OOTD: September vibes with floral accents

Ultima săptămână din august era vestitoare de toamnă, parcă o aducea cu pași repezi, grăbiți, de neoprit. În mod normal aș fi reanalizat, cu nostalgie, momentele din acest sezon care m-au marcat, m-au maturizat sau, din contra, în care m-am comportat cel mai pueril posibil. Dacă în anii trecuți regretam această trecere, acum sunt mult mai conștientă de această ciclicitate și încep să înțeleg mai bine rostul fiecărui lucru care se întâmplă.

Nu voi înșirui aici momentele din acestă vară, căci nu despre asta este vorba. Chiar dacă este Septembrie, frunzele multicolore plonjează în pași de dans prin văzduh și schimbările în mod brusc de temperatură sunt din ce în ce mai dese, mi-am permis (why not?!) să port o salopetă cu imprimeu floral, alegerea perfectă pentru o seară în oraș în care vrei să arăți bine dar să te simți și confortabil în același timp.

Mi-am comandat acest romper acum vreo lună cred, însă comanda a fost procesată cam greu (aproape 2 săptămâni, ceea ce de obicei nu se întâmplă). Am primit coletul la poșta locală, așadar nu a mai trebuit să aștept ore în șir la cea de la vamă. Romper-ul arată exact ca pe website, iar ”pantalonul” este tip trei sferturi. Cred că cel mai bine merge combinat cu o pereche de sandale cu toc cui și barete subțiri, similare celor pe care deja le port. Însă, am purtat după acestă ținută cu o pereche de espadrile de un roz-perlat și rezultatul era chiar acceptabil. Îmi place materialul, este fin la atingere și oarecum vaporos.

Vouă cum vi se pare? 🙂

Floral Romper – HERE
Heels – SheIn
Clutch – Pull and Bear

Nu știu de ce, însă comanda mea a fost divizată și am primit coletele pe rând, la distanță de aproape o lună. Doar așa se poate explica de ce nu vă pot prezenta mai complex și celelalte piese vestimentare (Collarless Purples Blouse & Smocked Belted High Waisted Shorts). Bluza tip cardigan arată diferit față de cum îmi imaginam eu și cred că ar fi potrivită doar pentru plajă. Cât despre pantalonii scurți, am aceeași părere. Nu mă înțelegeți greșit, ele mi se par tare drăguțe, însă nu le-aș purta într-un outfit de tip strees-style. Culorile lor sunt vii și chiar chic.

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

28 de gânduri despre “OOTD: September vibes with floral accents

  1. Imi place combinatia cu sandalele roz pudrat. Am avut (inca mai am de fapt) o mica obsesie pentru rozul asta pudrat si abia astept sa vina toamna sa-mi scot paltonul la plimbare :))
    Cat despre romper, cred ca iti vine foarte bine si am impresia ca da mai frumos cu pantalonul 3 sferturi, decat lungi si evazati!
    Pupici!

  2. Mă uit la rochia ta frumoasă și mă uit la termometru, doar 17 grade peste zi. Să ne bucurăm de aceste ținute până nu vine toamna peste noi.

  3. Arata foarte bine si ti se potriveste. Imi plac si sandalutele.
    Nici nu vad ce alt tip de papuci ai putea combina la aceasta tinuta. 😀
    Din cauza lungimii, aceastea vin minunat.

  4. Este foarte faina salopeta asta, o am si eu 🙂 Initial am crezut ca am gresit marimea, dar vad ca si la tine lungimea pantalonului este la fel ca si la mine 🙂

  5. Foarte draguta salopeta ta. Mi-ar placea una cu acest material, insa nu cu bretele, pe mine nu ma avantajeaza umerii aproape goi, dimpotriva, trebuie sa acopar si bratele pana dincolo de cot. O maneca 3/4 este tot ce-mi pot permite vara. Port si maneca scurta, dar am conformatia cotului prea urata pentru altceva decat mers la piata, de exemplu 🙂

Lasă un răspuns