Noutati de la L’Erbolario: Lillà Lillà & Indaco

Zilele trecute am postat pe InstaStories câteva clipuri de la evenimentul de lansare al noii colecții pentru acest sezon de la L’Erbolario și multe dintre voi m-ați întrebat ce noutăți aduce acest brand, dacă am mai încercat alte produse din această gamă și unde se găsesc acestea mai exact. Așadar, m-am gândit să răspund acestor întrebări prin intermediul unui articol 🙂

Noua colectie de la L'Erbolario ne surprinde cu arome splendide! Lillà Lillà sau Indaco? Produsele vor fi disponibile in curand in farmaciile Sensiblu 💕L'Erbolario Tonic Advertising

Publicată de Vox of Vanity pe Joi, 12 octombrie 2017

L’Erbolario este un brand italian care militează pentru frumusețea naturală, având la bază ritualuri de îngrijire sigure și eficiente, promovând produsele fitocosmetice ce se nasc din pasiunea pentru plante. Într-un articol trecut vă scriam despre protecția solară și menționasem uleiul din semințe de cactus Opuntia și curmale de deșert, sub formă de spray invizibil, cel care mi-a fost de mare ajutor în sezonul cald. Deci da, am mai utilizat produse de la acest brand și am fost mulțumită de efectele sale.

 

Legat de noua colecție, pot spune că este menită să ne încânte simțurile, reușind să redea emoțiile primei iubiri, prin gama Lillà Lillà, precum și serenitatea universului, prin colecția Indaco. Florile au un farmec aparte nu numai datorită frumuseții și parfumului lor, ci mai ales emoțiilor și sentimentelor pe care le evocă. Recunoscut pentru valorificarea acestora în formulele sale, L’Erbolario urmărește prin cele mai recente produse lansate să trezească amintiri și să provoace sentimente de plăcere și relaxare.
Lillà Lillà – În limbajul florilor, liliacul are nenumărate înțelesuri, inclusiv sinceritate și inocență. Dar cel mai evocator, fără îndoială, este cel al iubirii sincere și al emoțiilor primei întâlniri dintre doi îndrăgostiți. Cu formulele speciale L’Erbolario, și tu poți trăi aceste momente de emoție pură.
  • Parfum – îți învăluie corpul și sufletul, te surprinde cu senzația de lejeritate și fericire pe care o creează deoarece îți transmite bucuria primăverii. Note de: flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambră, Cedru
  • Cremă de corp – pe lângă parfumul învăluitor, pielea se va simți protejată, hidratată și bine hrănită, datorită uleiului și proteinelor hidrolizate din cânepă, a uleiului de bumbac și a untului de cocos.
  • Gel de duș –  oferă momente de liniște și arome încântătoare, iar pielea se va simți hidratată și protejată datorită proteinelor din cânepă, catifelată și împrospătată datorită extractului de nalbă mare.
  • Săpun parfumat – va curăță pielea și îi oferă catifelare, datorită uleiurilor de cânepă și bumbac, parfumând-o în același timp cu aromă de liliac.
Indaco – Indigoul, mai mult decât orice altă culoare, are proprietăți calmante și relaxante, fiind culoarea meditației, intuiției, intimității, misterului. Cerul nopții, abisul oceanului și profunzimea universului, toate pictate în indigo, au inspirat L’Erbolario să creeze o gamă ce evocă serenitate.
  • Parfum – unisex, învăluitor și intens, respirația unei amintiri, bucuria unui moment nou descoperit. Note de: pudră de cacao, mușcată egipteană, paciuli indonezian, vanilie de Madagascar, vetiver indian.
  • Cremă de corp – conține proprietăți protectoare și antioxidante, cu efect elasticizant și de catifelare, cu extracte, uleiuri și unturi care hrănesc intensiv epiderma, lăsând-o moale și mătăsoasă.
  • Gel de duș – pentru o stare de relaxare sublimă, formula conține ingrediente precum extractul protector de indigo, completate de proprietățile benefice ale unui buchet de flori albastre, ce protejează pielea și o hidratează.
  • Săpun parfumat – un săpun creat pentru a curăța pielea și a-i asigura catifelare și hidratare, datorită extractelor de indigo, albăstrea și nalbă, precum și uleiurilor de in și limba mielului.
Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate în Italia în ambalaj sustenabil, reciclabil și prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic. Produsele NU sunt testate pe animale și NU conțin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilați, derivate din PEG, conservanți care eliberează formaldehină, posibile surse de gluten. Noile game se găsesc în farmaciile Sensiblu selecționate. Pentru mai multe întrebări și informații despre produsele L’Erbolario, accesați https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

17 gânduri despre “Noutati de la L’Erbolario: Lillà Lillà & Indaco

  1. Ce gamă drăguță pare chiar sunt curioasă cu siguranță o să achiziționez măcar un produs să văd măcar cât de bine miros <3

  2. M-ai facut extrem de curioasa cu noile produse. Eu am o crema de corp de la ei, primita cadou de la sefa mea, si e absolut fantastica. Hidrateaza foarte bine si se absoarbe in piele fara a lasa senzatie de gras. De cand am descoperit-o, fiind de altfel primul meu produs de la acest brand, recomand cu drag produsele L’Erbolario.

Lasă un răspuns