Unboxing: New Goodies from Bottega Verde

Zilele trecute când îmi verificam mail-ul am observat un mesaj cu ultimele noutăți de la Bottega Verde, alături de câteva vești bune: reducerile continuă. Cel mai mult m-au tentant produsele pentru păr, întrucât reducerile la această categorie ajungeau până la 80%. Nu mi-a trebuit foarte mult timp să mă hotărăsc ce voi cumpăra, am plasat comanda până în ora 12, iar următoarea zi, pe la prânz, aceasta deja ajunsese la mine. Eram foarte încântată și totodată entuziasmată să descopăr noile goodies. Iar la cât de bine arătau am spus că ar fi păcat să nu vi le arăt și vouă:

SET 3 MINI PRODUSE CU KERATINA SI CASMIR – KERATINA E COCCO

Acesta include: șampon (50 ml), balsam (30 ml) și ulei Olio sublime (5 ml). Inițial m-a încântat faptul că aceste produse erau în varianta travel, însă totuși nu credeam că vor fi atât de micuțe. Ele sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților, promițând ca prim efect un păr strălucitor și hidratat. Șamponul și balsamul au o textură fluidă, cremoasă, având un parfum discret, dulce, cu note de cocos. Uleiul pentru păr, din keratină și cașmir, conferă vitalitate și hidratează intens vârfurile uscate și despicate.

Aceste produse pot fi utilizate de la 3 până la 5 spălări (zic eu), însă acest lucru depinde de cantitatea utilizată la fiecare spălare. După folosirea lor, părul meu a fost curățat blănd, era moale și strălucitor. Cu toate acestea, nu mi s-au părut produse wow, efectul obținut este similar cu cel pe care îl aveam până acum, însă, pentru cei care călătoresc și nu vor să care mult prea multe produse, cred că acest set este alegerea potrivită.

RUJ HIDRATANT CU ULEI DE ARGAN

În ultima vreme foloseam doar rujuri lichide mate și mereu trebuia să aplic mai întâi un balsam de buze. La acest ruj m-a atras faptul că este hidratant, iar nuanța sa de nude este chiar una discretă și office -zic eu-. Astfel, nu mai este nevoie ca înainte de a-l aplica pe acesta să folosesc și un balsam hidratant. Acum am 2in1. Are o culoare ușor sidefată, este cremos, și rezistă destul de mult timp pe buze dacă nu consum ceva. Conține filtre de protecție solară, care protejează buzele de factorii agresivi externi, cu ulei de argan, nutritiv și emolient.

CREMA DE CORP CU EXTRACT DE PIPER ROZ

Probabil știați deja că printre produsele mele preferate de la Bottega Verde se află cremele (fie ele de corp sau de mâini). La aceasta mi-a plăcut în mod deosebit parfumul, este unul floral, însă nu foarte dulce. Este totodată și puțin fresh, ceva care te surprinde încă de la prima aplicare. Hidratează pielea în profunzime, lăsând-o catifelată pentru mult timp. După ce am încercat acest produs (care este în varianta de 30ml), am zis că e neapărat să-mi cumpăr data viitoare și parfumul din această gamă, sau măcar varianta full size a cremei.

Vanilie Neagră : Săpun lichid & solid

Pe cel lichid l-am cumpărat, iar pe cel solid l-am primit cadou. În caz că nu știați, la fiecare comandă, indiferent de valoare, primiți un cadou la alegere. Din această gamă aveam deja scrub-ul, gelul de duș, crema de mâini, iar singurul care lipsea era săpunul lichid. Îmi place extrem de mult aroma sa, este pur și simplu delicioasă. Parfumul persistă destul de mult timp pe mâini și îmi place că după spălare îmi simt pielea foarte fină. În general produsele Bottega Verde au un parfum natural, diferit față de celelalte produse ale concurenței.

Voi ce produse ați încercat din cele menționate? Care dintre ele v-ar tenta cel mai mult?

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “Unboxing: New Goodies from Bottega Verde

  1. Toate produsele sunt minunate si tentate, vad reduceri foarte mari, la SET 3 MINI PRODUSE CU KERATINA SI CASMIR – Economisesti 23 lei (-33%). De asemenea vad la fiecare produs ca scrie ,livrare gratuita.
    Adica nu se plateste transportul indiferent de valoare??

  2. Rujul hidratant ma tenteaza cel mai mult. Nu stiu de ce tot cumpar rujuri ca ma dau foarte rar – de la o vreme machiajul nu ma mai intereseaza, de cand am riduri fine pe pleoape si orice fard pun sta prost; macar fara fard, ridurile nu se vad prea bine. Dar cred ca am un fel de obsesie pt rujuri, dintotdeauna mi-am luat cate un ruj, asa, de placere, si pana la urma l-am dat cadou 🙂

  3. Ti-ai luat o gramada de produse interesante pe care mi le-as dori si eu. Cred ca in curand voi plasa si eu o comanda la Bottega Verde pentru ca mai trebuie sa-mi iau cateva produse noi

Lasă un răspuns