OOTD: Less is more l SuperHighHeels

Cred că cele mai frumoase lucruri care au loc în viață se întâmplă spontan, însă cu un ”plan” inițial neconștientizat. De multe ori mi s-a întâmplat să-mi doresc ceva, însă nu m-am gândit intens cum l-aș putea realiza, chiar dacă dorința încă viețuia acolo în interior. Și finalitatea situațiilor, în general, nu mi-a anulat voința, ci din contra, mi-a realizat-o în cel mai deosebit mod posibil. În ultima vreme am avut parte numai de momente extreme, câutând neîncetat echilibrul. Totuși, din toate acestea am învățat că nu circumstanțele sunt de vină, ci dorința de a îndeplini cât mai multe lucruri însemnate într-un interval de timp relativ scurt. Așa sunt eu, o perfecționistă convinsă (:
Zilele trecute, cred că la o recentă ținută de pe blog, cineva mi-a spus că mai mereu duc outfit-urile spre o zonă simplistă. Comentariul chiar m-a amuzat, însă nu voi creiona un întreg articol în jurul acestuia. Nu sunt adepta bijuteriilor exagerate sau a accesoriilor din abundență întrucât mereu am detestat acea idee de ”pom de Crăciun”. Sunt total de acord că rolul acestora este de a scoate în evidență ținuta, însă, după cum este și normal, fiecare alege daca poartă sau nu ceva. La mine totul depinde de stare, haine, vreme, timpul pe care-l am la dispoziție sau persoanele din jur. În plus, postările de tip outfit sunt doar niște sugestii care se pot prelua, adapta, personaliza, etc.Și, dacă după această mărturisire vă așteptați să vedeți o ținută mega-accesorizată, ei bine… vă înșelați: I kept it simple again. Nu știu voi, dar eu mereu am crezut în ”Less is more”. Și încă mai cred (:
Ținuta de astăzi este special gândită pentru o seară în oraș cu fetele (chiar o petrecere a burlăcițelor), o ieșire nonconformistă în club sau o petrecere fun la care vrei să arăți bine și să te simți pe măsură. Știu că acest cadru nu este tocmai potrivit contextului intenționat, însă mi-a plăcut atât de mult această zonă încât nu am putut să o ignor. Dar vă promit și o poză din club. Pe Instagram, desigur:

Dress – SheIn

Heels – Here

Purse – bonprix

Sunglasses – H&M

Bracelet – Soufeel

Earrings – Zaful

Să mai precizez că aceste sandale tip cizme sunt noua mea obsesie? Nu sunt ele cele mai comode tocuri, dar cu siguranță sunt cele mai catchy 🙂

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

21 de gânduri despre “OOTD: Less is more l SuperHighHeels

  1. Imi place foarte mult tinuta ta de azi. Sandalele sunt superbe, n-am mai vazut pana acum combinatia asta de rochie cu tipul asta de sandale.

  2. Parerea mea este ca toata lumea tinde spre simplitate si eleganta, doar la noi inca se folosesc prea multe accesorii.
    Mie imi place mult stilul tau, ti se potriveste si e mai aproape de actualitate.

  3. wow! clar, sandalele m-au cucerit! desi n-as putea sa merg pe asa ceva… never ever! dar privindu-te pe tine…iti sta super! si rochita imi place, desi e un pic cam scurta pentru gustul meu.

  4. Nu trebuie sa te lasi influentata de comentariile cititorilor. Multe persoane sunt rautacioase si vor doar sa te descurajeze. Trebuie sa cerni comentariile si sa le iei in considerare pe cele care crezi tu ca reflecta realitatea.
    Mie imi place mult tinuta ta de astazi. Sandalele de la Amiclubwear sunt foarte sexy si se potrivesc de minune cu rochita de la SheIn. Observ ca sunt la reducere acum si ca au un pret foarte mic!

Lasă un răspuns