#DOSeeTheMagic with Pandora Disney

Țin minte că în copilărie eram fascinată de modul în care mama mea avea grijă de bijuteriile ei și le punea într-o cutiuță din lemn cu modele aurii, pe care o ținea într-un dulap mai înalt, unde noi nu ajungeam. Atunci când deschidea acel mini-cufăr parcă o aură fermecată se zărea în interior și priveam cu multă curiozitate acele brățări, cercei și coliere, ce o făceau mereu pe mami să strălucească. Bijuteriile erau tușa ei personală și, cu toate că îmi doream cu ardoare să le port și eu, nu îndrăzneam să-i spun. Simțeam că nu-mi aparțin și, mai mult de atât, le simțeam incompatibile. Râvneam la ceva care să mă reprezinte.
De-a lungul timpului am avut zeci de bijuterii care au marcat diverse evenimente din viața mea și au format pe parcurs o adevărată colecție de care sunt chiar mândră. Am devenit atașată de ele, astfel încât, atunci când se ivea vreo ocazie mai specială, îmi era foarte greu să aleg ce voi purta. Și bineînțeles, după ce îmi alegeam ceva, mă gândeam că un alt accesoriu s-ar fi potrivit mult mai bine.
Eram prin liceu când am descoperit bijuteriile de la Pandora, mai exact tradiționala lor brățară cu charm-uri, de care m-am îndrăgostit de la prima vedere. Țin minte că acestea se găseau foarte greu și nici nu era posibilă varianta de a comanda online. Însă, aveam în clasă o colegă care purta cu mândrie acea brățară și parcă charm-urile atașate dansau divin chiar și la cea mai obișnuită mișcare a mâinii ei. Recunosc, eu începusem deja să visez la acea zi în care și eu voi purta cu grație o astfel de brățară.
Eram foarte aproape de a sărbători un an de blogging și doream să celebrez cumva acest fapt. Voiam să fie ceva special, de care să-mi amintesc și peste ani, însă pe moment nimic nu mi se părea veridic. Îmi amintesc și acum acea zi, plecasem în mall și văzusem întâmplător o prietenă foarte apropiată ce intra într-un magazin de bijuterii. Am mers către ea și am zărit într-o vitrină splendid amenajată câteva bijuterii Pandora, printre care și brățara pe care mi-o doream. Atunci am simțit că e un semn, mai exact momentul să o cumpăr. Iar asta am și făcut. Cum nu puteam să las brățara simplă, am vrut să-mi aleg și un charm. După ce oscilasem între unul cu inimioară și altul cu pietricele prețioase, am zărit un talisman în formă de aparat foto. Și doar atât mi-a trebuit. Astfel, așa a început #myPandoraStory.

Zilele trecute am fost invitată la evenimentul de lansare a colecției Pandora Disney și am descoperit cu mult entuziasm noile bijuterii inspirate de cele mai dragi personaje din desenele animate, cele alături de care am și crescut. Mickey Mouse, Minnie, Cinderella, precum și alți protagoniști emblematici readuc la viață acel univers magic, reprezentând totodată un imbold de curaj și dorința de a-ți îndeplini visurile.

Noua colecție, disponibilă din 5 octombrie, prezintă o varietate de bijuterii, printre care talismane de poveste (caleșca  fermecată a Cenușăresei, pantoful său, rochia lui Belle) și medalioane plutitoare (portret strălucitor Mickey, portret strălucitor Minnie şi Sărutul lui Mickey & Minnie). Așa cum v-au obișnuit cei da la Pandora, bijuteriile sunt din argint 925, cele din noua colecție fiind împodobite de cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent şi roşu, precum şi cu email roşu şi negru aplicat manual.

Ceea ce pe mine m-a atras la aceste bijuterii este faptul că îți permit să te exprimi, să fii tu însăți și cumva să-ți reliefezi personalitatea. Astfel, talismanele, martore ale unor momente speciale din viața ta, vor fi mereu prezente, constituind ceea ce ai nevoie, indiferent de specificul ocaziei. Ele pot fi combinate cu alte bijuterii PANDORA pentru a exprima sentimente minunate şi poveşti captivante prin styling-uri deosebite. Brățara cu talismane este o parte din brand-ul meu personal, o port cu mine mereu și este cel mai important accesoriu. Nu aș putea să renunț la ea și nici să o schimb (doar dacă este vorba de varianta cu închizătoare rose gold :))

Pe mine Pandora m-a determinat să îndrăznesc a visa. Pe tine?

 

#DOMagic #DOPANDORA #DOSeeTheMagic

Descoperă întreaga colecţie în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

29 de gânduri despre “#DOSeeTheMagic with Pandora Disney

  1. Vaiii, ce bijuterii au cei de la Pandora! Pacat ac sunt prea scumpe pentru bugetul meu insa am bijuterii de la Soufeel, un site asemanator dar cu bijuterii ceva mai ieftine.

  2. Foarte frumoase pozele de la eveniment! Eu nu obisnuiesc sa port decat un singur charm la bratara. Nu imi place sa fie incarcata, si am doar 2 care consider eu ca ma reprezinta in totalitate si pe care evident le port pe rand.

  3. De curând am primit și eu o brățară Pandora, deși mereu m-am ferit de ele pentru ca știu ca provoacă dependență, dar acum cred ca a venit momentul să îi pun măcar “un” charm. Pozele tale m-au făcut să îmi schimb ideea! ☺️

  4. Ma bucur ca in sfârșit le au adus si in țara! Imi plac cateva dintre ele, dar nu eram dispusă sa ma chinui cu o comanda din America. Si evenimentul a fost dragut tare din ce vad in poze.

Lasă un răspuns