Review: BB Cream Pentru Ten Normal, Uscat & Sensibil de la Ziaja

De ceva timp mă confrunt cu o dermatită atopică, iar drăguța de ea nu îmi permite să folosesc mai nimic pe față. Am încercat zeci de creme, am fost la dermatolog, i-am urmat sfatul, am luat chiar și pastiluțe și tot nimic. Momentan am schimbat crema, este vorba tot despre un produs dedicat pielii descuamate, însă vă voi ține la curent cu evoluția tenului meu. Momentul cel mai dificil era atunci când trebuia să mă machiez, iar fondul de ten arăta deplorabil. Deși mereu aplicam un BB Cream sau CC cream, acesta arăta inestetic și nenatural. În general nu obișnuiesc să port machiaj, însă uneori nu aveam de ales. Menționez că mereu aplicam o cremă hidratantă, fără parabeni sau alcool.
Căutasem pe internet diverse sugestii pentru un BB Cream bun, special pentru tenul uscat și am plecat imediat la farmacie. Am încercat unul de la Vichy și unul La Roche Posay, le-am aplicat pe mână și am așteptat câteva zeci de minute să văd cum se comportă.  După nici 20 de minute ambele s-au strâns pe piele și arătau exact ca BB Cream-ul meu de acasă care nu era pentru tenul uscat. Grozav, plecam iarăși fără vreo soluție.

Zilele trecute, când mă uitam pe site-ul vegis.ro după o serie de produse naturiste, am văzut o ofertă cu 1+1 gratis la BB Cream-ul de la Ziaja, special creat pentru tenul uscat. Inițial nu m-a atras, cu toate că în trecut folosisem o cremă foarte bună de la acest brand. Însă în timp ce mă tot uitam, acea reclamă îmi apărea în mod repetat și până la urmă am zis să văd despre ce este vorba. Am citit descrierea produsului, care este disponibilă și AICI, și m-am decis să cumpăr setul (era 1+1). Știu că am plătit undeva la 27 de lei pe ambele, deci nu aveam așteptări prea mari de la acest produs.
Ingrediente active: Aqua (water), Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Trithylhexanoin, Dithylamino Hydroxybenzoy Hexyl Benzoate, Titanium Dioxide, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Hexyl Laurate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Enantina Chlorantha (Bark) Extract, Oleanolic Acid, Glyceryl Stearate PEG-100 Stearate, Hydrogenated Dimer Dilinoley/Dimethylcarbonate, Copolymer, Propylene Glycol, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Maltodextrin, Sodium Starch, Octenylsuccinate, Silica Starch, Octenylsuccinate, Silica, Sodium Polyacrylate, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Sodium Hydroxide, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499.

Când am primit comanda, nu eram nerăbdătoare să încerc acel BB Cream, însă, pentru că mai târziu trebuia să merg în oraș, am zis totuși să-l încerc. L-am aplicat la repezeală, fără să-i acord prea multă importanță și am plecat. Prietena mea, de cum m-a văzut, mi-a spus că tenul meu arată foarte bine și că nu-i vine să creadă cât de uniform este și fără imperfecțiuni. I-am spus că am BB Cream aplicat, însă pur și simplu nu mă credea. După ce am ajuns acasă, la distanță de câteva ore, tenul meu arăta perfect. Am hotărât ca a doua zi, dis de dimineață, să aplic din nou produsul ce tocmai îl cumpărasem, spre a vedea exact ce și cum. Așa am și făcut. Următoarea zi, după aplicarea acestui BB Cream de la Ziaja, tenul meu arăta flawless. Era luminos și parcă radia. Nu mai aveam acea senzație de ten încărcat, cu un aspect inestetic de tencuială. În sfârșit tenul meu avea un aspect natural, cu o nuanță uniformă.
După ce am studiat cu atenție lista de ingrediente am observat că este aproape natural, neavând nimic care să mă deranjeze. Textura este cremoasă, ușor de aplicat și are o tentă parfumată, însă într-un mod discret. Are grad de acoperire mediu, însă aplicat în două straturi cred că se poate obține o nuanță mai intensă. Este foarte light și fresh, nu încarcă tenul și totodată promite hidratarea tenului. Eu încă aplic o cremă mai grasă pe față, pe post de primer, pentru a mă asigura că totul este ok, iar rezultatul final mă satisface pe deplin.
Am rămas impresionată de ”descoperirea” făcută. Încă o dată am realizat că există și produse ieftine care sunt de zeci de ori mai bune decât cele mult mai scumpe. Deși inițial nu-i dădusem mare importanță, s-a dovedit a fi produsul care mi se potrivește de minune. Chiar mă bucur că l-am descoperit și vi-l recomand cu mare drag. Îl găsiți atât pe site-ul mai sus menționat, cât și în farmacii sau plafare. Dacă aveți tenul uscat și sensibil, cred că acest BB Cream este alegerea potrivită.

Voi l-ați încercat? De alte produse de la Ziaja ați mai auzit? 🙂

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

15 gânduri despre “Review: BB Cream Pentru Ten Normal, Uscat & Sensibil de la Ziaja

  1. Sincera sa fiu nu sunt fan BB cream, la mine e fie FDT fie deloc, mai ales in weekend cand nu port nimic pe fata. Am avut cateva aventuri cu BB cream-urile dar niciuna nu m-a facut sa ma implic serios cu vreuna din ele, asa ca folosesc creme La Roche Posay care ajuta si tenul uscat, impreuna cu un fdt cu acoperire medie.

  2. Sicera sa fiu, vara asta mi-a cam dat de cap si nu prea am putut sa folosesc produse de genul fiindca in secunda doi aveam fata umeda si trebuia sa ma sterg. Abia acum am inceput sa mai folosesc. Am folosit cateva produse de la Ziaja si mi s-au parut ok

  3. Tot de la bloggeri am aflat de acest brand, pana acum nu am testat nimic de la ei. Eu am un fond de ten bun, de care sunt multumita, parca nu se mai termina, as incerca si eu ceva nou. Dar îl am pe acesta si nu vreau sa il arunc.

  4. Offf, da, intr-adevar pare dificil tare si cu un ten asa uscat, nici nu mi-am imaginat. Trebuie sa ai mereu foarte mare grija si ce pui pe piele si cata apa consumi, cred ca e greu.
    Ma bucur ca ai gasit un produs potrivit, observ niste iritanti pe la finalul listei, dar sper sa nu iti puna tenul in pericol pe termen lung.
    Sa-l folosesti cu drag si bune rezultate in continuare! 😊

Lasă un răspuns