Am fost deja prin Jumbo, Jysk dar si de la Sephora am luat câteva bombonele cu produse de la Make up For Ever 🙂

  4. Si eu m-am gandit la o zi plina de activitati, la pijamalele cu motive de Craciun si la cartea aia despre care am tot citit. Iar acum am dat peste catalogul celor de la JYSK si ma tenteaza sa cumpar cate ceva.

Lasă un răspuns