Review: Îngrijirea părului cu VivaNatura

În ultima vreme am început, cu pași mici ce-i drept, să fac mici schimbări în viața mea, iar cea pe care o consider cea mai relevantă este alimentația. Pot spune că am renunțat definitiv la fast-food, însă oricum niciodată aceasta nu a fost vreo opțiune constantă pentru mine. Am început să fiu mult mai atentă la ceea ce mănânc, încercând pe cât posibil să consum ceea ce este natural, în special fructe, legume, sucuri de rădăcinoase, tot felul de semințe și… da, am renunțat la zahăr (nu chiar definitiv (:
Și cum tot am hotărât să fac această schimbare, era imposibil să nu schimb și produsele din rutina de îngrijire. Despre acest aspect am chiar foarte multe de spus și tocmai de aceea prefer să dedic un întreg articol acestui subiect. Ce ziceți, v-ar interesa? Până atunci, m-am gândit că ar fi util să realizez un review unor produse pe care le-am descoperit recent, mai exact unele destinate părului și știu că acest aspect vă atrage și pe voi. Așa că, să trecem la prezentare:

Descrierea oficială:

Aceasta are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.
Crema împotriva căderii părului VivaNatura tonifică rădăcina firului de păr, îi conferă supleţe şi strălucire.
Aplicarea Cremei împotriva cãderii pãrului VivaNatura se face înainte de spălare, în primul rând la rădăcina firelor de păr, dar şi pe întreaga lor lungime. Se maseazã energic pielea capului, apoi se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsamul de pãr.

Părerea mea:

Mi-a plăcut în primul rând că se aplică înainte de spălare, eu chiar nefiind adepta măștilor care se aplică după șamponare. Această cremă are un parfum natural, de plante, oarecum delicat, care nu persistă. Îmi place consistența sa, este asemenea unui gel mai gras, nu alunecă de pe scalp și conferă o senzație de revigorare. Eu l-am folosit de 3 ori până acum și l-am lăsat să acționeze timp de aproximativ o oră. Apreciez faptul că după aplicarea acestui produs părul nu se simte încărcat, ci chiar lejer. Și de asemenea, nu îl simt gras sau uleios. Se curăță foarte ușor de pe scalp, iar mirosul de petrol nu persistă. Am mai încercat înainte produse care conțin acest ingredient, însă acesta mi s-a părut cel mai eficient.
Comparativ cu dățile în care nu foloseam nimic pentru căderea părului, în aceste 3 ture am observat că firele de păr care au căzut nu mai erau atât de multe, deci cantitatea s-a diminuat. Nu pot spune că a fost o diferență uriașă, întrucât rezultatele se vâd în timp. Persoanele care se confruntă cu această problemă pot încerca acest produs, mai ales că este natural, pe bază de plante și la un preț mai mult decât accesibil. Eu îl recomand, merită încercat. Cine știe, în timp poate veți descoperi că e cea mai bună alegere. Eu vă țin la curent.

Descrierea oficială:

Șamponul cu lamâie & argan Vivanatura este conceput si realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente ce formeaza un mediu favorabil pentru a absorbi in scalp substantele nutritive necesare pentru cresterea sanatoasa, fortifierea si regenerarea parului. Plante precum lămâie, acid citric natural, ulei de ricin, mentă, argilă, nuci de săpun, argan, aloe, extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare si ingredientele de origine naturala – glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar), formeaza samponul VivaNatura.
Este recomandat pentru toate tipurile de par, deoarece ajuta la cresterea sanatoasa a parului prin hranirea foliculilor de par si imbunatatirea circulatiei capilare a scalpului, contribuind astfel la absortia nutirientilor, vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor ce reduc efectele radicalilor liberi.
Acest sampon are o formula originala care lumineza parul blond si face lucios parul brunet, gratie ingredientrelor naturale atent selectionate pentru a contribui la ingrijirea parului normal si gras. Adevaratul remediu este realizat prin folosirea samponului VivaNatura ce conferă părului luciu și volum, după ce s-a aplicat „Crema împotriva căderii parului și regenerare VivaNatura”.
Părerea mea:
Acesta este unul dintre șampoanele care nu face foarte multă spumă, ci mai degrabă are consistența unei spume de păr mai groase, însă acest aspect nu este deranjant, ci din contra. Are aromă de lămâie, însă nu una artificială, ci care tinde spre natural. L-am folosit după aplicarea cremei despre care am scris mai sus și cred că ambele sunt eficiente dacă sunt utilizate împreună. Șamponul curăță foarte bine scalpul, fără să-l agreseze în vreun fel, îl lasă moale și conferă acea senzație de ”scârțâit”. Părul devine fresh, ușor de pieptănat și capătă un oarecare luciu.
Pe ambalajul acestuia scria că este posibil să modifice nuanța părului vopsit și cred că din acest motiv am obținut câteva șuvițe mai deschise la culoare, aspect care îmi place. Chiar dacă este dedicat persoanelor cu părul gras, acest șampon nu usucă scalpul, am avut și eu această temere la început, dar nu a fost așa. Curăță blând părul și îl lasă hidratat, moale și fin.

Voi le-ați folosit? Dacă nu, v-ar tenta să o faceți?

Today changes with you! ❤
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

12 gânduri despre “Review: Îngrijirea părului cu VivaNatura

  1. parca zic eu ca la un moment dat am folosit ceva de la vivanatura, dar nu mai tin minte exact ce. eu am lotiunea cu petroleum de la gerovital si-s multumita de ea, dar nu cred ca exista acel produs care sa opreasca de tot caderea parului

  2. As dori sa stiu daca samponul face suficienta spuma in momentul samponarii si daca parul devine catifelat dupa clatire,am o problema ca orice as folosi imi iese un par dupa spalare de zici ca sunt buna de pus ca sperietoare de ciori in pomi:)

  3. Am incercat si eu samponul, imi lasa parul usor aspru, de aceea e obligatoriu sa folosesc balsam. Crema de par nu am testat-o inca, mi-am facut test pe mana ( caci am predispozitie la alergii ) si am simtit ceva mancarimi si roseata. Ams a mai incerc sa vad, poate a fost doar o teama. Am nevoie de aceasta crema, dupa nastere parul imi cade destul de mult.

Lasă un răspuns