Operatiunea Curatarea – Gama Skin Clear de la Dr. Organic

Indiferent de anotimp, tenul tău are nevoie de îngrijire. Dacă până acum am pus accent mai mult pe tenul sensibil sau uscat,  a venit momentul să aduc în discuție și pe cel gras. Pielea mea este mai specială, în sensul că zonele tenului nu sunt uniforme și nici asemanatoare. Cu siguranță multe dintre voi vă confruntați zilnic cu problemele tenului mixt, cum este și al meu, fiind mereu uscat în jurul pomeților și gras în zona T, pe nas și bărbie. Ei bine, din cauza acestui aspect, trebuie mereu să îmi adaptez ritualul de îngrijire.
O problemă care m-a urmărit pe tot parcursul pubertății a fost reprezentată de… punctele negre de pe nas! Recunosc, am fost foarte norocoasă că acneea m-a ocolit, însă punctelor negre nu le dădeam de capăt! Foloseam mereu acei plasturi care se găsesc în DM, dar niciodată nu mi s-a părut că au efecte pozitive. Într-un timp am încercat și masca cu acid glicolic de la Bottega Verde (despre care am scris AICI) și oarecum observasem îmbunătățiri, însă avea un dezavantaj: îmi exfolia puternic pielea. Așa că am încetat să o mai utilizez.
Între timp mi-am schimbat rutina de îngrijire și am folosit produse care mi se potrivesc, așa că o lungă perioadă de timp nu am mai avut probleme. Însă nu și când a venit vara cu acele călduri atât de mari încât simțeam că mă topesc. De atunci punctele negre s-au gândit să nu mă mai părăsească. Sau cel puțin așa credeau ele atunci 🙂

Între timp am descoperit două produse vegane de la Dr. Organic, cele din gama Skin Clear, ambele cu ingrediente naturale, fără parabeni sau silicon. Probabil unele dintre voi vă amintiți că le-am prezentat acum ceva timp și pe InstaStories, spunându-vă că am mai încercat prin vară un ulei de cocos (despre care am scris AICI), tot de la ei, și care mi-a salvat părul în zilele toride. Pot spune că urmăresc destul de des noile apariții ale acestui brand, eu sunt adepta cosmeticelor bio și chiar mă bucură faptul că sunt accesibile, atât ca preț, cât și ca magazin de achiziționare. În caz că nu știați, sau dacă nu am mai spus asta deja, produsele de la Dr. Organic se găsesc în farmaciile Sensiblu.
Masca pentru curățare profundă vine într-un flacon de 100ml și promite un tratament profund de curățare pentru zonele problematice ale pielii, cum ar fi petele, imperfecțiunile sau acneea. Are în compoziție ingrediente bioactive, naturale și organice, ulei de arbore de ceai, extract de grapefruit și de mușețel, care contribuie la îmbunătăţirea luminozităţii pielii și reduc roșeața. De asemenea, unul dintre ingredientele care m-a atras este cărbunele (”charcoal”), care este recunoscut pentru proprietatea sa de a elimina punctele negre. Așadar, eu am aplicat masca în zonele cu această problemă, am lăsat-o să acționeze timp de 15 minute, timp în care aceasta s-a uscat bine, iar apoi am îndepărtat-o cu apă călduță. Așa cum scrie și pe ambalaj, ea este recomandată spre a fi utilizată de 1-2 ori pe săptămână. Eu o aplic o singură dată, însă acest fapt este condiționat de tipul pielii.

Tonicul purifiant este îmbogățit cu acizi din fructe, are ingrediente naturale și contribuie la reînnoirea celulelor pielii. Totodată o revitalizează, o curăță în profunzime, lăsând-o calmată și cu porii reduși. Un mare plus îl reprezintă faptul că acest produs nu conține alcool, aluminiu sau parabeni, ci doar ingrediente naturale. Eu obișnuiesc să o aplic după masca pentru curățare, cu ajutorul unei dischete demachiante. Textura  sa este foarte light și nu mi se pare că încarcă tenul. Un prim efect confirmat de această loțiune este observat asupra zonelor cu aspect gras, am constatat că reduce acel luciu nenatural, neuscând pielea. Poate fi utilizată zilnic, atât dimineața, cât și seara.

Gama Skin Clear de la Dr. Organic cuprinde mai multe produse de îngrijire (care mă tentează și pe mine), însă le puteți descoperi sau testa în farmaciile Sensiblu. Sper că a fost util acest articol, iar pentru orice sugestii sau recomandări vă aștept cu drag feedback-ul în sesiunea de comentarii. 🙂

 

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

36 de gânduri despre “Operatiunea Curatarea – Gama Skin Clear de la Dr. Organic

  1. Eu am avut probleme cu acneea si acum inca ma lupt cu punctele negre. Imi doresc sa incerc produsele dr Organic pentru ca vreau sa obtin rezultate pozitive.

  2. Și eu am probleme cu acneea și cu punctele negre și chiar mi-aș dori să încerc aceste produse, să văd eficiența lor. Data viitoare când ajung în România mi le iau și eu numaidecât.

  3. Am multe produse pentru ten pe care vreau să le termin, dar pe urmă aș vrea să le încerc și pe aecstea. Din prezentare, cred că mi s-ar potrivi.

  4. Nu pot sa raman indiferenta la aceasta prezentare, mai ales ca, eu cred ca toate avem probleme, mai mici sau mai mari, cu punctele negre. Cred ca mi s-ar potrivi. Ma deranjeaza aceste puncte de pe nas, in rest nu prea am probleme.

  5. Foarte interesante aceste produse. daca as sti ca scap de punctele negre, si maine m-as duce sa mi le iau. Am sa incerc produsele lor ca sa vad eficienta acestora si pe teul meu

  6. Nu am folosit nimic din aceasta gama, dar multumim pentru recomandare.Eu pentru sotul meu as avea nevoie, ma voi uita dupa aceste produse.

  7. Nu am încercat până acum produsele de la dr. Organic, dar mi-a povestit o prietenă despre uleiul acela de cocos care face minuni. Arată mișto noua gamă, dar am atââââtea produse de skin care desfăcute încât nu știu dacă ajung să o încerc prea curând

  8. Produsele acestea s-ar potrivi de minune tenului meu. Nu știam de ele, deși le-am văzut în Sensiblu, dar nu le-am acordat prea multă atenție. Mă bucur că am aflat mai multe din articolul tău.

  9. si eu cam am probleme cu punctele negre, si am observat ca de pe nas migreaza si pe obraji… nu stiu care e problema, am un gel exfoliant pe care-l utilizez zilnic, toner, crema… ba si plasturii de care spui tu, si masca peel-off… nimic nu vrea sa le mai diminueze

Lasă un răspuns