Piele hidratata & parfumata? #Dove

Sapunul Dove a fost, este si va fi un produs nelipsit din ingrijirea mainilor. Dintotdeauna parintii mei cumparau acest sapun, de cele mai multe ori varianta solida, deci pot spune ca este un produs care-mi aminteste de copilarie. Tin minte ca odata cumparasem unul de la alta firma si nu imi placea deloc cum se simtea atunci cand ma spalam pe maini, in sensul ca era oarecum rigid si nu ”aluneca”. Stiu ca pe parcurs am incercat diverse arome ale sapunului Dove, ca de exemplu cea cu extract de castravete sau cea cu trandafiri, insa pana la urma am ramas fana celui „Original”, imbogatit cu crema hidratanta de maini.

De curand cei de la BUZZStore au lansat o noua campanie in colaborare cu Dove Romania, si chiar daca incercasem deja cam toate produsele de la aceasta firma, am completat totusi chestionarul de inscriere. Astfel, in urma selectionarii lor, am fost aleasa sa primesc spre testare un kit care arata cam asa:


Kit-ul de testare continea:

  • 1 set format din sapun crema Dove Original 250ml si o rezerva Dove Original 500ml
  • 2 sticle de săpun cremă Dove cu unt de shea si vanilie a cate 250ml fiecare
  • 5 brosuri informative
  • 1 prosop de maini cu sigla Dove
  • ghidul Buzzer-ului

Cutia in care au venit aceste produse este una foarte draguta, care te duce cu gandul la acele seturi elegante pe care le regasesti in magazinele mari in perioada Craciunului. Am primit spre testare si noul sapun-crema lichid Dove cu unt de shea & vanilie, a carui aroma este divina! Imi place mult atat parfumul sapunului, cat si capacitatea sa de a hidrata mainile in profunzime.

Ce spun ei:Cu sapunurile-crema lichide Dove, spalarea mainilor devine un act de ingrijire. Daca am numara de cate ori ne spalam pe maini in fiecare zi, am realiza ca apelam la sapunul lichid mai des decat la orice alt produs cosmetic. Tocmai de aceea este atat de important sa alegem cu grija sapunul lichid pe care il folosim.

Experienta mea: Avand in vedere faptul ca nu sunt la prima utilizare a acestui produs, parerea mea este cea care s-a format (si rezistat) in timp. Mi se pare ca este cel mai hidratant sapun pe care l-am incercat pana acum, iar in acelasi timp e singurul a carui parum rezista pe piele cateva ore bune. Curata eficient pielea si confera senzatia de protectie. Este important ca atunci cand ne spalam pe maini sa nu folosim apa fierbinte, ci calduta, intrucat fierbinteala atrage cu sine un efect de deshidratare si exfoliere a pielii. Acest produs poate fi folosit si pe post de gel de dus sau in rutina zilnica de curatare a tenului. Eu il folosesc si dupa ce ma demachez si imi simt fata mult mai catifelata. De asemenea, tatal meu foloseste acest sapun dupa barbierire, intrucat previne exfolierea, iar tenul lui devine revigorat si mult mai fin.

Voi l-ati incercat? Ce parere aveti? Astept cu interes raspunsurile voastre in sectiunea dedicata comentariilor 🙂

Today changes with you! 

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

19 gânduri despre “Piele hidratata & parfumata? #Dove

  1. Imi place sapunul lichid Dove, imbogatit cu crema hidratanta de maini. L-am incercat si eu, caci sotia il folosea de mai mult timp. Mainile mele nu mai sunt aspre si nu prezinta exfolieri.

  2. Folosesc sapunul lichid Dove de ani de zile. Incerc mereu si alte sapunuri, strict pt arome, ca in rest sunt multumita complet de Dove. Lasa mainile curate, hidratate, frumoase. Preferatul meu este cel cu vanilie si unt de shea. La fel si gelul de dus si crema de corp. Mor dupa aroma asta.

  3. Curăță, hidratează și catifelează, ce ne putem dori mai mult?
    Mi-as dori niste ambalaje mai simpatice 🙂

  4. Sunt o mare iubitoare a acestui sapun. Eu nu l-am folosit pana acum decat strict pentru maini. Am citit ca tu-l folosesti si pe fata si chiar si tatal tau il foloseste. Poate ca voi incerca si eu sa-l folosesc si in alte scopuri

Lasă un răspuns