Review: Fond de ten SUPERSTAY 24h – Maybelline

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când ne machiem este aspectul tenului. Cred că degeaba machiajul ochilor este foarte bine realizat, dacă tenul nu arată și el pe măsură. Printre cele mai des întâlnite dileme atunci când vine vorba alegerii fondului de ten se numără tipul pielii, nuanța și persistența. Și cu siguranță, multe ne confruntăm foarte des cu aceste aspecte. Dacă acum ceva timp eram mare fană a CC Cream-urilor, momentan m-am reprofilat și mi-am îndreptat atenția spre fonduri de ten cu acoperire destul de ridicată, care să fie light și să nu încarce tenul. Sună a poveste, nu? 
De curând am primit noul fond de ten SUPERSTAY 24h de la Maybelline, în nuanțele 10-Ivory și 21-Nude Beige. Întâmplarea a făcut ca nuanța tenului meu să fie o combinație între aceste culori, deci mixându-le o obțin pe cea potrivită. Un prim aspect pe care l-am observat în urma aplicării fondului de ten este faptul că are un subton de portocaliu, care poate ieși foarte ușor în evidență dacă puneți prea mult produs sau dacă nu-l distribuiți uniform. Eu am observat acest lucru doar când l-am pus pe mână pentru a analiza culoarea, iar pe ten l-am aplicat cu ajutorul unui beauty-blender.

Caracteristici:
– acoperire ridicată & rezistență de până la 24h;
– pigmentat pentru o acoperire ridicată;
– pigmenți HD care corectează imperfecțiunile datorită acoperirii ridicate ;
– aplicați fondul de ten cu mișcări circulare, finisând din centrul feței spre exterior, pentru o acoperire perfectă;

Produsul vine cu o pompiță care face ca dozarea să fie mult mai ușoară. Sticluța este transparentă și mi se pare un plus, dat și prin faptul că te ajută să vezi exact cât produs mai ai & cât ai consumat. Ca o paralelă între acesta și Fit Me, cel de față mi se pare că are o formulă mai light și nu are un aspect uleios sau uscat, ci undeva între, ceea ce este perfect. Fondul de ten Fit Me mie nu mi s-a potrivit, probabil și din cauza faptului că tenul meu este uscat, însă finish-ul său era mat, având deja în componență și pudră, iar la mine se vedea foarte ciudat.
Pe acesta nou apărul l-am folosit de câteva ori până acum și pot spune că a rezistat foarte bine circa 7h pe ten, încă nu l-am lăsat mai mult timp pentru că nu am avut ocazia, dar voi reveni cu un update în acest sens. Cum eu de obicei foloseam doar CC cream care evident era mai light, nu am simțit ceva diferit cu acest fond de ten. Este foarte important să dozați cantitatea corespunzătoare de produs și să o distribuiți uniform. Inițial mă gândeam că va arăta ciudat pe ten, conferind un aspect încărcat, însă nu a fost așa. De asemenea, înainte de a-l utiliza m-am documentat atât în ceea ce privește ingredientele sale, cât și caracteristicile oficiale. Așadar, este recomandat pentru toate tipurile de ten și este disponibil în 8 nuanțe. Pretul recomandat este de 42 lei și acum este disponibil în Carrefour, Cora, Auchan, DM și Kendra.În curând voi reveni cu un update legat de persistența sa, dar și cu un full face-make-up în care port acest fond de ten.

Cum si pe pare? L-ați încercat? V-ar tenta să-l cumpărați?
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

17 gânduri despre “Review: Fond de ten SUPERSTAY 24h – Maybelline

  1. Nu l-am incercat, dar imi doresc sa-l incerc pentru ca imi place ceea ce promite si ce face. Ma bucur ca-l pot gasi in DM sau Carrefour pentru ca de aici imi fac cel mai des cumparaturile

Lasă un răspuns