Sparkle, Shine & Glow : Get ready with me

Când spun `vară` mă gândesc instantaneu la razele sclipitoare ale soarelui, la valurile mării care îmbrățișează țărmul și la pielea bronzată cu un aspect aparte. Și bineînțeles, la serile parcă eterne ce te învăluie într-un fel de magie nevăzută: suntem noi, luna ș-un vis de vară.
Mereu m-a inspirat acest sezon, determinându-mă parcă să devin `o altă eu`: mai creativă, determinată și fără inhibiții. Deja mi-am pregătit un întreg playlist de vară și îl pun pe reapet în timp ce mintea mea deja construiește noi look-uri în nuanțe vibrante. Mă fascinează culorile intense, sidefate, ce conferă o iluminare deosebită. Și deja am câteva palete noi care abia așteaptă să fie încercate și care îmi inspiră multă creativitate.

Acum câteva zile mi-am completat colecția de make-up cu câteva cosmetice superbe, marca Milani, de la makeupshop.ro . Fără îndoială, acest kit este un must have pentru vară și, desigur, pentru un look reușit care te va scoate din anonimat. Sinceră să fiu, nu am mai avut răbdare și m-am hotărât să-mi pun la treabă creativitatea, iar rezultatul final m-a fascinat pe deplin.
Prima dată când le-am utilizat a fost pentru un eveniment special la care am participat recent și anume Digital Divas 2017, despre care v-am tot vorbit continuu. Am recreat look-ul chiar în dimineața respectivă și m-am gândit că ar fi o ocazie bună să filmez realizarea sa, că tot mi-am propus să mă apuc și de YouTube. Nu mi-am făcut griji nicio secundă că ceva nu va ieși așa cum trebuie și mi-am lăsat inspirația să zboare.

Cosmeticele marca Milani sunt foarte pigmentate, persistente și au un aspect luxurios. Trebuie să mărturisesc că îmi plac extrem de mult, mai ales rujul lichid mat de care m-am îndrăgostit instantaneu. Din cauza lui am uitat complet de favoritul meu de la NYX – Lingerie (în nuanța Cabaret Show) și chiar am început să-l port zilnic. Față de cel menționat anterior, acesta de la Milani (în nuanța 12-Loved) chiar este mult mai rezistent la transfer, deci nu dispare de pe buze chiar dacă beți/mâncați ceva. De mult timp căutam o asemenea nuanță și mă bucur mult că în sfârșit am găsit-o.
Paleta de farduri are culori pur și simplu superbe, potrivite pentru un look deosebit. Nuanța de cărămiziu-roșiatic, pe care am aplicat-o pe pleoapa mobilă, arată genial și conferă un aspect wow ochilor. Fardurile nu sunt prăfoase, se aplică ușor și sunt chiar intense. Îmi place că rimelul de la ei creează un aspect de gene false și nici nu trebuie aplicat de mai multe ori – pentru mine a fost suficientă o singură dată. La fel cum am menționat și în clip, kit-ul (gelul) pentru sprâncere mi se părea cam deschis, însă a fost nuanța perfectă, care mi se potrivește de minune. Gelul conferă un aspect natural sprâncenelor, nu le încarcă, dar le face să arate exact așa cum îți dorești.
Așadar, fără să vă mai țin în suspans, vă prezint look-ul creat de mine și doar așa vă puteți convinge de cele spuse mai sus:

Ce am folosit pentru realizarea acestui machiaj:

 
Este primul meu clip de acest gen si apreciez fiecare sustinere. Cum vi se pare? 🙂

Ce port:

Body cu paieteAICI

CerceiAICI

Today changes with you! <3

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

36 de gânduri despre “Sparkle, Shine & Glow : Get ready with me

  1. Vai, paleta de farduri Milani arata asa frumos! Nu am incercat pana acum niciun produs Milani si cand vad cate ai prezentat aici, ma apuca iarasi pofta de cumparaturi online :))) Mi-a placut machiajul realizat pentru eveniment, te prinde foarte bine si nuanta rujului mat!

  2. Foarte frumos videoclipul! Felicitari! Seamana cu cele care circula pe net si care ajuta atatea femei sa invete sa se machieze ori macar sa afle despre produsele folosite de cele care se pricep.

  3. Video-ul a picat la fix. Am o nunta in weekend la care ma voi machia acasa sub atenta supraveghere a Karinei, nepotica mea, O sa ma inspir de la tine!

  4. Am urmarit intregul clip si mi-a placut mult atat modul de prezentare, cat si rezultatul final. Chiar ai talent si te admir. Cred ca ar trebui sa continui sa te filmezi

  5. Imi place foarte mult cum ai filmat videoclipul si ai o voce tare placuta! ^_^
    Produsele sunt interesante, pe multe nu le-am incercat dar, rezultatul final arata foarte bine!

Lasă un răspuns