Despre shake-urile proteice Gerlinea

Nu cred ca am avut vreo perioada in care sa fiu multumita de greutatea mea, iar acest aspect se mentine si in prezent. Tin minte ca pe la inceputul liceului credeam ca a avea 65 de kilograme esti inadmisibil si imi doream sa mai slabesc. Ei bine, acest lucru s-a intamplat chiar fara voia mea as zice, intrucat, la finalul clasei a 12-a aveam 55 de kg. Bineinteles, nici atunci nu eram multumita de modul in care aratam, insa nu am urmat vreo cura sau ceva de acest gen.
Acum cativa ani apelasem la produsele de la Herbalife, in mod special pentru shake-urile nutritive, care promiteau un organism sanatos si teoretic erau pline de vitamine. Nu pot spune ca a fost neaparat o greseala, insa consider ca am facut o investitie fara sens. Uitandu-ma pe ingredientele shake-urilor am observat ca aveau o gramada de E-uri si chiar cateva substante care in cantitati mari erau extrem de nocive. Daca tin bine minte, era totusi un ceai parca de aloe vera care-i placea mamei si simtea o stare de relaxare dupa ce-l consuma.
Anii au trecut, iar stresul si ultima perioada care a fost extrem de grea si -au spus cuvantul, iar acum am 47 de kg. Bineinteles, iar sunt nemultumita. Ce n-as da acum sa am din nou 65 de kg?! Nu este vorba neaparat de aspectul fizic, ci de modul in care ma simt. Corpul meu este slabit, de multe ori fara vlaga, ma simt mult mai obosita si am si cateva alimente la care organismul meu este intolerabil. Orice as manca, slabesc. Indiferent ca as consuma 5 shaorma pe saptamana, dupa orele 22, eu as avea aceeasi greutate. Consum foarte rar fast-food, iar de la Mc sau KFC nu mananc deloc (poate doar dulciuri). Obisnuiesc sa-mi gatesc supe, ciorbe, paste cu tot soiul de combinatii, fripturi, salate, etc.

De curand am descoperit shake-urile de la Gerlinea si am zis sa le dau o sansa. La inceput nu stiam ca aceasta firma are asemenea produse, intrucat prin magazine vazusem doar batoane. Multumita celor de la BUZZStore, am primit spre testare un kit minunat, cu bunatati, care arata cam asa:

Kit-ul continea:

  • 1 x cutie Shake Ciocolata – pudra cu 5 plicuri (5 mese), inlocuitor de masa pentru controlul greutatii + 1 shaker 330ml
  • 2 x  cutie Shake gata preparat 330ml,aroma cafea
  • 2 x cutie Shake gata preparat 330ml,aroma cafea
  • Materiale informative aferente CAMPANIEI

La gust, aceste shake-uri mi s-au parut mult mai delicioase fata de cele pe care le incercasem pana acum. Cel cu gust de Cafe Frappe a fost preferatul meu si chiar a reusit sa-mi inlocuiasca masa de pranz atunci cand stateam ore in sir, de dimineata pana seara, la facultate. Cel cu aroma de fructe exotice avea un gust putin intepator la inceput, asemanator cu cel al ghimbirului, insa daca il beai de la frigider chiar avea un gust fresh. Nu pot spune ca m-a dat pe spate, insa il consider un aliment ok. Ele contin ingrediente naturale, vitamine, proteine si minerale, acoperind astfel o parte importanta din nevoile zilnice de nutrienti esentiali organismului.

Pudra pentru Milkshake de ciocolata vine in pliculete (chiar prea pline as zice eu) si se pot prepara in shaker-ul ce vine in kit-ul Gerlinea. Are un gust dulce, care imi aminteste de cel al cutiilor de Brumi pe care le cumparau ai mei cand eram mica. Acest shake mi s-a parut satios, insa dupa 3 ore deja organismul imi cerea altceva de mancare. Am citit ca aceste produse, utilizate dupa un anumit program, te pot ajuta fie sa pierizi in greutate, fie sa ti-o mentii. Eu le-am consumat nu numai pentru a-mi mentine greutatea, ci si din dorinta de a consuma ceva mai natural si cu vitamine.
Trebuie sa recunosc ca acestea nu mi s-au parut wow, poate ca si pentru simplul fapt ca am avut un program haotic si nu le-am consumat intr-o anumita ordine. Nu am realizat un astfel de program intrucat nu imi doream ca acestea sa aiba efectul nedorit de mine asupra greutatii. Daca intentionati sa inlocuiti o masa sau sunteti pe fuga si va ganditi cam ce ati putea servi la facultate, scoala sau serviciu, shake-urile acestea ar putea fi optiunea potrivita. Nu cred ca se gasesc si fizic in magazine, insa cu siguranta le puteti comanda online.

Pe mine ma tenteaza momentan batoanele de la ei, par foarte delicioase. Cred ca le voi cumpara in sezoanele in care vitaminele nu pot fi asigurate de fructe sau legume. Sfatul meu este sa consumati cat mai multe produse naturale si in special in  acest sezon cat de multe capsune & cirese – sunt extrem de benefice organismului.

Voi ati incercat aceste shake-uri? Daca da, cum vi s-au parut? Daca nu, ati face-o?

 

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

12 gânduri despre “Despre shake-urile proteice Gerlinea

  1. Nu stiu de ce nu m-au atras si nu mi-au prezentat incredere niciodata astfel de produse care promit prea mult. Probabil si din cauza ca necesarul meu este mult mai mare si nu rezolv nimic cu 2- 3 kg . Nici nu m-am inscris macar din curiozitate la campania lor.

  2. Le-am incercat. Mi-a fost foarte greu sa le beau pentru ca simteam o oarecare neplacere dupa cateva guri. cred ca restul produselor gerlinea sunt mult mai ok pentru mine

Lasă un răspuns