Summer in September

Zi de zi suntem într-un maraton continuu. Fugim de responsabilități, de ceilalți, de vremea mohorâtă, de noi. În această nebunie ne oprim, doar în trecere, pentru a conștientiza noua etapă în care pătrundem, dar nu o facem oricum. Ci mereu schimbăm o mască. Și o facem atât de des încât uităm cine eram la început. Dar ce… crezi că acum știi de ce faci asta?
Așa e toamna. Parcă e un August cu frunze ruginii, vreme schimbătoare și un timp grăbit. Dar locurile sunt aceleași, îți spun că nu s-a schimbat nimic. Totul e doar teoretic. Și subiectiv. Dacă ți-aș spune că acum e vară, m-ai crede?
Vara s-a terminat prea repede și simt că într-un fel sau altul a lăsat povești neterminate. Deja în ultima săptămână din August era toamnă în toată regula. Îmi pregătisem hainele mai grosuțe, îmi căutasem botinele preferate, schimbam și culoarea manichiurii, toate aceastea sub impulsul timpului, al noului sezon.
Până când într-o dimineață m-am trezit mângâiată de razele puternice ale soarelui. Parcă făcusem o călătorie în trecut, când era cald, luminos și primitor. Se întâmpla ca în acea zi să fie și cununia civilă a unor prieteni, mă gândisem că la cât de frumoși sunt, e imposibil ca vremea să nu țină cu ei. Așadar, am profitat și eu de ocazie:

Drawstring Printed Tassels Midi Tank Dress – HERE

Sandals – SheIn (last summer edition)

Tassel Earrings – Local Store

Purse – Boutique 17 (Handmade – RO)

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Summer in September

  1. Zilele acestea a fost tare frumos! Chiar azi am stat pe terasa si am citit, bucurandu-ma de razele soarelui. Insa spre seara a trebuit sa ma imbrac!

  2. Si mie imi place rochia ta ca tututror : ) . Recunosc ca nu stiu nici un brand din hainutele si accesoriile cu care esti imbracata dar sunt extrem de placut impresionata de outfitul tau feminin! E super ca ai profitat sa mai tii vara un pic pe loc 😉

Lasă un răspuns