Despre Serul Aqua Infini de la Galenic

Odată cu venirea sezonului rece și scăderile de temperatură, pielea este cea mai afectată. Știți deja că mereu sunt preocupată de îngrijirea tenului și mai ales de hidratarea sa, așa că îmi adaptez ritualul în funcție de anotimp. Indiferent de tipul de ten, hidratarea acestuia este esențială. Niciodată nu mi-au plăcut produsele extrem de grase, cu finish uleios, care nu intră în piele și conferă un aspect nenatural. Tocmai de asta, eram mereu sceptică atunci când descopeream un produs ce promitea hidratare.
Zilele trecute am postat pe Instagram, dar și pe Facebook, o fotografie cu un nou produs pe care l-am încercat în ultima vreme. Este vorba despre serul Aqua Infini de la Galenic, un produs pe bază de apă, ce asigură hidratarea optimă a tenului. Elementul activ principal este floarea Rocher, care trăiește în deșert și despre care se spune că nu moare niciodată. Această plantă are capacitatea de a păstra apa din mediul exterior, grație bureților săi, iar pentru a supraviețui îi este necesară doar roua dimineții. Serul este decorat cu microbule fine, cu note florale de lotus și de bujor, pe un fond fermecător de mosc și chihilimbar. Aroma sa este una foarte elegantă, delicată, ce tinde spre sfera florală.

Pe mine m-a cucerit încă de la prima aplicare atât din punct de vedere olfactiv, cât și din perspectiva efectelor sale. O singură picătură este îndeajuns pentru asigurarea dozei zilnice necesare de hidratare, asigurând totodată și un boost de energie. Serul poate fi aplicat dimineața și/sau seara, după loțiunea de curățare.
Acidul hialuronic și polimerii de gelificare din compoziție hidratează și păstrează apa în piele, alături de glicerina vegetală și betaină. Microbulele de ulei fin impermeabile formează o peliculă de suprafață ce păstrează apa în profunzimea pielii, lăsând-o catifelată și revitalizată.

Mi se pare un ser foarte light, delicat și fin, perfect mai ales pentru tenul sensibil. Eu obișnuiesc să-l aplic mai ales dimineața, pentru un boost de energie. Îmi place dozatorul său de tip pompiță pentru că pot controla cantitatea de produs și astfel se evită  și contactul cu alte substanțe/materii din exterior. Astfel, tenul meu arată proaspăt și mult mai fresh. În continuare mi-aș dori să încerc și crema din aceeași gamă, am citit multe review-uri despre ea pe internet și chiar sunt curioasă de efectele sale. Dacă vă tentează produsele de la Galenic, le puteți găsi în farmaciile Sensiblu. 🙂
Ingrediente: Aqua, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Propanediol, Betaine, SD Alcohol 39-C (Alcohol Denat), Pentylene Glycol, Carbomer, Amodimethicone, Citric Acid, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Methyl Gluceth-20, Niacinamide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Selaginella Lepidophylla Extract, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 
 
 

26 de gânduri despre “Despre Serul Aqua Infini de la Galenic

  1. Hei, sa stii ca o sa il testez si eu curand ca am reusit performanta sa il castig la un concurs. Nu am mai folosit niciun alt produs Galenic pana acum, dar am eu un feeling ca o sa-i placa acest ser tenului meu pretentios.

  2. Si eu ma gandesc instant la aceleasi chestii cand aud de produse care promit sa hidrateze, adica la faptul ca pot lasa tenul lucios, cu o senzatie de gras pe fata. Ma bucur sa citesc la tine ca acest produs nu se incadreaza in categoria produselor grase/uleioase. Chiar de curand am testat 4 produse si toate m-au dezamagit. Iti multumesc pentru recomandare si ma bucur sa aud ca se gaseste in Sensiblu, fiind farmacia mea preferata cand e vorba de produse pentru ingrijire. O sa trec pe acolo sa vad si eu produsul, poate au si tester :D.

  3. N-am incercat niciodata nici serumul si nici produsele de la Galenic. Poate am pierdut ceva, nu stiu, dar cu siguranta am pierdut hidratarea pe care o promite acest serum. Cred ca voi prospecta si eu farmaciile Sensiblu de la mine sa il incerc, mai ales ca iarna tenul, meu devine vizibil mai uscat.

Lasă un răspuns