Refreshing Moments

No make-up, no heels, no purse. Tocmai de aceea nu am adăugat în titlu și sintagma ”#ootd”, cu toate că multe dintre voi, cu siguranță, mă veți întreba și de rochița pe care am ales să o port. Ca în fiecare an, odată cu apariția lanurilor de floarea-soarelui, eram fascinată de cât de perfectă poate fi corola acestor flori, parcă îmbrățișată de petale placate cu aur.

Referitor la ținută, am ales să port o rochiță albă, subțire și vaporoasă, perfectă pentru acest sezon. Inițial m-a atras imprimeul, care duce cu gândul la o ie autentică. Ca puncte slabe am identificat unul singur: faptul că se calcă foarte greu, iar de aici rezultă că, implicit, se șifoneză extrem de ușor. Însă acest aspect nu este deranjant, rochița își păstrează aspectul Boho-Chic și reprezintă o alegere ideală pentru o ieșire, când îți dorești să fii îmbrăcată lejer.

Pentru mine o escapadă de relaxare sună cam așa: o ieșire spontană prin locurile în care am fost acum mult timp, încă ferite de aglomerație, izolate parcă de superficialitatea și aparențele iluzorii ale cotidianului. Și parcă mă conectez la natură, îmi aduc aminte de dățile trecute când am fost prin acele locuri și încerc cumva să retrăiesc ce am simțit atunci. Apoi realizez că m-am schimbat, că am pierdut din vedere acele lucruri care determină amintirile să fie vii și că am încercat, fără succes, să le înlocuiesc. Și mi-era dor să fiu aici, să retrăiesc bucuria izvorâtă din simplitate și să refac acei pași care cândva îmi conturau începutul unei povești de… viață.

Spuneam mai sus că am renunțat (momentan) la full-face make-up, pentru că mi-am dorit să las pielea să respire. Am folosit doar un ruj lichid mat într-o culoare neobișnuită pentru mine, un fel de portocaliu aprins, potrivit de altfel pentru acest sezon.

Și chiar dacă nu m-am machiat, asta nu înseamnă că am pus și rutina de demachiere pe pauză. Pe lângă serul hidratant pe care îl utilizez momentan, port mereu cu mine apă termală și șervețele umede demachiante. Când eram la Neversea, descoperisem la corner-ul Sensiblu apa termală de la Oxyance, pentru tenul sensibil, care mi-a plăcut încă de la prima aplicare. Deși atunci aveam un full face make-up, domnișoara de acolo mi-a spus ca nu est nicio problemă, întrucât acest produs contribuie și la fixarea machiajului & fondului de ten, conferind o senzație de revigorare. Comparativ cu apa termală de la Ivatherm, aceasta de la Oxyance mi s-a parut mult mai light, iar tenul râmâne mult mai catifelat.

Această apă termală calmează tenul, oferindu-i prospețime și vitalitate. Este bogată în calciu & bicarbonat și redă echilibrul natural al pielii. O puteți folosi ca: loțiune tonică după curățarea tenului, pentru calmarea arsurilor solare și a iritațiilor după epilare sau ras, pentru a revigora fața și decolteul, pentru calmarea proceselor inflamatorii, în make-up (pentru fixarea fondului de ten), pentru reducerea roșeții,  pentru calmarea eritemului fesier la bebeluși. Am observat că până pe 31 iulie puteți achiziționa acest produs cu 50% reducere din farmaciile Sensiblu, la prețul de 14.99 lei.

Șervețelele demachiante de la Oxyance m-au tentat datorită apei termale și, la fel precum aceasta, se încadrează în categoria produselor bune care nu trebuie să-ți lipsească din geantă. Ele curăță eficient impuritățile și îndepărtează delicat toate urmele de machiaj. Glicerina și panthenolul din compoziție contribuie la menținerea unui nivel optim de hidratare, în timp ce apa termală calmează tenul sensibil, lăsându-l neted și catifelat. Îmi place că nu conțin alcool și că au un parfum discret, insesizabil. Produsele de la Oxyance nu conțin parabeni.

Dress – HERE
Hat – Meli Melo
Sandals – Local Store

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

21 de gânduri despre “Refreshing Moments

  1. Wow …super tinuta de azi. Eu nu-mi fac curaj sa port palarie, nu cred ca as sti sa o asortez cum trebuie la tinuta 😀 Despre produsele prezentate de tine( apa termala si servetele) nu stiam, dar o sa le caut.

  2. O rochiță așa vaporoasă îmi căutam și eu pentru vacanța de vară. Am găsit una albastră, tare drăguță. Și am mai găsit una albă frumoasă din in, sper sa ajung să o cumpăr.
    Dacă nu, găsesc eu ceva în vacanță!
    Te prinde tare bine rochița!

  3. Esti o dulcica. Pozele din lanul de floarea soarelui cred ca sunt foarte interesante datorita culorii puternice ale florii si contrasteaza frumos cu frumusetea ta naturala. Fara pic de machiaj … dar cu un luciu extrem de frumos de la Melkior! Te pup

Lasă un răspuns