Review: Sampon pentru par gras & vopsit de la Dzintars

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, însă, în această epocă a Cenușăresei moderne, eu aș spune că o zi cu adevărat bună este atunci când părul tău arată foarte frumos, are volum și este drept, fără acele onduleori ciudățele care se formează în timpul nopții. Nu știu cum e la voi, însă eu nici acum nu am găsit modalitatea corespunzătoare de a-mi prinde părul seara, pentru ca următoarea zi să arate decent. Dar nu mă dau bătută, încă mai caut 🙂

Că tot vorbeam de păr, poate vă întrebați cum mai arată minunata mea podoabă capilară, cum se prezintă după o tunsoare destul de serioasă, precum și o nouă etapă de vopsire. Fac ce fac și tot la o nuanță de șaten- blond ajung, indiferent de ce culoare aș folosi la salon. Însă, nu mă confrunt doar cu decolorarea rapidă, ci și cu un scalp foarte gras și cădere abundentă a părului. În ultima perioadă am fost foarte nemulțumită de cum arată și niciun șampon sau produs de styling nu l-au putut salva. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care nu prea am postat fotografii cu mine mai recente.

Am schimbat în jur de 5 șampoane în decursul a 3 săptămâni, printre care și cel despre care veți citi în articolul acesta. Este vorba despre șamponul pentru păr gras și vopsit ”Antioxidant”, de la Dzintars, pe care l-am comandat recent de pe ACEST site. Inițial m-a atras datorită denumirii sale, iar mai apoi am studiat lista ingredientelor: acest produs conține antioxidanți, ulei din arbore de ceai australian, extract de echinaceea, Vitamina E, Provitamina E5, extract de alge, extract de mentă,de salvie, frunze de urzică, keratina hidrolizată și lecitină.

În mod normal acest șampon se adresează persoanelor cu părul gras și vopsit, promițând o curățare eficientă și reduce mătreața. Totodată, promite să protejeze structura părului vopsit, păstrând culoarea acestuia. La momentul actual se găsește la prețul de 41,40 lei pe site-ul menționat. Produsul vine într-o sticluță de plastic, de 240ml.

Experiența mea: Fiind un șampon cu extracte naturale (predominant), nu face foarte multă spumă, aspect ce oarecum te determină să pui o cantitate mult mai mare de produs față de cât folosești în mod obișnuit. Mi-ar fi plăcut ca flaconul să fie transparent, pentru a observa mult mai bine cantitatea de produs pe care am folosit-o. Fiind un șampon pentru părul gras mă gândeam că voi face mătreață, însă nu a fost așa. Curăță părul într-un mod delicat, însă eu personal, orice șampon aș folosi, după prima zi de spălare părul meu este foarte gras, fără volum, cu un aspect nu tocmai fresh. Acest aspect s-a menținut și în cazul acestui șampon, însă aici depinde foarte mult de tipul de păr al fiecăruia dintre noi. Ce mi-a plăcut la acest șampon a fost faptul că a diminuat efectul de decolorare, uniformizând într-un mod foarte plăcut culoarea mea actuală. Înainte sesizam foarte ușor diferența de nuanțe (dintre vârfuri, lungime și rădăcină), însă acum am o culoare uniformă. Deci, dacă doriți un produs care să vă uniformizeze culoarea părului, give it a try. Însă, nu uitați de balsam.  Eu am părul foarte subțire și fragil, cu tendință de încurcare.

În general tind să folosesc șampoanele destinate părului vopsit și le recomand chiar și prietenelor mele care nu s-au vopsit, întrucât aceste produse curăță mult mai delicat părul și îi conferă un plus de îngrijire. După ce acesta este tratat chimic chiar are nevoie de un boost de energie.

Voi ați folosit astfel de șampoane? Daca da, care v-au plăcut și care nu? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “Review: Sampon pentru par gras & vopsit de la Dzintars

  1. Imi place cand brandurile gandesc un produs care sa acopere 2 probleme, eu am parul gras si si vopsit, de acest produs mi se potriveste de minune.

  2. Nu am folosit nimic de la aest brand. Sampon pt par vopsit am folosit pe vremuri, de la Elseve cred, dar nu m-a impresionat. Acum folosesc un sampon pt bebei, clasicul Johnsons. Imi place maxim. Incearca sa dormi cu parul strans in coada de cal cat mai sus iin varful capului, iar ultima data cand tragi parul prin elastic, tragi doar jumatate din el, sa formeze un fel de coc (sa nu te incurce parul,sa il scurtezi cumva si se si onduleze putin ). Eu dorm asa de ani de zile si nu am probleme cu volumul. Uite o poza aici: https://www.look.co.uk/pictures/ponytail-hairstyles-60-chic-celebrity-hairdos-261010 Dar mult mai sus, ca sa poti dormi pe orice parte.

  3. Nu am folosit produse de la ei. Si eu am o problema cu caderea parului dar nici un sampon nu m-a ajutat. Aici pot fi si alte cauze, alti factori, cum ar fi stresul, alimentatia si tot asa. Am tot incercat diferite sampoane. Acum folosesc unul de la Balea pentru par vopsit si imi place ca imi mentine culoarea parului mai mult timp dar si curata foarte bine.

  4. ce am folosit din aceeasi gama a fost balsamul impotriva caderii parului, care a fost mai repede un tonic, sa zic asa… a fost destul de ok, as fi curioasa si de sapon, pentru ca am si eu parul vopsit, decolorat, si cu tendinte severe de cadere

  5. Si mie imi cadea parul tare mult pana sa ma tund. Lucrurile sunt mai bune acum. Cat despre produsele de ingrijire, nu le-am schimbat. Adica le schimb cam o data la o luna-doua, asa ca si acest aspect poate fi daunator parului.

  6. Sa stii ca si eu am aceeasi problema cu parul. Indiferent ce culoare ma vopsesc, dupa o luna si putin revine la o culoare numai de el aleasa. Blond Saten! Interesant samponul

  7. Nu am folosit nimic de la Dzintars, dar sincer mi se pare putin cam piperat pretul lui avand in vedere cantitatea. Un alt sampon care mi-a placut, tot asemanator cu cel incercat de tine este cel de la Vivanatura pentru par normal si gras. L-ai incercat? Mie mi-a placut foarte mult 😀

  8. Și eu am câteva produse de la ei, printre care un șampon pentru par gras din gama Kredo Natur și balsam pentru întărirea, regenerarea și stimularea creșterii părului de la Antioxidant.
    La fel ca și tine sunt mulțumită de produse, deși la început am fost un pic speriată de mirosul pe care îl are balsamul de la Antioxidant. Din ce am văzut șamponul tău nu conține ceapă, în schimb balsamul meu. Bine. mirosul se simte doar pe părul ud, în rest mă bucur doar rezultatele lui.

Lasă un răspuns