SOL AR Escape – despre protectia solara & gama SOL – Bottega Verde

Vara, inghetata si mult soare – cam toti preferam aceste lucruri pentru un weekend relaxant si iata ca ni se indeplineste dorinta. In sfarsit e cald si poti purta acea rochita preferata, pe care o admirai cu nostalgie inca din iarna. Bine, bine, dar pielea ta?! Cu ea cum ramane?
_MG_0541
Tocmai din acest motiv am fost zilele trecute intr-o locatie foarte draguta din zona Dorobanti, mai exact la The Fam, pentru a fi martora a lansarii noii game SOL de catre Bottega Verde. Daca in anii trecuti nici nu incepea bine vara, ca eu imi si cumparam tot felul de produse cu SPF ridicat, de data aceasta era sa fiu surprinsa nepregatita. Noile produse, care mai de care viu colorate si parca pregatite sa le iei cu tine peste tot, erau adevaratele atractii. Toate bloggeritele invitate admirau noua colectie si deja isi faceau o lista imaginara cu ce-si vor achizitiona.
_MG_0500_MG_0537
Bineinteles, si mie mi-au atras atentia cateva produse, cum ar fi crema de fata cu maxnolia si ulei de argan, pe care o puteti gasi AICIcare confera protectie solara de SPF 50. Eu cred ca e perfecta pentru acest sezon si deja am adaugat-o in wishlist.
Evenimentul a constat in prezentarea noilor produse, precum si importanta ingrijirii tenului, corpului, dar si a parului. Intr-o discutie mai aprofundata despre problemele pe care organismul nostru le intampina o data cu expunerea la primele raze de soare, specialistii BottegaVerde.ro si The.FAM. ne-au ajutat sa constientizam care sunt cele mai importante 7 recomandari care trebuie luate in considerare despre protectia solara.

Alege produse pe baza de ingrediente naturale. „Opteaza pentru un spray cu protectie solara pe baza de ingrediente naturale. Pe site-ul BottegaVerde.ro poti gasi o gama variata de produse cu factor de protectie solara fara parabeni si formaldehida. Incearca protectie solara – lapte spray cu protectie, antioxidant, cu extract de lemn dulce si petale de floarea soarelui spf 50 (150 ml). Contine ingrediente naturale, active, de inalta performanta: extractul de lemn dulce are o actiune antioxidanta, de calmare si de protectie impotriva razelor UV”, explica Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.
_MG_0734
Pentru ten folositi factor de protectie ridicat. In special vara, in ritualul de zi cu zi, trebuie sa strecurati un produs cu factor de protectie ridicat. In general folosim creme cu protectie solara doar cind mergem la plaja, insa soarele este la fel de puternic si in oras.  Pentru fata folositi protectie solara – crema de fata, antioxidanta, de protectie, pentru pielea sensibila si delicata, cu maxnolia si ulei de argan – protectie foarte inalta spf 50. Este mult mai usor de aplicat, se absoarbe rapid in piele si protejeaza tenul pe lunga durata.
Nu trebuie sa neglijam parul. Soarele poate dauna la fel de mult si parului, care devine uscat si se degradeaza. De aceea, obisnuieste-te ca in fiecare vara sa investesti in produse de ingrijire a parului cu SPF cat mai ridicat. Iata cateva optiuni: protectie solara – crema balsam pentru luminozitate, cu ulei din nuca de cocos si extract de lime, protectie solara – sampon matasos si de protectie, cu proteine de grau si filtru uv sau protectie solara – ser pentru definirea parului, cu lapte de cocos si extract de lime.
_MG_0726_MG_0741_MG_0797_MG_0864
Multumesc, Bottega Verde, pentru invitatia la acest eveniment dragut! A fost o placere sa aflu noile tendinte privind protectia solara si o buna ocazie de a socializa cu celelalte fete care impartasesc aceleasi pasiuni! 🙂

Today changes with you! 

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on Instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

25 de gânduri despre “SOL AR Escape – despre protectia solara & gama SOL – Bottega Verde

  1. Ce dragut. Mi-ar placea si mie sa particip la astfel de intalniri si evenimente 🙂
    Imi plac si mie produsele de la Bottega Verde si ar cam trebui sa imi achizitionez si eu cateva pentru protectia solara

  2. Ce frumos ca v-ati intalnit la un asemenea eveniment. Sunteti tare dragute, iar Ania este extrem de simpatica! Nu am folosit produse de la Bottega pana acum, dar am auzit ca sunt tare bune!

  3. Foarte interesant. Ma bucur sa aflu ca firmele organizeaza astfel de evenimente pentru bloggeritele de beauty 🙂
    Produsele lor sunt tot mai cautate si apreciate de multe persoane. Eu le-am descoperit multumita voua, bloggeritelor pasionate de subiect.

  4. Ce ma bucur ca v-ati intalnit si o sa va intalniti la astfel de evenimente. Din pacate nu am incercat pana acum produsele de la Bottega Verde, cu toate ca imi doresc mult.

  5. A fost un eveniment excelent, cu informatii foarte utile pe care le-am primit de la specialisti cu renume in domeniu. Testarea de produse a fost fix pe placul meu iar intalnirea cu tine, una minunata. Pupicei.

  6. Un eveniment interesant la care mi-ar fi placut sa fiu prezenta.
    Evident ca rolul intalnirii a fost foarte bun si interesant. Nu este de gluma sau de joaca cu soarele si protectia pielii trebuie pusa pe primul plan

  7. Nu acordam o atentie sporita parului pe timpul verii in special, dar anul asta am de gand sa fiu mai atenta!
    In rest…folosesc de prin aprilie SPF 50+…in rest, aleg 30. Iar pentru piele, tot la 30 imi place sa raman…poate-poate ma bronzez putintel…desi…e greu la mine! 😀

Lasă un răspuns