What`s your story? #nailsstory & Melkior 9in1

Dintotdeauna am avut probleme cu unghiile, acestea fiind mereu subțiri, casante și nu reușeam să le am și eu mai lungi așa cum mi-aș fi dorit. Încercasem diverse uleiuri sau produse profesionale, însă nimic nu ajuta. Mi-am schimbat chiar și alimentația, am început să iau și vitamine, în speranța că visul de a avea unghiuțe cum au fetele din reviste va deveni realitate. Manichiura cu gel nu era pentru mine, chiar și acum cred că acesta face mai mult rău decât bine unghiilor. În timp, după o complexă analiză a întregului proces de îngrijire a mâinilor, am descoperit că problema unghiuțelor casante se datora, în mare parte, și dizolvantului de unghii. Chiar dacă mereu îl schimbam și căutam ceva care să fie cât mai puțin nociv posibil, acesta era dușmanul principal. Apoi am descoperit un fel de dischete ce conțineau un dizolvant special de unghii, fără acetonă. De atunci parcă unghiuțele s-au mai schimbat puțin. În continuare, am ales cele mai bune produse, urmărind mereu o îngrijire corectă și potrivită.
Zilele trecute am primit cea mai recentă lansare a brandului Melkior, Baza 9in1 pentru unghii , un produs minune care promite să ne salveze unghiuțele. Am fost plăcut surprinsă, întrucât experiența mea cu produsele de la ei a fost mereu de la bună la foarte bună, iar această nouă ”vedetă” era ceea ce aveam nevoie. Nerăbdătoare din fire, am desfăcut imediat cutiuța cu acest base coat și am aplicat-o pe unghii. Are un finish cu puțin sidef, acoperă suprafața unghiei asemenea unui strat protector și o sigilează în așa fel încât să devină rezistentă și puternică.

De ce 9 în 1?

  1. Este bază protectoare
  2. Albește și iluminează
  3. Este o bază nivelantă
  4. Are rolul de a întări unghiile
  5. Accelerează creșterea unghiilor
  6. Se absoarbe foarte repede
  7. Asigură creșterea aderenței lacului de unghii
  8. Prelungește rezistența lacului de unghii
  9. Protejează unghia naturală de pigmentul puternic al lacului de unghii

 

Proprietățile acestui produs sunt:

  • Cheratina, arginina și uleiul de arbore de ceai – care au rolul de a accelera creșterea unghiei
  • Vitamina E – cu rol antioxidant
  • Vitamina C, B5 – pentru un plus de sănătate
  • Ulei de migdale – pentru netezire
  • Acid hialuronic – pentru revitalizarea unghiilor

Noua colecție Melkior  Nail Lacquer “Storytelling”

Sezonul acesta fac ce vreau, scriu ce vreau, sunt cine vreau! Care este povestea ta?
Ce culori porti în această toamnă pe unghii? Vrei nuanțe puternice si sofisticate care nu se demodează niciodată? Află acum ce este must have în acest sezon! Toamna începe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”, nuanțe seducator de frumoase pentru o manichiură modernă.
Noua gama conține 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase și 1 ojă este perlată:

·         Oja lucioasă Magnetic (ref. 21178, 21766)

·         Oja lucioasă Pacific Blue (ref. 21181, 21770)

·         Oja lucioasă Trust Me (ref 21767, 21179)

·         Oja perlată Purpur (ref. 21325, 21771)

Toate aceste oje Melkior se gasesc în cele 2 variante de sticluțe, de 15ml si de 4,5ml. Descoperă acum nuanța care îți pune în evidență manichiura!
Imbraca-ti unghiile in culori foarte puternice, in tendinta, pentru a putea demonstra ca sezonul acesta tu faci ce vrei!

So, what`s your story?

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “What`s your story? #nailsstory & Melkior 9in1

  1. Îmi plac mult culorile, sunt chiar ideale pentru acest sezon. Din păcate eu am aproape un an de când folosesc doar ojă semipermanentă pentru manichiură, dar toate aceste lansări mă fac să mă gândesc la cum ar fi dacă aș reveni la oja clasică.

  2. Base coat 9 in 1 m-a cucerit, parca vad deja o schimbare a unghiilor, insa mai astept cateva saptamani sa pot spune cu toata iima daca e adevarat sau nu.

  3. Eu pana sa nasc nu aveam probleme cu unghiile. Dupa marele eveniment acestea s-au subtiat vizibil si se exfoliaza mult prea repede. Nici nu stiu ce tratamente sa mai incerc. Voi folosi si aceasta baza ca sa vad rezultatele

  4. nici eu nu-s de acord cu manichiura cu gel. prefer oja simpla, desi o mai dau in bara din cand in cand cu acetona… dar incerc sa o raresc, poate unghiile mele vor creste mai tari si mai puternice, am reale probleme cu ele

Lasă un răspuns