OOTD: Touch the sky & Blue Obsession

Mereu m-au fascinat cerul, marea si nuantele de albastru-ciel care tind sa sugereze infinitul. Desi se crede ca aceasta culoare este una rece, care semnifica nesiguranta, mie din contra, mi se pare un imbold al determinarii, al curajului si al autodepasirii. Nu imi permit sa dezbat acest subiect legat de filosofia cromatica, intrucat nu detin suficiente informatii in acest sens – insa m-as bucura sa vad pe cativa dintre voi care se pricep.
Cred ca pentru a fi la inaltime, o femeie nu are nevoie de tocuri, ci de atitudine, un outfit in care sa se simta bine si, de ce nu, un machiaj care sa-i evidentieze frumoasele trasaturi. Astazi am ales sa port aceasta tinuta, inspirata de dorinta de a merge la mare, insa estompata totusi de regulile institutionale ce tin de vestimentatie.
Bluza pe care o port este un must-have pentru aceasta vara. Cred ca am vazut zeci de modele similare prin mall-uri si mi-a ramas gandul la aceasta. Initial m-a tentat modelul, apoi pretul foarte accesibil. Si astfel nu am mai stat pe ganduri. Trebuie sa recunosc ca la inceput vedeam aceasta bluza combinata cu o pereche de pantaloni scurti high-waist, insa nu e timp pierdut. Poate voi ‘reface’ tinuta si voi posta ceva pe Instagram. Cum, nu ma urmariti deja?
Sandalele probabil le stiti deja, le port destul de des intrucat sunt chiar comode si arata superb. Blugii high – waist sunt dintr-un material de blug moale cu aspect de catifea. Imi plac pentru ca nu sunt rigizi, ci oarecum elastici si se asaza perfect indiferent de forme.

Blouse – HERE

Jeans – Stradivarius

Heels – Bershka

Purse – Meli Melo

 

Cum vi se pare acesta tinuta? Ati purta-o?

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

24 de gânduri despre “OOTD: Touch the sky & Blue Obsession

  1. Eu port mult albastru, imi place si mi se pare ca imi sta bine in aceasta culoare. Chiar in ultima vreme cred ca am purtat ceva albastru in fiecare zi si am ramas si eu uimita de cate lucruri albastre am :)) imi place bluza, e tare draguta

  2. Si mie imi plac foarte mult nuantele de bleu, chiar este una, numita baby-blue, asa, un bleu-ciel pal si dulce, mi-as face si palton pentru iarna dintr-o stofa groasa in nuanta aia.. 🙂

  3. E simpatică cromatica, mă refer la cămașă și sandale. Negrul acolo ( al pantalonilor) parcă ia din frumusetea celorlalte doua elemente. Să le combini și cu o fusta alba, midi sau cu niste pantaloni culottes intr-o nuanță de roz pastel.

  4. Am văzut si eu aceasta bluza pe Zaful si M-am tot gândit daca ar fi potrivită sau nu pentru mine. Ai reușit sa ma convingi sa mi-o iau si eu!
    Arați superb si iti vine perfect

Lasă un răspuns