Review: ”Only for your eyes” Palette – Melkior

Ajungem în magazinul nostru preferat de cosmetice, știm exact pentru ce am venit și ne îndreptăm imediat spre acel raft, mintea noastră deja ghidându-ne atât de bine că până și cu ochii închiși am nimeri ce căutăm. Însă întregul traseu pare o adevărată provocare, căci în jur sunt mereu tentații care te determină să cedezi. Și brusc îți dai seama că de fapt mai ai nevoie și de alte cosmetice, că rujul x este la promoție și nu poți rata o asemenea ofertă și, ce să vezi, rimelul tău preferat este aproape pe terminate și n-ai vrea totuși să rămâi fără el atunci când ți-e lumea mai dragă. Nu știu cum sunteți voi, însă eu aproape mereu mă regăsesc în acestă situație. Practic este imposibil să achiziționez doar ceea ce era pe lista imaginară.
De la început, pasiunea mea pentru make-up a debutat cu o mare obsesie pentru fardurile de pleoape. Să fim serioși, nu cred că cineva și-a ales anumite palete pentru că acele nuanțe i se potrivesc sau că accentuează într-un mod plăcut anumite trăsături. They`re all lies, darling. Deși mereu mă documentam cam ce culori se potrivesc ochilor mei, nu cred că am ținut cont vreodată de acele sfaturi. Atunci când se produce inevitabilul și descoperi o nouă paletă de machiaj, nu te mai gândești că acel fucsia țipător sau acel verde crud nu au nicio legătură cu nuanța ochilor tăi.
Știți ce mi-aș dori eu să se inventeze? O paletă cu nuanțe special create pentru fiecare culoare a ochilor. Oh, but wait… Cei de la Melkior se pare că mereu se gândesc la toate 🙂
Ai ochii verzi, albaștri sau căprui? Iată ce au creat special pentru tine!
Ai ochii verzi? Asta e cutia pentru tine! Creata special de make-up artistii Melkior, ea contine fardurile de pleoape: Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane, Unique Touch. Ce ti se potriveste? Toate nuantele care se bazeaza pe pigment rosu, adica nuante de violet, mov si maro roscat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seara poti folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul rosu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi fiindca el creaza un contrast foarte frumos.

*Care e culoarea ochilor tai? Cumva caprui? Impreuna cu specialistii Melkior, am ales aceste culori exact pentru tine: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. In cazul ochilor caprui, pentru ca ne aflam in mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Desert Sand. In cazul machiajului de seara, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o aparitie de neuitat, contureaza-ti ochii cu un Eyeliner sau un Cake Eyeliner. Look-ul tau poate fi intregit cu un Ruj rosu sau violet sau in tonuri intermediare acestei cromatici.

*Ochii tai sunt albastrii? Iata ce farduri de pleoape ti se potrivesc: Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar, Gold Metal. Sunt culori care te ajuta sa-ti pui in evidenta machiajul ochilor. Regula spune ca se folosesc nuante complementare albastrului, adica cele care au la baza oranj. Daca ai ochii albastrii, cea mai buna alegere pentru machiajul de zi sunt nuante neutre de maro si auriu. Pentru un machiaj de seara poti combina si contura cu mai mult negru. Rujul asortat? In functie de ten si culoarea parului, mizeaza pe ruj corai sau oranj.

Știți deja că sunt o fană înfocată a produselor Melkior, le achiziționez cu regularitate și le consider nelipsite dintr-un look deosebit și reușit. După cum am mai scris și în articolele precedente, fardurile de la ei mi se par cele mai bune (dintre toate cele pe care le-am încercat până acum), întrucât sunt foarte pigmentate, persistente și nu sunt prăfoase/ sfârâmicioase. În plus, au un preț mai mult decât accesibil.

Bineînțeles, am intrat și eu în posesia paletei special creată pentru ochii verzi și m-am gândit că ar fi util să vă prezint un swatch, alături de primele impresii după testare. Două dintre culorile din paletă le aveam deja, însă acestea integrate deja în această cutiuță sunt mult mai ușor de transportat și mult mai utile atunci când vine vorba de realizarea unui machiaj rapid. Paleta este micuță, perfectă de transportat în geantă, permițăndu-ți astfel să-ți retușezi machiajul atunci când e cazul. Deși, la cât de persistente sunt, nu cred că va fi nevoie.

Sunt foarte încântată de noua lansare a celor de la Melkior și sinceră să fiu, mă tentează și celelalte colecții de farduri. Deja mă gândeam să-mi iau lentile de contact pentru ca celelalte două paletuțe să mi se potrivească și mie :))

Urmează și un tutorial make-up realizat cu această paletuță, așa că stați pe aproape 🙂
Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

50 de gânduri despre “Review: ”Only for your eyes” Palette – Melkior

  1. Imi place ideea celor de l Melkior dar nu stiu daca as merge pe mana lor in alegerea culorilor mai ales pentru ochi albastri chiar daca experienta proprie mi-a confirmat ca sunt produse de calitate 🙂

  2. Una care să ne învețe să ne machiem cu mici trucuri și foarte rapid nu există? 😀 mie mi-ar fi de mare folos.
    Ideea aceasta a lor este foarte bună, ajută mult.

  3. Misto varianta pt ochi verzi si caprui. Cea entru ochi albastri nu imi place deloc. Eu am ochi caprui, dar mi-ar placea o combinatie de nuante din paleta pt ochi verzi si caprui. Unele nuante din paleta pt ochi caprui nu imi plac si nu le-as folosi pe mine.

Lasă un răspuns