OOTD: Romantic look & floral dress

Daca verile trecute aveam o obsesie pentru hainele din dantela, sezonul acesta mi-am descoperit atractia pentru cele cu imprimeu floral. Acest lucru nu a ajuns (INCA) la stadiul de obsesie, insa vom vedea pe parcurs cum va evolua. Remarcasem acum ceva timp renumitele costume de baie de pe Zaful si bineinteles, am intrat si eu sa vad ce mi-as putea comanda. In timp ce  incercam sa ma hotarasc pe doua, am remarcat si alte piese vestimentare care aratau foarte bine. Si aici s-a schimbat totul: am intrat pentru costum de baie si am dat de rochite, bluze si fuste. Mi-am spus ca pana voi merge la mare sau la piscina, prioritare sunt celelalte.
Am descoperit aceasta minunata rochita alba cu imprimeu floral roz – floral dress shirt– si parca ma si vedeam purtand-o. Eram tare nerabdatoare sa o primesc si ma tot intrebam daca va arata exact ca pe site. Dupa marimile de la descrierea produsului marimea M mi s-ar fi potrivit, insa cand a ajuns, mi-am dat seama ca trebuia sa-mi comand un S. Imi place cum arata, este exact cum mi-am imaginat, insa mi-e putin mare. Trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa-mi stea altfel (poate tot din cauza marimii), insa poate fi modificata. Materialul este un fel de voal vaporos, perfect pentru acest sezon, insa nu pot spune ca ma incanta prea mult.
Tinuta de azi este perfecta pentru un cocktail, o iesire in oras sau chiar perfecta pentru a ”defila” pe faleza. Cordonul din talie face intr-adevar diferenta si poate schimba radical look-ul. Sandalele cu toc cui pot fi inlocuite de unele cu talpa joasa, insa am vrut sa duc tinuta spre casual – elegant.

Floral Dress – HERE

Sandals – Caroline

Earrings HERE

Chocker – Mohito

Purse – Bonprix

Cum vi se pare tinuta? Ati purta-o? 🙂

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

10 gânduri despre “OOTD: Romantic look & floral dress

Lasă un răspuns