Demachiere, curatare & hidratare intr-un singur produs

De-a lungul timpului descoperim diverse produse pentru îngrijirea și curățarea tenului, fiecare cu diverse întrebuințări, care mai de care mai importante. General vorbind, inițial se credea că pentru o demachiere corectă este nevoie *evident* de demachiant; după am auzit de loțiunea tonică, laptele demachiant, apa micelară, apa termală, etc. Și știți ce s-a întâmplat după? Am mai descoperit încă ceva: că nu avem destul timp (sau spațiu) pentru a realiza cu sfințenie ritualul de îngrijire propus. *Every girl`s story*
Tenul meu sensibil și uscat necesită mereu o îngrijire specială, atentă, realizată cu produse pe cât se poate fără parabeni, alcool, silicon, etc. Nici acum nu pot spune că am găsit produsele minune, care să mi se potrivească perfect, însă eu tot sper că va veni și aceea zi. În ultimul an -cel puțin-, am fost mai mereu pe drumuri, casa mea fiind mereu în două locuri, iar de fiecare dată când aveam nevoie de ceva se întâmpla ca acel lucru să fie ”în cealaltă parte”. Așadar, pot spune că am avut o rutină de îngrijire mai haotică și incompletă. Mai mereu îmi cumpăram lucruri la repezeală (cum ar fi apa micelară de la Garnier pe care o cumpăram doar pentru că este micuță și încape în orice geantă și plus de asta se găsește în orice Mega Image) și chiar dacă observam că nu sunt poate cele mai bune încercate de mine (Atenție! Nu dăunătoare sau care să nu mi se potrivească tipului meu de ten & vârstei), continuam să le utlizez.
O situație mai puțin abstractă și destul de recentă este cea în care am plecat la mare, în condițiile care m-am hotarat pe ultima sută de metri. Deși plecam pentru 4 zile, geamantanul se umpluse până la refuz și chiar nu-mi pusesem foarte multe lucruri în el. Recunosc, la capitolul make-up & care m-am limitat foarte mult, în sensul că am luat doar strictul necesar, fără alte produse care să-mi încarce și mai mult bagajul. Și, cum era de așteptat, după ce am ajuns acolo mi-am dat seama că nu aveam la mine tot ce-mi trebuie. În primă fază tenul meu devenise uscat, chiar dacă utilizam cremă hidratantă, iar după demachiere nici nu vreau să mă gândesc: the struggle is real.

La scurt timp după această experiență mai puțin plăcută am descoperit noile șervețele demachiante micelare de la Nivea (mai bine mai târziu decât niciodata (: Acestea sunt special create pentru a îndepărta chiar și machiajul rezistent la apă, în timp ce protejează genele. Îmi place că aceste șervețele curăță delicat impuritățile de pe piele, lăsând-o catifelată și revigorată. Inovația constă mai ales în noua formulă: șervețele demachiante cu apă micelară și vitamina E. Apa micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.
Mie îmi plac pentru că nu ocupă mult loc în geantă, dar mai ales pentru faptul că pot înlocui cu brio alte produse de îngrijire, și asta datorită formulei 3-în-1. De ce spun asta? Ei bine, acestea asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare , fiind destinate tuturor tipurilor de ten. Sunt recomandate atât pentru curățarea feței, mai ales că pielea este mai expusă la soare, vânt și praf, cât și a ochilor & buzelor. Ele reprezintă cea mai rapidă soluție pentru o demachiere delicată, fără bătăi de cap. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță odată cu tine!

Comparativ cu alte șervețele demachiante de la alte firme, acestea mi s-au părut mult mai blânde cu tenul și nu mi-au lăsat o senzație uleioasă/lipicioasă pe piele. Ele au un parfum discret, foarte plăcut și fresh, de altfel emblematic pentru marca Nivea.
Acum pot spune că am găsit soluția pentru a-mi realiza rutina de îngrijire chiar și atunci când nu sunt acasă, chiar dacă nu am cu mine toate produsele pe care le foloseam. Dacă nu le-ați încercat, chiar vă recomand să o faceți 🙂

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

12 gânduri despre “Demachiere, curatare & hidratare intr-un singur produs

  1. Aceste servetele trebuiau sa fie un beauty box-ul de la DM. Am vorbit cu cei de la DM si mi-au zis ca le pot ridica din magazin pentru ca au omis sa le includa in pachet. Sunt curioasa sa vad cum sunt

Lasă un răspuns