Fall Sunset in Herastrau

Prima dată când am fost în parcul Herăstrău am rămas impresionată de frumusețea sa imposibil de transpus în cuvinte. De fiecare dată când veneam aici, chiar dacă învățasem locul foarte bine, exista ceva care să mă surprindă în mod inedit. Chiar dacă îl știu de relativ puțin timp, simt că mă definește cumva. Aici mă regăsesc, aici realizez că e imposibil să te plimbi cu bicicleta într-o zi de weekend și totodată foarte probabil să te întâlnești fie cu vreo personalitate mondenă, fie cu niște cunoștințe pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. Aici am realizat cât de mult înseamnă să ai alături pe cineva care să rezoneze cu aspirațiile, și totodată cum e să vii cu cineva care nu e deloc genul tău. It`s all about learning.

Astăzi am surprins parcul în veșminte autumnale, cu alai colorat și un amurg deosebit. Așa că am realizat și câteva fotografii, însă îmi pare extrem de rău că acestea nu pot reda în totalitate frumusețea acestui loc. Am ales să port o bluză vaporoasă cu imprimeu din zona Folk, care este în concordanță cu cea mai recentă achiziție a mea: botinele din catifea cu motive florale. Nu sunt ele cele mai comode încălțări pe care le-am purtat până acum, însă sunt de efect și arată foarte drăguț. Au un toc micuț, se mulează perfect pe picior și am observat că sunt micile vedete ale acestui sezon. Vouă cum vi se par?

 

Crochet boots – HERE
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

36 de gânduri despre “Fall Sunset in Herastrau

  1. Orice parc este frumos in straie de toamna, tinuta ta este superba si iti sta foarte bine. Imi place ghetutele si am dat o fuga pe site sa vad daca au cumva si marimea mea. Pupici

  2. Poza e minunata cu parcul. Numai mie mi se pare ca toamna aceasta e mult mai frumoasa si mai colorata?
    Imi plac mult botinele, imi plac mult pantofii care ies in evidenta!

  3. Esti tare fotogenica, Herastraul este superb! Astazi l-am vizitat in pauza de pranz si am stat la soare, am mancat o salata si m-am bucurat de frumusete.
    Ador ghetutele, sunt perfecte pentru o zi de toamna.

Lasă un răspuns