Review: Fard irizat de obraz – Melkior

Îmi place vara atât pentru bronzul elegant pe care ni-l oferă, cât și pentru acel glow diafan care ne luminează pomeții. Acest ultim efect se poate obține chiar și în sezonul rece, însă prin aplicarea de blush & iluminator, însă cei de la Melkior au lansat un nou produs care le îmbină pe ambele. În general nu obișnuiam să port blush întrucât obrajii mei deveneau imediat mai rozalii și sinceră să fiu, nici nu găsisem produsul care să mi se potrivească. Majoritatea pe care le încercasem erau mult prea roz și simțeam că nu sunt pentru mine.

Zilele trecute am primit noul produs despre care am scris mai sus și eram nerăbdătoare să-l încerc. Cred că știți deja cât de mult îmi plac produsele Melkior, nu cred că veți găsi persoane care să nu fie încântate de ele, am o mulțime de farduri de la ei și cu siguranță îmi voi mai cumpăra. Așadar, având o experiență foarte bună cu aceste cosmetice, așteptam să văd cum arată noul blush integrat într-un machiaj simplu, natural, de zi.
Fardul irizat de obraz este disponibil atât sub formă de cutie, cât și ca rezervă, în două nuanțe: Rose Glace  și Coral Glace. Eu am primit-o pe cea din urmă, care tinde spre un piersiciu, are o sclipire foarte plăcută și oarecum discretă, fapt ce permite renunțarea la iluminator. Nuanța Rose Glace tinde spre un rozaliu și, tot la fel cu precedenta, are un glow plăcut. Mie personal îmi place mai mult nuanța a2-a, mi se pare că pe tenul meu arată natural și iluminat, însă acest lucru ține atât de preferințe, cât și de nuanța tenului.

După aplicarea acestui blush, tenul meu era mai luminos si avea un aspect strălucitor (nu exagerat). Se aplică uniform, fără a păta, având o textură catifelată și mătăsoasă. Este foarte ușor de aplicat și are o compatibilitate excelentă cu pielea.
Cum se aplică acest fard irizat? Simplu! Prin mișcări circulare, cu ajutorul unei pensule pentru fardul de obraz, în funcție de forma feței pentru a evidenția pomeții. Și un mic truc: cand aplici fardul de obraz trebuie sa zâmbești! Astfel ți se evidențiază pomeții și stii unde trebuie aplicat blush-ul.


Acest blush este disponibil AICI 

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “Review: Fard irizat de obraz – Melkior

  1. Am un blush primit cadou de la Sephora de ziua mea. Mi-am tot promis ca il voi folosi! Sa caut si pensuna speciala si gata! Cu una de pudra, nu merge?

Lasă un răspuns