L`oreal Elseve Arginine Resist x3: review

Am observat că cei mai mulți caută fraze de genul ”șampon bun”, ”gel de duș bun”, etc. Semnificația lui ”bun” este destul de ambiguă, mai ales când vine vorba de astfel de produse. Ceea ce mie mi se pare bun, poate altei persoane i se pare o dezamăgire, sau invers. Nu în toate cazurile, însă chiar există excepții.

Sunt sigură că ați prins ce încercam să spun mai sus și, spre a nu mai lungi această introducere, vă prezint câteva produse dedicate îngrijirii părului din gama L`oreal Elseve Arginine Resist x3, fără silicon. Le găsiți deja în magazine și tind să cred că inovațiile sunt de fapt masca de păr și spray-ul bifazic, despre care vă voi scrie mai jos.

Sinceră să fiu, până acum am folosit foarte rar șampoanele de la Elseve, întrucât, acum ceva vreme am avut o experiență tare neplăcută și de atunci am avut un fel de reținere. Nimerisem un șampon care nu numai că îmi încărcase părul, ci și îl făcuse rigid, greu de pieptănat și foarte uscat. Când am primit acest colet eram tare curioasă de modul în care se vor prezenta produsele și să le văd de fapt evoluția și performanța.

Șamponul este unul foarte light, nu face multă spumă, curăță blând scalpul și lasă părul moale. Chiar și în timpul masării produsului, părul se simte foarte fin și ușor de manevrat. Acest produs promite să: hrănească bulbul firului de păr, să fortifice rădăcina și să restructureze fibra capilară. Eu consider că aceste aspecte se pot observa în timp, însă totodată ele sunt influențate și de alimentație & stilul de viață. Îmi place că după spălare părul este ușor de coafat și are un luciu special. Totuși, poate că mi-ar fi plăcut mai mult acest șampon dacă făcea mai multă spumă. Nu pot spune dacă acesta conferă, sau nu, volum părului, întrucât acest aspect ține și de lungime. În cazul meu, nu am obținut acest efect.

De mască eram cea mai curioasă, vine ca un înlocuitor al clasicului balsam și este dedicată părului fragil, cu tendință de cădere. Această descriere oficială este puțin derutantă, în condițiile în care este recomandat ca produsul să fie aplicat pe lungimea părului și mai ales pe vârfuri, evitând complet zona scalpului. Eu am lăsat-o să acționeze timp de 5-10 minute, chiar dacă pe ambalaj sunt menționate 2-3 minute. Efectele sale sunt similare balsamului meu preferat, mi se pare că înmoaie foarte bine vârfurile, le hidratează în profunzime și le conferă vitalitate. Cred că după ce voi termina acest flacon îmi voi mai cumpăra încă unul. Aroma este una specifică produselor din gama L`oreal Elseve, însă nu pot spune că persistă.

Spray-ul bifazic promite descurcare fără îngreunare și restructurarea firului de păr, asigurând protecție, strălucire și fluiditate la atingere. Înainte de utilizare acest spray trebuie agitat. Eu îl aplic pe toată lungimea părului și resimt un efect de revigorare, dar mai ales unul de disciplinare a părului. Nu încarcă impresionanta podoabă capilară, dar oprește electrizarea acesteia. Inițial credeam că poate înlocui clasicul meu ulei de păr, însă nu este așa. Are proprietăți diferite, iar uleiul este mai mult decât necesar. Consider că utilizarea acestuia aduce un plus de îngrijire, iar rezultatele semnificative se văd în timp.

Concluzionând, pot spune că observ o schimbare în bine în gama L`oreal Elseve, iar dacă se mențin așa, cu produse care să se potrivească și tipului meu de păr, sigur le voi fi clientă fidelă. Și după cum spuneam mai sus, cel mai mult îmi place masca de păr, pe care chiar v-o recomand.
Voi ați încercat aceste produse? 🙂
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 
 

32 de gânduri despre “L`oreal Elseve Arginine Resist x3: review

  1. Imi plac produsele L’oreal mai ales in materie de machaj, gama asta nu am incercat-o dar de mult e pe wishlist. Chiar sunt curioasa de rezultate.

  2. Imi plac tare mult produsele Elseve…de ceva timp imi tot cumpar samponul si balsamul de la ei si imi place tare mult cum imi lasa parul <3 foarte nice <3 Din gama aceasta am folosit doar samponul si imi place tare mult! 😛

  3. Gama Argine Resist a fost prefera mea mult timp, aș fi curioasă acum să văd dacă au adus îmbunătățiri asupra ei. Îmi place decorul ales pentru poze, dar și ideea lor de a adauga și 2 gantere coletului de prezentare.

  4. M-ai facut curioasa sa flu ce este aceea arginina si uite ce am gasit : “arginina este un aminoacid care, de obicei, este disponibil in comert sub forma de supliment, dar poate fi obtinut si in mod natural, prin dieta. Necesara pentru productia proteinelor, l-arginina ajuta la eliminarea amoniacului din organism (deseu) si stimuleaza eliberarea de insulina. In plus, l-arginina este folosita pentru fabricarea de oxid nitric (un compus care relaxeaza vasele de sange)” Daca relaxeaza eu zic sa nu ratam produsele.

  5. N-am incercat aceasta varianta, dar arata bine si faptul ca tu ai vazut rezultate cu ele, ma face sa le caut si eu in magazine. Imi place mult ambalajul si combinatia de roz cu negru.

    1. Azi le-am achizitionat si eu din market si am folosit deja masca de par,,dupa ce mi-am racorit scalpul dupa o zi caniculara. M-au atras in primul rand componentele de pe ambalaj, proteine, arginina si biotina.. Am speranta ca vor raspunde asteptarilor in fata promisiunilor facute de marca L’oreal.

Lasă un răspuns