Cosmetice must-have & GIVEAWAY♡

De când așteptam să îmbin într-un articol trei dintre pasiunile mele, fashion, beauty & fotografie, și iată că s-a întâmplat.

img_8303Acum ceva timp postasem pe Instagram o poză cu cele mai utilizate cosmetice ale mele și multe dintre voi m-ați întrebat cam care ar fi cele esențiale, cele care nu trebuie să lipsească din colecția unei pasionate de beauty, fie ea începătoare sau expertă. Așa că, voi ați cerut, iar eu am executat. Însă, asta nu este tot, căci am și o surpriză pentru voi 🙂

Probabil știți deja că atunci când zic make-up și mă gândesc la fardurile de pleoape, imi vin instant în minte fardurile de la Melkior. Am mai spus asta și cu siguranță o voi mai spune în continuare, fardurile de la aceast brand mi se par cele mai pigmentate și cele mai persistente, indiferent că folosești o bază de machiaj sau nu. Paleta trio despre care vă voi vorbi astăzi este cea pe care o utilizez cel mai frecvent, cred că în acestă vară o foloseam în 5 din 7 zile. Fardul rezista cu brio întreaga zi, fără a se șterge și arăta impecabil chiar și la finalul zilei.  Fiecare fard fpoate fi achiziționat și individual, așă că puteți crea singure propria voastră paletă, cu nuanțele care vi se potrivesc. Prețul unuia este de 17 lei (ceea ce mi se pare chiar puțin raportat la calitatea sa), iar dacă aciziționați 6, primiți gratuit o paletă magnetică în care le puteți ține. Paleta mea este modelul Terra Moods și se poate cumpăra de AICI.

Rimelul de la Melkior l-am descoperit acum 2 ani și de atunci nu m-am mai putut dezlipi de el, chiar și prietena mea cand l-a folosit pentru prima dată a rămas surprinsă de cea magie poate face cu genele (Mirela, poți să confirmi). Genele mele nu stau mai deloc întoarse. fie că folosesc acel ondulator, însă acest rimel reușeste să le dea volum și să confere acel efect dramatic de gene false. Probabil ați văzut zilele trecute pe InstaStories că v-am zis de un rimel de la alt brand, care nici nu se compară cu acesta și mi-a încurcat genele (și îngreunat totodată), dobândind un aspect foarte ciudat. Pe acesta de la Melkior îl puteți comanda de AICI și sunt sigură că vă va plăcea.

Paleta cu 3 nuanțe de concealer se numără printre cele mai recente achiziții de la Melkior, am început să o utilizez acum vreo săptămână. Nuanțele se pot combina, sunt foarte cremoase și ușor de manevrat. Pensula care se găsește în trusă este foarte utilă, ajută la distribuirea produsului, iar datorită formei, poate fi foarte utilă și atunci când vrei să-ți conturezi sprâncenele și să acoperi imperfecțiunile nedorite. Totodată, acest corector trebuie întins foarte bine, chiar ar fi recomandat să utilizați și un beauty blender, pentru că, în caz contrar, pe parcursul zile s-ar putea să vă treziți cu el în pliurile ochilor. Și nu vreți asta. De asemenea, puteți comanda paleta de AICI.

Despre rujul lichid mat v-am vorbit și înainte de lansare, cred că prin August, însă acum am pus mâna pe nuanța pe care o tot urmăream de ceva timp. Al meu este în nuanța Faithfully, este foarte cremos, pigmentat și rezistent la transfer. La început este cremos pe buze și apoi se usucă mat, însă nu usucă și buzele, deci nu veți avea acea senzație ciudată de buze lipicioase. Am observat că după ce se usucă pe buze devine puțin mai închis, probabil acest aspect depinde mult și de culoarea naturală a buzelor, dar mie îmi place foarte mult. L-am purtat chiar obsesiv în ultimele zile, îmi place foarte mult și cumva îmi pune în evidență machiajul. Celelalte nuanțe sunt disponibile AICI.

img_7293

Pudra de la Melkior mi se pare light, nu încarcă tenul/ machiajul și  este ușor de aplicat datorită burețelului încorporat. Atunci când o agitați/ întoarceți pentru a lua produs pe burețel trebuie să fiți foarte atente la cantitate. În caz contrar, veți observa că acele cerculețe se vor distribui foarte greu, iar culoarea nu va fi uniformă. Mai multe detalii, dar și nuanțe disponibile, găsiți AICI. Tot de la Melkior am mai încercat baza de machiaj (despre care v-am mai scris), dar și blush-ul irizat, clasica ojă și creionul de ochi. Însă, în top 3 se află în ordine: fardurile, rimelul și rujul mat.

♡ CONCURS♡

Și, pentru a vă convinge (dacă nu ați făcut-o deja) de calitatea acestor cosmetice, am făcut echipă cu Melkior și m-am gândit să facem o surpriză uneia dintre voi. Așadar, premiul constă în:

Și acum mai mult ca sigur vă întrebați ce trebuie să faceți pentru a câștiga acest premiu tentant. Ei bine, regulile sunt simple:

!!! Atenție!!! concursul se desfășoară pe pagina de Instagram a blogului @voxofvanity

  1. Follow contului de Instagram @voxofvanity
  2. Follow contului de Instagram @melkiorprofessional
  3. Like postării de concurs (o găsiți AICI)
  4. Etichetați 3 prietene pasionate de make-up
  5. OPȚIONAL: repostați poza de concurs cu hashtag-ul #vovmelkior

Concursul este deschis în perioada: 29 octombrie – 12 noiembrie 2017. Norocoasa câștigătoare va fi anunțată în data de 14 noiembrie atât pe blog, cât și pe Instagram. Mult succes, beauties. Later edit: Câștigătoarea este Nicoleta Agache (@nicoletaagache) ♡

img_8340

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

29 de gânduri despre “Cosmetice must-have & GIVEAWAY♡

  1. Mai, tu oricum esti o draguta, asa ca nu sunt multe lucruri pe lumea asta care sa iti stea rau sau sa te puna in umbra 🙂 Produsele Melkior imi plac si mie, sunt foarte bune si accesibile ca si pret.

  2. Ai ceva produse Melkior! Poate ar trebui sa le adun si eu pe ale mele…sa vad cate am pana acum! Dar tot zic ca mai intai sa imi umplu paleta de farduri…nu mi-am mai luat de mult farduri de la ei, insa am de gand sa iau niste nuante pentru ochii mei albastri! 🙂

  3. Fardurile de la Melkior sunt si preferatele mele. Doar pe acelea le folosesc si nu le-as schimba cu un alt produs. Sunt pur si simplu exact ceea ce am nevoie. Despre rujuri am tot auzit pareri si chiar mi s-au parut de calitate, iar nuantele sunt superbe. <3

  4. Imi plac tare mult produsele melkior si in prezent am foarte multe pe care nu am cand sa le folosesc. Sunt convinsa ca persoana care le va castiga va fi impresionata de calitatea acestora

Lasă un răspuns