Floral Embroidery on Denim & some Black

Febra imprimeurilor florale (&croșetate) pe mine nu m-a prins de când a impus un nou trend, ci abia mai spre sfârșit. Inițial mi-a transmis un vibe de kitsch, dar în timp am observat câteva piese vestimentare chiar drăguțe care mi-au schimbat povestea. Nu foarte multe, însă destule. Blugii pe care îi port în ținuta de astăzi i-am comandat de pe acest site prin luna August, procesarea a durat câteva zile, iar transportul, atât cel extern, cât și cel intern, au cumulat nu mai puțin de o lună și câteva săptămâni. Deși arată exact ca pe site, mă așteptam ca acești pantaloni să fie oarecum diferiți, iar de așezat nu mai spun. În talie sunt înguști, iar spre coapse sunt prea mari. Nu cred că am mai purtat până acum acest tip de blugi, un fel de boyfriend”s jeans, însă am realizat că nu mi se potrivesc deloc. Sau cel puțin nu mă mulțumește pe mine felul în care arată.
În arhitectura ținutei de astăzi am încercat să integrez mai multe trenduri și, după cum se poate observa, elementele acestuia fac diverse trimiteri. Este genul de look pe care l-aș purta fie la facultate, fie la un eveniment, chiar și la o simplă ieșire de shopping în mall. Vouă cum vi se pare?

Blouse – SheIn

Purse – Local Store

Heels – Vices

Jeans – HERE

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

32 de gânduri despre “Floral Embroidery on Denim & some Black

  1. mmm, modelul pantalonilor este unul mai hard to pull off, dar vad ca ai reusit sa-l integrezi intr-o tinuta in care ei au ramas in centrul atentiei. Nu este ceva ce as purta acum, dar stii cum e, sa nu zici nu, ca nu se stie niciodata ce iti pica cu tronc. Asa si cu modelul brodat, nu? :)) Sunt tare frumosi si sper sa ii porti in continuare cu drag ❤

    Apreciază

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.