Hai pe Plaja Sensiblu din Mamaia

Deși nu trecuseră nici 24 de ore de când fusesem la mare, mă trezisem cu imaginea valurilor care îmbrățișează țărmul, cu nisipul parcă de aur ce ascunde mici scoici prețioase și cu vântul care adie lin printre razele dogoritoare ale soarelui. Deși am stat câteva zile la mare, nu apucasem să merg pe plajă și să admir frumusețea care se creează la marginea țărmului; parcă mai voiam încă o zi, să stau doar să meditez și să-mi reîncarc bateriile.
După cum s-ar crede, dat prin faptul că era o zi de marți și nu weekend, reveria mea s-ar fi terminat odată cu ritmul alert al alarmei de dimineață. Însă s-a întâmplat exact contrariul, căci echipa Sensiblu m-a invitat, alături de alte persoane din blogosferă, la evenimentul de lansare al Plajei Sensiblu din Mamaia. Am plecat la ora 9:00 din București, cu autocare speciale, având în suflet acel entuziasm specific unui copil nerăbdător. Mă așteptau marea, nisipul auriu și un loc minunat, special amenajat pentru a obține bronzul mult râvnit.

Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.

Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu a pregătit o multitudine de surprize care abia așteaptă să fie descoperite. Așadar, fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, aveți posibilitatea de a lua parte la: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, existând de asemenea și un loc special pentru cei mici (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).

Distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase. Pentru a vă bucura în siguranță de toate momentele plăcute, Sensiblu vă așteaptă cu sfaturi sănătoase și multe surprize pe cea mai nouă plajă dedicată vacanțelor memorabile.

Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți găsi AICI


Acest eveniment a reprezentat exact ceea ce aveam nevoie. Am avut parte de un weekend prelungit – pot spune-, finalizat într-un mod deosebit, alături de persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. Cred că fiecare dintre noi are nevoie de un asemenea moment spontan, un fel de ruptură din stresanta realitate cotidiană. Pe tot parcursul sezonului estival sunteți așteptați cu drag pe această plajă superb amenajată, care promite și oferă totodată relaxarea mult râvnită.

Aaa și să nu uitați protecția solară!!! 🙂

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 
 

30 de gânduri despre “Hai pe Plaja Sensiblu din Mamaia

  1. Pozele sunt minunate si ma fac sa visez la mare si soare, plaja si vacanta!
    Frumoasa si sanatoasa initiativa celor de la Sensiblu! Mi se pare educativa si pratica.

  2. Mi-e din ce in ce mai dor de mare. Aveam o perioada in care mergeam doar la Mamaia, apoi la Navodari (in zona campingurilor e o plaja de vis), dar de 3 ani ne-am indreptat spre Mangalia. Frumos ce au organizat cei de la SensiBlu. E farmacia mea preferata, iar produsele de la Avene nu-mi lipsesc din casa.

  3. Imi doresc si eu sa ajung la aceasta plaja. Am mai vazut poze la fete cu aceasta plaja si arata foarte bine si este plina de activitati. Tu stralucesti mai ceva ca soarele. Te imbratisez cu drag

  4. Hey, si tu te-ai rasfatat pe plaja SensiBlu si ma bucur ca ai povestit mai multe decat stiam de la alte fete. Foarte frumos proiectul si initiativa celor de la Sensiblu, poate voi fi si eu printre norocoase in anul urmator.

  5. Îmi plac astfel de activități și evenimente pentru bloggeri. Observ că devin din ce în ce mai elaborate. Felicitări pentru participare. Se vede că te-ai simțit bine acolo 🙂

  6. De fiecare data cand am mers la mare am ales Mamaia 🙂 pacat ca anul acesta nu am ajuns si nici nu o sa ajung 🙁

  7. Arata foarte bine plaja. Eu n-am mai fost de multi ani la mare, ca nu am voie, dar asa, pe sub un cearceaf, ar fi foarte ok… ia sa-mi planific si un weekend prelungit la mare, ca mi-e tare dor de ea 🙂

Lasă un răspuns