OOTD: Late Fall Look

Început de toamnă sau de iarnă? Cred că nici vremea însăși nu a mai ținut cont de temperaturile obișnuite pentru acest sezon. Mai știți că într-un timp circula pe Facebook o poză în care scria că doar la noi poate fi o săptămână cu toate cele 4 anotimpuri? Ei bine, chiar așa este! Nu am mai făcut de mult timp o postare de tip #OOTD, dar nu pentru că am observat că majoritatea dintre voi sunt puțin mai interesați de partea de beauty&reviews, ci dintr-un motiv mai puțin statistic: lipsa de timp.

Acum câteva săptămâni am remarcat acestă jachetă roșie, cu o lungime pe care nu am mai purtat-o până acum. Recunosc, m-a atras culoare și poate că și materialul. Acesta este unul destul de subțirel, similar cu pielea întoarsă. Este potrivit pentru un primăvară, sfârșit de vară – început de toamnă. Eu am prins zilele trecute 18 grade și am zis să profit. Uitându-mă după la fotografii, m-am gândit instant la Sherlock Holmes, însă nu mă întrebați de ce.

Puloverul de culoare roz-prăfuit arăta mult mai bine pe site. Mânecile sunt cumva cusute destul de ciudat și se așază adunat. Dacă în față reușesc să-l fac să arate decent, în spate n-am nicio șansă. Păcat, chiar îmi plăcea modelul inițial. Blugii i-ați mai văzut cu siguranță, sunt din Bershka, îi port foarte des pentru că sunt comozi și elastici. Cât despre încălțări, le-am comandat acum aproximativ o lună de pe site-ul Rosegal, arată puțin diferit față de cum erua pe site, însă îmi plac oricum. Chiar dacă au toc măricel, sunt extrem de comozi și poți rezista pe ei o zi întreagă fără probleme.

Jachetă – AICI

Pulover – AICI

Jeans – Bershka

Botine – AICI

Vouă cum vi se pare ținuta? Ați purta-o? 🙂

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

18 gânduri despre “OOTD: Late Fall Look

  1. Acea jachetă roșie mă duce și pe mine cumva cu gândul la Sherlock. Sau mai bine zis toamna are ceva al ei care mă duce cu gândul la mistere. Foarte fain outfitul! Și, da, numai la noi parcă este vremea așa nebunească!! 😂😂

  2. Am vrut sa-mi comand si eu de pe Zaful niste ghete de genul. Parca tocul era putin diferit. Imi pare rau ca nu mai sunt ghetele pe stoc. Puloverul este spectaculos si mi-l doresc si eu si in ceea ce priveste trench-ul cred ca este subtirel nu?

Lasă un răspuns