Unboxing: Sleek Make-Up Cosmetics l MKS

Pasiunea mea pentru make-up a început acum mult timp în urmă, eram obsedată de tutorialele de machiaj și le urmăream cu la fel de mult entuziasm cum băieții urmăreau meciurile Steaua-Dinamo. Le priveam cu interes și totul părea atât de ușor, încât până și cea mai nepricepută persoană ar fi reușit să realizeze acele look-uri. Însă în practică lucrurile stăteau total diferit. Țin minte și acum că îmi doream tot felul de palete, așa că îmi comandam o groază de farduri de la Avon, care nu mă făceau decât să sufăr din simplul fapt că nu erau pigmentate și niciodată nu arătau așa cum îmi imaginam (aplicate). După multe încercări de a realiza un machiaj (hai să-i spunem decent), am reușit cât de cât să fac ceva care să-mi placă.
Cred că pe la începutul liceului am descoperit The Make-up Shop (cred că abia apăruse atunci) și văzusem acolo majoritatea cosmeticelor care apăreau în videoclipurile fetelor din America. Îmi amintesc cum așteptam Black Friday pentru a prinde prețuri foarte bune, cum îmi puneam alarmă ca să nu uit și cum așteptam cu groază ca internetul să se încarce pentru a putea actualiza comanda și a mai adăuga ceva în coș. Și de multe ori mă trezeam că produsele pe care mi le doream apăreau ”out of stock”. Atunci îmi comandasem paleta ”Oh So Special”, ”Au Naturel” și un fard mono albastru, toate de la Sleek, cu ajutorul cărora am realizat look-uri foarte drăguțe în tot acest timp. Fardul mono nu prea l-am folosit, însă acel albastru era divin, pigmentat și rezistent. Nu știu dacă știați, însă se spune că valabilitatea fardurilor este undeva la 36 de luni, dar eu nu mă îndur să arunc frumuseți de paletuțe, chiar dacă nu le mai folosesc. Și ca să vă faceți o idee, cam așa arată fardurile despre care vă spuneam mai sus după destul de mulți anișori:

Tot la fel, acum câțiva ani, am fost la Iulius Mall din Iași și bineînțeles, m-am gândit că este ocazia perfectă să merg și în magazinul lor fizic. Trebuie să recunosc, mi s-a părut un mall destul de înghesuit, cu magazine unul foarte aproape de celălalt (aproape brand în brand) și cu greu am găsit MKS. Oh, dar și când am ajuns! Inițial mi-am spus că voi lua doar un creion de la NYX, minunatul Jumbo, care este un must-have în colecția oricărei pasionate de make-up. Desigur, nu am plecat doar cu atât.
Deși mi-am propus să ajung și anul acesta la Iași, că tot trebuia să vizitez câteva prietene care sunt studente acolo, nu am mai reușit. Și ce să vezi? Atunci când nu reușesc să ajung la MKS, vine ”el” la mine <3 Am fost foarte entuziasmată să descopăr și în același timp să testez câteva cosmetice îndrăgite de la Sleek (mai ales că acesta a fost primul meu brand preferat) și chiar am avut emoții când am deschis paleta ”Enchanted Forest ”, care mi-a amintit instant de cele despre care v-am scris mai sus. Unii dintre voi ați văzut deja pe InstaStories mini – clipurile de unboxing ale acestei cutiuțe, însă nu v-am vorbit despre fiecare în parte. Și ar cam fi cazul, nu?

Nuanțele din această paletă mă duc instant cu gândul la toamnă, frunze ruginii și plimbări magice. Sunt 8 farduri sidefate (Perla, Fairy Godmother, Grand Duke, Drizella, Pumpkin, Happily Ever After, Daphne și Lady Tremaine) și 4 mate (Glass Slipper, Beatrice, Prince Charming și Anastasia).

Culorile sunt pigmentate, persistente și foarte cremoase. Se aplică ușor, uniform și nu sunt prăfoase. Mie îmi place să le aplic cu degetul și folosesc pensulă doar pentru blending. Este o paletă practică, în sensul că îți conferă posibilitatea de a crea zeci de look-uri, de la cele simple, naturale, de zi, la cele extravagante, de seară. Sinceră să fiu nu am o culoare preferată dintre acestea, îmi plac toate și ador efectul de irizare pe care îl creează. Pentru swatch nu am aplicat bază de machiaj, culorile se prezintă foarte bine, fiind vii și intense. Din experiența mea cu celelalte palete de la Sleek, nuanțele persistă pe tot parcursul zilei.

Acest fard lichid este foarte cremos, are o nuanță vibrantă, cu un finish metalic, perfect pentru un look glam. Se aplică cu ajutorul pensulei subțiri care este deja inclusă și are o formulă emolientă ce nu usucă pielea. Nu este necesară aplicarea unei baze de machiaj, întrucât chiar acest fard poate fi folosit pe post de primer pentru fard pulbere sau glitter.

Acest kit conține un gel pentru sprâncene (o ceară specială), un fard, o pensulă oblică pentru definire, o pensulă pentru aplicarea fardului și o mini pensetă. Este foarte micuț, încape lejer chiar și în cea mai micuță geantă. Bineînțeles, are și o oglindă micuță. Nuanța Medium mi se potrivește perfect, arată natural și a devenit preferata mea la momentul actual. Ceara este cremoasă, se întinde foarte ușor și reușește să ”îmblânzească” și cele mai rebele fire ale sprâncenelor. După ce le dau o formă, aplic fardul pentru a umple eventualele goluri. Mini penseta este foarte utilă, mereu mi se întâmplă să descopăr firicele care îmi strică forma sprâncenelor și pe moment nu aveam ce face, iar seara când ajungeam acasă uitam complet. Dar de acum nu voi mai întâmpina această problemă. Mi se pare excelent acest kit, conține tot ce îți trebuie pentru a realiza #browgoal.

Această paletă iluminatoare este perfectă pentru luminarea colțului intern al ochiului și zona arcadei, totodată pentru a conferi un glow deosebit în machiajul feței. Cele trei farduri cremoase și cel pulbere sidefat pot fi folosite atât separat, cât și împreună (pentru un efect mai intens). De asemenea, acestea pot fi utilizate pe corp, pentru a da un efect radiant, dar și pe buze, spre a conferi volum acestora.

Are o nuanță plăcută de piersiciu-corai, este cremos și nu usucă buzele. Tocmai din acest motiv, înainte de utilizare nu am simțit nevoia să mai aplic un balsam hidratant pe buze. Culoarea sa este semi-mată, cu o tendință ușoară de strălucire. Un alt plus îl reprezintă ingredientele sale, printre care se numără vitamina E, untul de shea și cel de cocos. Este perfect pentru un look natural, sau chiar pentru acea zi când vrei să ieși din monotonie cumva, fără a avea vreo tentă de look îndrăzneț.

Acestea sunt minunățiile din cutiuța magică, după cum am spus și pe Instagram, abia aștept să le pun la treabă. Deja lucrez la un look de toamnă, realizat cu ajutorul acestor cosmetice, însă va trebui să mai aveți puțină răbdare. Promit că va merita așteptarea. Sunt sigură că o să vă placă 🙂

Care sunt cosmeticele voastre favorite de la Sleek? Pe acestea le-ați încercat?
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

23 de gânduri despre “Unboxing: Sleek Make-Up Cosmetics l MKS

  1. Si mie-mi plac produsele Sleek. Nu sunt eu foarte mult cu make-up-ul, dar o paleta si un ruj mat de la ei tot mi-am luat 😀
    Iulius Mall sucks, indeed :)) dar te astept la Palas Mall, cel mai frumos mall in care am fost.. si am fost in multe si din afara tarii 😀

  2. Cat de misto e ultima poza! 😀
    AM si eu o paleta Sleek, dar sa stii ca eu m-am indurat sa arunc…3 palete de farduri? Nu mai tin minte exact cate, insa chiar daca nu erau de brand, mi-au fost dragis i le-am folosit, dar am constatat ca trebuie sa fiu ferma si sa arunc ce nu mai folosesc…ocupa loc inutil si incerc sa am grija mereu sa pastrez doar ce folosesc..nu mereu imi iese, dar te sfatuiesc si pe tine sa faci asta si sa ai grija cu termenele de valabilitate!
    Te pup si spor la machiat!

  3. Am și eu câteva palete de la sleek, tot așa, de când eram în liceu și așteptam black friday ca să pun o comandă 😀 Din produsele noi pe care ni le-ai prezentat cel mai tare mă atrage paleta de highlight 😀

  4. Am si eu Oh So Special, dar e practic noua, nu am folosit-o prea des, desi imi plac nuantele. Nu ma machiez eu cine stie ce, un roz pe pleoape si gata. Dar imi place sa am toate nuantele … ca doar nu se stie cand ma apuca cheful de experimentat.

  5. Nu am incercat produsele de la Sleek , imi plac culorile din paleta de farduri, chiar vreau sa imi cumpăr una pentru ca am o trusă dar e prea mare si este inconfortabil sa o folosesc cu atatea sertarele. Sa le folosesti cu placere!

  6. vaaai, ce de lucruri frumoase! nici eu nu ma indur sa arunc diverse palete, chiar daca au trecut ceva ani peste ele. de la sleek inca nu am nimic, astept sa deschida sephora si douglas la galati, ca sa le vad pe viu. daca nu, poate de black friday imi fac un cadou de craciun in avans

  7. Vaiiii, cum arata paleta Enchanted Forest! Ce culori senzationale are.
    Nu am niciun produs de la Sleek insa am pe wishlist ceva produse de la ei, poate am sa mi le iau pana la sfarsitul anului.

Lasă un răspuns