Kit-ul must-have de vacanta – Lifecare

Cred ca semnul cel mai evident care anunta faptul ca oficial e vara il reprezinta aparitia insectelor si, in cazul meu, un lucru pe care il simt zi de zi, bataturile cauzate de sandale. Dar cum ar fi totul daca aceste lucruri ar putea fi evitate? Ei bine, pentru acest sezon pot spune ca deja m-am pregatit asa cum trebuie. Astazi va voi vorbi despre un kit indispensabil pentru vara, care imi va asigura atat protectia necesara, cat si confortul binemeritat. Nu stiu daca ati auzit de firma Lifecare, insa au produse naturale, eficiente si la preturi chiar accesibile. Am primit acum cateva zile acest kit pentru vara si deja doua dintre produse imi sunt indispensabile. Probabil stiti deja cat de mult imi plac produsele naturale, pe baza de plante si incerc pe cat posibil sa imi achizitionez numai de acest gen. Asadar, sa va prezint produsele din kit:

Atunci cand petreci mult timp in aer liber, asigura-te ca te bucuri din plin de natura cu Spray-ul cu plante BIO Kräuter® Protekt de la LifeCare®, cu dublu rol de protectie, care si calmeaza in acelasi timp pielea. Acest produs este potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor. Uleiul de masline din compozitie are efect calmant asupra pielii iritate, hidrateaza si lasa un miros fin, placut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant si calmant asupra pielii.

Eu l-am folosit deja in weekend, cand am stat mai mult pe afara, intrucat insectele au inceput deja sa-si faca aparitia, fiind foarte atrase de aroma noului meu sampon. Imi place textura acestui spray, este foarte light si nu se simte ciudat pe piele.

Atunci cand apar dureri neasteptate, tot ceea ce ti-ai putea dori este o solutie magica care sa o indeparteze imediat. Plantele au aceasta putere si de aceea este bine sa apelezi la ajutorul lor. Magic Roll cu plante BIO Kräuter® iti aduce un concept unic anti-durere, extrem de usor de folosit si transportat.

Plantele continute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta, musetel si altele, sunt binecunoscute pentru rolul important in diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietatile antiinflamatoare, ajutand si la calmarea iritatiilor pielii, chiar si a celor provocate de intepaturi de insecte.

Dupa ce am venit de la Digital Divas, dupa aproape 10 ore de stat pe tocuri, acest roll anti-durere a fost primul lucru pe care l-am utilizat imediat dupa ce am ajuns. Imi place senzatia resimtita in urma folosirii lui, iar efectul de calmare a durerii a conferit si un moment de rasfat.

Daca durerile de picioare iti dau batai de cap la final de zi, ai nevoie sa te poti baza pe mici trucuri care sa te revigoreze. Incearca Komfort Roll-ul Kräuter® de la LifeCare®, recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor, in caz de picioare umflate, cu senzatie greoaie, dupa mersul pe tocuri. Bucura-te de o senzatie de revigorare si usurime a picioarelor, dar si de o mai buna circulatie a sangelui.

Bineinteles, acest produs nu va mai lipsi din geanta mea, indiferent de sezon. Nu stiu cum se intampla ca mereu am parte de bataturi, indiferent de ceea ce port. Chiar si zilele trecute, cand am avut balerini, bataturile nu au intarziat sa apara.

Va recomand cu drag acest kit pentru vara, chiar este un must-have. 🙂

Ati incercat aceste produse? Daca da, cum vi se par?

Today changes with you! ❤

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

12 gânduri despre “Kit-ul must-have de vacanta – Lifecare

  1. Nu stiam de Lifecare. Solutia contra insectelor este un must have alaturi de ochelari de soare si orice alt accesoriu pentru vara, mai ales ca a inceput invazia tantarilor si a capuselor.

  2. Am folosit produse de la Lifecare si am fost multumita. Aceste produse nu le-am testat, dar cred ca sunt foarte potrivite pentru vacanta sau la plimbarile prin parc si la picnicuri.

  3. nu le-am incercat, dar sunt clar pe lista mea, mai ales sprayul impotriva tantarilor. am un sange ciudat, care-i atrage, si-n general pierd orice lupta cu ei, asa ca de data asta vreau sa fiu si eu pregatita. m-am uitat pe site-ul lor, au preturi destul de ok!

Lasă un răspuns