OOTD: Business/ Office Outfit & Digital Divas Announcement

Cui i-au lipsit articolele din categoria Fashion sa ridice o manuta (cum tot e butonul de like mai jos) & sa lase chiar si un comentariu šŸ™‚ Acum ca v-am atras cat de cat atentia, va prezint post-ul de tip OOTD pe care vi l-am promis si pe Instagram. Cum v-am obisnuit ca fiecare articol de acest gen sa dezvaluie povestea din spatele tinutei, ei bine, astazi va voi da o veste care pe mine -cel putin- m-a incantat foarte mult. Cu siguranta ati auzit macar o data de evenimentul Digital Divas, in care sunt premiate cele mai importante personalitati din mediul online. Cu multa bucurie doresc sa anunt pe aceasta cale ca am fost si eu invitata la acest eveniment in calitate de Ambasador Oficial, deci pregatiti-va pentru poze direct de la sursa in data de 17 Mai.Ā La fel ca in anii precedenti, evenimentul se va tine la Palatul Bragadiru si reuneste cei mai importanti bloggeri si influenceri din Romania.

Multe dintre deciziile pe care le luam astazi sunt influentate de cei apropiayi noua si de media, dar Ć®ntr-o egala masura, si de liderii de opinie din mediul online. Se vorbeste astazi foarte mult despre influenceri si despre legatura stransa pe care acestia o pot stabili cu publicul lor. Fie ca vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenti si Ć®n Romania. Fii pe 17 mai online pe www.digitaldivas.ro, pentru a urmari live sesiunile de prezentari si Gala Digital Divas Awards 2017. Printre vorbitorii conferintei se afla: Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima si Lorena Buhnici. Mai multe detalii despre accesul la eveniment și program sunt disponibile pe www.digitaldivas.ro.
Digital Divas

 

Poate va intrebati de ce am ales sa integrez aceasta veste intr-un articol de acest gen, insa explicatia mea este una relativ simpla: inca nu m-am decis ce voi purta la acest eveniment si m-am gandit ca o mica proba (tinuta & poze) m-ar ajuta sa iau decizia cea mai buna. Rochita pe care o port in acest shooting este comandata de pe site-ul Bonprix.ro, ca tot va spuneam intr-un articol trecut cat de mult imi plac piesele lor vestimentare din noua colectie.

Rochita cu pricina se doreste a fi una de tip business & office, iar lungimea ei bifeaza perfect acest aspect. Initial ma asteptam ca materialul sa fie unul mult mai dur, deloc elastic, insa s-a dovedit contrariul. Ea este dintr-un fel de elastan si se muleaza pe corp in functie de formele acestuia. Asa ca, indiferent ca aveti, sau nu, 90-60-90, aceasta rochie va arata bine pe voi. Materialul este insa perfect pentru acest sezon, incat nu ai acea senzatie de supra-incalzire. O puteti comanda de AICI, iar daca o faceti, sa imi spuneti cum vi se pare šŸ™‚

Sincera sa fiu, nu prea am rochii de aceasta lungime (si mai ales office) si cred ca este o investitie buna. Am remarcat ca nu se potriveste oricarui tip de pantof (sau sandale), iar de preferat ar fi sa purtati ceva cu toc cui -in caz ca o achizitionati-.

Cum vi se pare? Credeti ca ar fi tinutaĀ perfecta pentru evenimentul de care v-am zis? Lasati-mi in comentarii parerile voastre <3

Today changes with you!Ā 

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on Instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

36 de gĆ¢nduri despre “OOTD: Business/ Office Outfit & Digital Divas Announcement

  1. Ce bine te prinde! Pantofii cu toc cui si talpa rosie combinatia perfecta!
    Da, se potriveste la acel eveniment, dar o mai poti purta si la alte evenimente unde tinuta office e obligatorie.

  2. Daca vrei părerea mea sinceră ā€¦. as zice ca nu este potrivită. Este o rochie frumoasa, iti vine bine, dar te văd cu o altfel de ținuta. Poate mai eleganta sau putin mai fistichie

  3. Imi place foarte mult cum arata aceasta rochita. Sper sa mai dau si eu cateva kilograme jos in aceasta vara pentru a putea achizitiona astfel de rochite.

  4. Si eu cumpar haine de la bonprix iar tinuta asta n-am remarcat-o – probabil pt ca port marimi foarte mari – dar este superba! Eleganta foc…

  5. Rochița e superbă, la fel și papucii, dar parcă pentru un astfel de eveniment te-aș vedea cu ceva mai Ć®ndrăzneț. Te prinde foarte bine roșul și aș vrea să te văd Ć®n ceva roșu, dar alegerea Ʈți aparține.
    Oricum ești superbă :*

  6. Este o rochie frumoasa care ti se potriveste perfect. Nu sunt in masura sa imi dau cu parerea despre tinuta ce trebuie purtata la un asemenea eveniment.
    In alti ani am vazut imagini cu tinute ale influencerilor destul de variate de la extravagant la casual. Banuiesc ca depinde efectiv de la om la om cum prefera sa isi creeze imaginea.

  7. In primul rand, vreau sa te felicit pentru faptul ca vei Blogger Ambasador la Digital Divas! Si eu am imbratisat cu bucurie vestea ca sunt nominalizata si tototdata, si ambasador al eventului! Ma bucur pentru tine si abia astept sa ne vedem la Gala. Apropos, vii si la Conferinta?
    Cat priveste rochia office, imi place ca ai asortat-o cu acei pantofi negri si consider ca iti vine, se aseaza frumos pe linia corpului tau. Toata tinuta imi inspira un aer elegant, imi plac si ochelarii, iar daca vom avea parte de o zi insorita – cred ca vei purta sa-i porti si acolo in gradina in pauzele de cocktail si networking.
    Eu inca nu m-am decis cu ce sa ma imbrac, am cateva idei, inca analizez situatia :))

  8. Felicitari! Digital Divas este un pas important, acolo am legat cele mai multe prietenii din blogosfera, iar in anul in care am primit un premiu “viata” blogului chiar s-a schimbat. Ne vedem acolo! ^_^

  9. Tocmai ce am primit si eu mail pentru confirmarea la Digital Divas…dar stii, ca sunt cu pregatirile, asa ca nu stiu 100% daca voi ajunge! I-am rugat sa ma treaca si pe mine pe lista, poate ajung macar la conferinta, sa ne vedem! šŸ™‚
    In alta ordine de idei, imi place ca porti asa des tocuri…cum reusesti? Trebuie sa ma inveti si pe mine :)))

  10. Iti vine bine, dar eu zic ca nu e o tinuta potrivita pentru evenimentul ala. De cate ori am fost, am mers mai repede pe o tinuta smart casual, dar depinde foarte mult si de stilul fiecareia.

  11. E foarte draguta rochita! De cand am primit invitatia si eu ma gandesc incontinuu ce o sa port la evenimemt, mai ales ca este primul de acest gen la care particip. Ne vedem acolo, can’t wait!

Lasă un răspuns