Floral Vibes & Office Look

Calea Victoriei intersectează cele mai chic străduțe, reunind un ansamblu de clădiri cu aspect vintage. La orice pas simți cum atmosfera pariziană prinde contur și ai impresia că pătrunzi în altă lume. Întregul bulevard este îmbrățișat de restaurante elegante, magazine luxurioase, hoteluri de vis și construcții antice, martore al unui București cu stil, bun gust și admirație pentru frumos.

Ținuta de astăzi tinde cumva spre zona office/business, însă nu se integrează complet în acest stil. Pentru a ieși din această zonă am simțit să adaug această bluziță cu imprimeu floral, care arată foarte drăguț. Are culori dulci, merge integrată în diferite tipologii de ținute, este dintr-un material vaporos și ușor, perfect pentru acest sezon. Este foarte lejeră, se calcă ușor și este de efect. Pantalonii din stofă sunt cea ma recentă obsesie a mea, întrucât sunt extrem de comozi și ador cum se așază. Geanta o am de ceva timp, însă nu mă pot sătura de ea; este încăpătoare, practică și ușor de integrat în varii ținute.

Pantofii cu șiret m-au cucerit încă de prima dată când i-am văzut pe site, drept urmare i-am comandat imediat. Am avut puține emoții legate de mărime, însă, lucky me, am nimerit-o pe cea potrivită. Poate că nu sunt cele mai comode încălțări purtate de mine, însă ador cum arată și cum pot tranforma un look. Îmi place că nu sunt genul acela de pantofi pe care-i vezi în orice magazin, ci au ceva special, un mod aparte de a fi. Vouă cum vi se par? 🙂

Floral Shirt – HERE
Pants – Stradivarius
Heels – HERE
Handbag – Stradivarius
Sunglasses – H&M

 

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

21 de gânduri despre “Floral Vibes & Office Look

  1. La fel ca si tine am admirat o pereche de pantofi cu o multime de incrucisari ale sireturilor, de la glezna urcand spre pulpa. Mi le-am comandat on-line si culmea e ca imi vin bine si sunt si foarte comode, lucru la care nu m-am asteptat defel.

  2. Esti foarte frumoasa si imi place cum te imbraci.
    Cat despre micul Paris, Bucuresti, as vrea sa-l vizitez mai des, dar din pacate nu prea ajung.

  3. Port tocuri doar la evenimente, in rest optez pentru incaltaminte comoda 😀
    Frumos decorul, frumoasa si tinuta ta, dar si tu esti tare draguta!

  4. Ma simt atrasa de aceste poze. Imi place locatia aleasa si se vad foarte bine pozele. Avand in vedere ca bluza de la Zaful se vede atat de frumos, o trec si eu pe lista

Lasă un răspuns