Ritual de ingrijire & #HashtagBody Scrub – review

Stiu ca in ultima vreme am postat mai multe poze din cadrul evenimentelor la care am fost invitata, iar multe dintre voi m-ati intrebat daca am vreun ritual special de pregatire (si daca da, care ar fi acela). Desi machiajul este cel mai vizibil aspect al acestui ritual de pregatire, eu mai am inca un pont, pe care vi-l voi dezvalui astazi.img_3149Inainte de toate, pentru relaxare, fac un dus pentru a-mi simti pielea revigorata. Dupa cum probabil ati vazut deja si pe Instagram, am inceput sa folosesc un nou produs pentru curatarea pielii, si anume scrub-ul cu zahar & cafea de la #HashtagBody . Pe langa aroma sa divina ( <3 ), acest produs este din 100% ingrediente naturale si este exclusiv dedicat pielii sensibile. De asemenea, in descrierea sa oficiala, este mentionat faptul ca acest scrub este special creat pentru a reduce celulita, vergeturile, acneea, eczemele si pentru mentinerea sanatatii pielii.
INGREDIENTE
100% Ingrediente naturale: Cafea robusta macinata, sare de mare, ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de jojoba (simmondsia chinensis), vitamina E (Tocoferol), vitamina A (retinol), zahar, ulei de portocale.
INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

  1. Fă un duș scurt (1-2 minute) încât pielea corpului tau sa fie umedă încât să poți aplica produsul.
  2. Porționează o cantitate mică de scrub #Hashtagbody în palmă și aplică-l pe piele, pe zonă dorită de tine prin mișcări (blânde) circulare de masaj. Repetă procedura dacă produsul porționat nu este suficient pentru toată zona și asigurați-vă că mențineți un echilibru la spălare pe toate zonele țintă cu probleme.
  3. După ce produsul a fost aplicat pe corp lăsați-l timp de 5-10 minute să acționeze, în acest fel pielea absoarbe toate ingredientele naturale ale produsului.
  4. După acest pas, clatiți bine pielea cu apă din abundență. Folosiți o cremă hidratantă pentru corp sau ulei de corp pentru a menține prospețimea, finețea și hidratarea o perioadă mai lungă de timp. NU SE RECOMANDĂ A SE FOLOSI MAI MULT DE 2-3 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ!!!

img_3152
Imi place acest scrub pentru ca are ingrediente naturale, nu este testat pe animale si imi face pielea fina & curata. Initial fusesem putin sceptica in privinta lui, intrucat am pielea extrem de sensibila si imi era teama ca o voi irita, insa nici nu a fost cazul de asa ceva! Mi s-a parut mult mai delicat fata de celelalte produse asemanatoare incercate de mine, precum si mult mai eficient. Daca este bine distribuit si ”masat” pe piele, zaharul din componenta se topeste, iar pielea este complet curatata si pregatita de a fi hidratata.
Este foarte important ca pielea noastra sa scape de acel strat de celule moarte de la suprafata, intrucat in absenta acestei proceduri, cremele hidratante nu si-ar face efectul. Eu folosesc scrub-ul de doua- trei ori pe saptamana (pe corp) si o data pe saptamana pentru exfolierea tenului. Recomand acest produs si pentru curatarea fetei, deoarece are o textura delicata si potrivita pentru pielea sensibila.
img_3153
Dupa realizarea acestui ritual, imi aplic crema preferata si sunt pregatita pentru urmatorul pas: machiajul. Insa despre acest pas va voi vorbi intr-un articol viitor, pentru ca deja m-am lungit cu unele detalii si nu vreau sa va obosesc si mai mult.
Voi ati incercat acest scrub cu o aroma delicioasa? Daca nu, eu vi-l recomand cu toata increderea <3

Puteti comanda AICI produsul mentionat.

Today changes with you! 

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on Instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

45 de gânduri despre “Ritual de ingrijire & #HashtagBody Scrub – review

  1. Wow! Ce draguta esti! Nici nu stiu cu ce sa incep… Multumim pentru review, chiar ma intrebam cum de pielea ta e asa stralucitoare si mereu… flawless!!! Chiar asteptam articolul de acest gen si imi voi comanda si eu zilele acestea scrub-ul prezentat de tine. Te puuup :**

  2. Nu l-am incercat, dar l-am vazut la tine pe Insta. Cred ca pentru corp ar fi un produs genial pentru mine, mai ales ca iubesc atat de mult mirosul cafelei! Nu stiu daca as avea curajul sa il aplic si pe fata, stiu ca tu ai mentionat ca se poate pentru ca este fin si delicat cu pielea sensibila, insa am renuntat sa imi mai fac scruburi mecanice pe ten. Uneori acestea pot provoca leziuni invizibile cu ochiul liber si ajungem sa facem mai mult rau decat bine. All in all, e bine ca tie ti s-a potrivit, si raman la parerea mea ca pentru corp este un produs genial!

    1. L-am aplicat pe fata in combinatie cu un gel de curatare de la Vichy si chiar mi-am simtit pielea mult mai fresh. Ai mare dreptate, unele produse de acest gen chiar pot face mai mult rau decat bine, insa acesta avand doar zahar&cafea este inofensiv, zic eu 🙂

          1. Da, exact cum am si mentionat in articol, il aplic la o saptamana – doua chiar. Multumesc pentru grija! esti mereu o draguta! :-*

  3. Eu ador scruburile si cele de fata si cele de corp. Și incerc sa le folosesc doar de 2-3 ori pe saptamana. Am incercat de la diverse firme, toate au fost minunate.
    Nu am auzit de acest brand, dar pare interesant. E de incercat.

  4. Eu foloseam cafeaua pentru scrub și mă bucur că au apărut produse dedicate pentru a nu mai consuma cafeaua din dulap.
    Bine, eu nu aș fi reușit acasă o combinație de ingrediente ca cele din compoziția produsului, dar îmi doream un produs pe bază de cafea. Am să-l cumpăr și eu! Mulțumim de pont :*

  5. Nu am lasat niciodata un scrub sa actioneze mai mult de 2-3 minute, nu am rabdare. Ce faci in timpul asta? iesi din baie? ca in apa nu poti sa stai si sa stau de pomana in cada goala nu imi vine :))

  6. Util ritual ți-ai făcut înainte de a merge la evenimente! Personal, mi s-a părut interesant acest produs și efectele benefice pe care le are și o să-l recomand prietenelor sau cunoștințelor mele despre care știu că s-ar folosi de un astfel de scrub! Mulțam! :*

  7. Am vazut o gramada de poze pe Instagram cu hashtag-ul asta. este folosit de multe persoane si in special cele de afara. M-ai facut curioasa si imi doresc sa-l incerc si eu

  8. Eu iubesc scruburile! Imi fac saptamanal un scrub si de fiecare data imi simt pielea mai fina si mai catifelata.Foate frecvent am in compozitie cafea.

  9. In timp ce citeam textul, in gand speram ca vei pune si o poza cu produsul, nu doar cu ambalajul. Am zambit cand am vazut ultimele poze cu scrub-ul aplicat, foarte simpatice!
    Imi place ideea! Toate ne putem prepara un scrub cu ingrediente naturale, dar oare cate dintre noi o fac? Eu una mereu am apelat la varianta mai usoara, am cumparat unul gata-facut.

Lasă un răspuns